Hej

Jeg hedder Emma, og jeg er stifter af Simpelt.dk

Nedenfor har jeg samlet 5 af mine bæredygtige favoritter, som hjælper mig i hverdagen til at undgå engangsplast og anden engangsemballage.

Jeg håber at du bliver inspireret til en lidt grønnere hverdag.

Afspil video

1. To go-kop

Med en genanvendelig to go-kop kan man let undgå engangskopper – og have en god kop kaffe, te eller andet med på farten. Kopperne er af håndpustet glas og med silikone sleeve og låg.

Fås i flere farver og kommer i tre størrelser

2. Multibag

Multibags i økologisk bomuld – opbevaringsposer med mange funktioner i flot design og god kvalitet. Findes i to forskellige størrelser og et hav af mønstre og farver.

En multibag kan nemt erstatte plastikposer, eller bruges som opbevaring af diverse løse madvarer i køleskabet, som opbevaring på badeværelset eller måske til madpakken.

Multibags fra Haps Nordic i økologisk bomuld

3. Tandpastapastiller

Tandpastapastiller med eller uden flour. Pastillerne opløses med spyt og skummer let. Pastillerne polerer tænderne, forebygger karies og fjerner plak og bakterier.

Pastillernes tabletform gør, at de ikke indeholder konserveringsmidler, herudover er pastillerne veganske og uden mikroplast. Pastillerne har en naturlig mint-aroma.

4. Tefilter i glas

Håndlavet tefilter i glas med kork-låg. Kan benyttes igen og igen i modsætning til de velkendte te-poser og afgiver ikke smag. Tefilteret indeholder ingen mikroplast, som mange engangsfiltre desværre gør. 

Bivokspapir i farve og mønster fra HAPS NORDIC bivoks bivoksstof

5. Bivokspapir

Bivokspapir af GOTS-certificeret økologisk bomuld behandlet med bivoks og jojobaolie. En miljøvenlig erstatning til eksempelvis staniol, husholdningsfilm eller madpapir, da det nemt kan bruges igen og igen.

Er du nysgerrig på flere miljøvenlige og bæredygtige alternativer til din hverdag?

Mest populære produkter

0
Din kurv
Kurven er tomGå tilbage
Add to cart