Badeværelse

Kategorien indeholder miljøvenlige og bæredygtige kvalitetsprodukter til dit badeværelse. Bl. a sæbebarer, shampoobarer, safety-razor, kropspleje, toiletpapir, tandbørster og meget andet.

76 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Badeværelset er et sted, hvor man kan finde rigtig mange miljøvenlige alternativer til det vi bruger i hverdagen. Vi har samlet en masse kvalitetsprodukter, simple miljøvenlige alternativer, der kan hjælpe dig mod en mere bæredygtig hverdag.

Miljøvenlige alternativer til badeværelset

Kategorien indeholder bl.a. shampoobarer. Shampoobarer er en kompakt form for shampoo, hvor du undgår plastikflasken. Herudover er alle vores shampoobarer bl.a. fri for SLS og palmeolie. Alle shampoobarer indeholder plejende og nærende ingredienser til hud og hår.

Vi har tandbørster af bambus og tandpasta i pastilform. Begge dele hjælper dig med at mindske engangs-plastik forbrug.

Se også vores lækre Biork krystaldeodorant.

Kategorien indeholder forskellige produkter til kropspleje og ansigtspleje. Alle med fokus på, at de er lavet af naturlige ingredienser, uden emballage eller i emballage af genanvendelige materialer. Vi har bl.a. oliebarer, tørbørster og sæbebarer.

Vi har også alt til miljøvenlig og plastikfri barbering. Vi har bl.a. en safety razor i et enkelt design i 4 farver, hvor det eneste der skal udskiftes er barberbladet.

Vi har også et genanvendeligt alternativ til vatrondeller. En genbrugelig rondel kan bruges igen og igen, for den er lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Bomuldsrondellen kan bruges som vanligt, vaskes i vaskemaskinen og derefter bruges igen og igen.

Kategorien indeholder også miljøvenlige og bæredygtige menstruationsprodukter. Vi har både et udvalg af menstruationskop, genanvendelige hygiejnebind, og engangsmenstruationsprodukter af økologisk bomuld med emballage helt uden plastik.