Adventskalender 2021

Lille adventskalender

Økologisk Jojobaolie

Den økologiske jojobaolie er fantastisk hudpleje til hele kroppen fra danske Naturligolie. Olien bør smøres på fugtig hud, og efterlader huden med en smuk glød, gennemfugtet – men ikke fedtet.

Gavepose med sæbebarer

Prøv de lækreste, økologiske og håndlavede sæbebarer fra danske Mellow Mind. Sæbebarerne kommer i små størrelser i en fin stofpose, så du kan prøve alle 6 varianter. Sæbeprøverne kommer i varianter med og uden duft.

Genanvendelige rondeller

Mindsk engangsforbruget med genanvendelige rondeller. De bløde stof rondeller er lavet i 100% økologisk bomuld, og kan bruges igen og igen.

Shampoobar prøve

Shampoobaren er en fast shampoo. Den skummer, den renser håret, og efterlader det rent og fint. Shampoobaren er håndlavet i Danmark, og så sparer du plastikflasken. Shampoobarprøven er uden duft.

Stor adventskalender

Vegansk vokspapir

Med vokspapir kan du mindske forbruget af staniol, madpapir og husholdningsfilm. Det er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld, og behandlet med plantevoks, så det kan bruges til indpakning af mad, og skylles og bruges igen og igen.

Økologiske olier

I denne gave får du ikke bare 1 lækker økologisk olie fra danske Naturligolie – men 2 stk. Du får både den lækre jojoba og riciniusolie. Begge olier er især velegnede til tør og sart hud – og helt uden parfume.

Termokop 380 ml.

Spar engangskopperne og bag en termokop fra danske Aya&Ida med i tasken. Koppen er med termoeffekt, kan indeholde 380 ml., og slutter tæt i låget, så den kan ligge i tasken, uden at lække. Det er ikke muligt at vælge farve selv.

Prøvepakke med shampoo, rondeller og sæber

Denne gave indeholder små prøver af vores populære plastikfri alternativer til badeværelset. Du får en to shampoobarprøver – en fra Birk og en fra Lundegaardens, to sæbebarprøver og 3 stk. bløde og genanvendelige rondeller i GOTS certificeret økologisk bomuld. Alle shampooer og sæber er duftfri.

Forudbestil adventsgaver til julen

Vi har samlet nogle skønne produkter i vores to adventskalendre. Vi håber, at i kan få glæde af, at pakke en gave op hver søndag i julen, og blive glade for vores produkter.

Vores adventskalendre kan forudbestilles fra nu, så pakker vi ind i stor stil og leverer adventskalenderen i uge 46.