Hej

Jeg hedder Emma, og jeg er stifter af Simpelt.dk

Nedenfor har jeg samlet 5 af mine bæredygtige badeværelsesfavoritter, som hjælper mig i hverdagen til at undgå engangsplast og anden engangsemballage.

Jeg håber at du bliver inspireret til en lidt grønnere hverdag.

Afspil video

1. Shampoobar

En shampoobar er et alternativ til den flydende shampoo på flaske. Shampoobaren er i koncentreret form, og du får derfor mere shampoo for penge, og så bruger vi ikke ressourcer på at transportere en masse vand (som flydende shampoo indeholder en del af) rundt i verden. En shampoobar indeholder ikke SLS, der kan have virke hormonforstyrende. Herudover undgår du engangsemballagen fra flasken. 

2. Safety razor

En safety razor kan ikke bare spare miljøet for en masse engangsplast og shaverblade der ikke kan affaldssorteres, men også spare dig for utroligt mange penge. Shaveren er lavet til at kunne bruges resten af livet, og det eneste udskiftelige er bladende – der kan affaldssorteres og dermed genanvendes.

3. Deodorant

Deodoranterne vi forhandler er alle aluminiumsfri, lavet af naturlige ingredienser og pakket i naturligt eller genanvendeligt emballage. Grunden til, at man bør overveje at undgå aluminium er, at dette blokkerer sveden i at kunne produceres, hvorimod disse deodoranter lader kroppen svede, men blot fjerner svedlugten.

4. Genanvendelige rondeller

Rondeller af stof er et alternativ til engangsrondeller. Rondellerne kan bruges på samme måde som engangsrondeller, men skal blot vaskes efter brug, og kan herefter bruges igen og igen. Disse rondeller er lavet af GOTS-certificeret bomuld og bambusfleece.

5. Menstruationskop

Menstruationskoppen kan hjælpe dig med at spare på utroligt mange engangsprodukter. Menstruationskoppen er herudover fri for parfume og anden skidt kemi, som ofte ses i engangsmenstruationsprodukter. Der er også andre muligheder for at tage et mere miljøvenligt valg i forhold til menstruationsprodukter såsom genanvendelige bind eller produkter af nedbrydelige materialer.

Er du nysgerrig på flere miljøvenlige og bæredygtige alternativer til din hverdag?

Mest populære produkter

0
Din kurv
Kurven er tomGå tilbage
Add to cart