Badeværelse

Kategorien indeholder miljøvenlige og bæredygtige kvalitetsprodukter til dit badeværelse. Bl. a sæbebarer, shampoobarer, safety-razor, kropspleje, toiletpapir, tandbørster og meget andet.

Filtre
Ok
 • Mensturationstrusse DORIS, Kora MikinoMensturationstrusse DORIS Nyhed
  305,00 kr.

  Menstruationstrusser Doris er et yderst behageligt, praktisk og miljøvenligt menstruationsprodukt, der kan genanvendes, så du skåner miljøet for store mængder engangsaffald. Menstruationstrusserne absorberer op til 15 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder
 • make-up fjerner bar uden parfumemake-up fjerner bar uden parfume
  99,00 kr.

  Blid make-up fjerner bar med økologisk sheasmør og økologiske planteolier. Den er vegansk, uden parfume og fjerner nemt og skånsomt din make-up. Baren efterlader huden smidig og næret, og er velegnet til alle hudtyper.

 • sæbemagnet Lundegaardens bambus sæbebarsæbemagnet sæbebar Lundegaardens
  79,00 kr.

  Smuk sæbemagnet i bambus, så dine faste sæbe -og shampoobarer let kan lufttørre. Holderen er let at opsætte, og vil med sit minimalistiske udtryk klæde ethvert badeværelse. Magneten er meget stærk, og kan holde op til 300g sæbe.

 • repair balm vegansk flow cosmeticsrepair balm vegansk flow cosmetics Udsolgt
  169,00 kr.

  Repair balm med arktisk havtorneolie og økologisk sheasmør beskytter og reparerer tør hud og sprukne læber. Den er vegansk, kan påføres fra top til tå og er ideel for enhver hudtype. Repair balm kommer i en smuk mat glaskrukke og pap.

  Læs mere
 • efterfødselstrusser serena vegansk genanvendeligefterfødselstrusser serena vegansk genanvendelig
  300,00 kr.

  Efterfødselstrusser Serena er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes, og absorberer din blødning, så du ikke behøver bind. Behageligt undertøj, du har på i tiden efter fødsel, der har til formål at gøre den lidt mere bæredygtigt, behageligt og plastikfrit.

  Vælg muligheder
 • graviditetstrusser Naomi veganskgraviditetstrusser Naomi vegansk genanvendelig
  170,00 kr.

  Graviditetstrusser Naomi er et par bløde lækre trusser, med en bund af blid tynd frotté. Graviditetstrusserne er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes så du ikke behøver trusseindlæg under din graviditet.

  Vælg muligheder
 • menstruationstrusser selma vegansk genanvendeligmenstruationstrusser selma vegansk genanvendelig
  275,00 kr.

  Menstruationstrusser Selma er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du skåner miljøet for store mængder engangsaffald. Disse menstruationstrusser absorberer op til 15 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder
 • menstruationstrusser vegansk genanvendelig
  295,00 kr.

  Menstruationstrusser Sivvy er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du skåner miljøet for store mængder engangsaffald. Et par menstruationstrusser absorberer op til 30 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder
 • menstruationstrusser indira vegansk genanvendeligmenstruationstrusser indira vegansk
  300,00 kr.

  Menstruationstrusser Indira er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du skåner miljøet for store mængder engangsaffald. De har smukke blonder, og kan absorbere op til 20 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder
 • menstruationstrusser hannah hipster vegansk
  299,00 kr.

  Menstruationstrusser er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du skåner miljøet for store mængder engangsaffald. Et par menstruationstrusser absorberer op til 30 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder
 • make-up kit cream foundation, foundation børste, cremet rouge, cremet læbestiftlip & cheek tint Korento plastikfri vegansk
  580,00 kr.

  Make-up-kit mellem er en pakke med basic make-up produkter til den basale hverdagsmake-up eller som et godt grundlag for fest-make-up’en. Denne samling giver et dækkende og naturligt look.

  Når du køber det samlede make-up kit mellem, sparer du 20% fra make-up produkternes samlede pris.

  Læs mere
 • fest make-up kit bionedbrydelig glitter, highlighter, finishing powder, naturlig make-uphighlighter korento vegansk
  899,00 kr.

  Make-up-kit fest er en skøn samling make-up og bionedbrydelig glitter – perfekt til fest. 

  Du sparer over 20% på varernes samlede værdi, når du køber den samlede pakke fest-make-up.

 • cream foundation Korento veganskcream foundation vegansk Korento plastikfri
  315,00 kr.

  Cream foundation er en cremet foundation. Den er lavet med luksuriøse økologiske plante- og bærolier, der giver dig en flot diskret glød, uden at få huden til at se fedtet ud og uden at tilstoppe porerne. Den kommer i genanvendt papemballage.

  Vælg muligheder
 • korento vegansk mattifying mineral base
  260,00 kr.

  Mattifying mineral base giver dig en glat, jævn og naturlig mat make-up base. Det lette blandbare matte mineralpulver udjævner naturligt hudens overflade nemt med et par lette penselstrøg. Vegansk og tilstopper ikke porerne. Komme i pap emballage og i 14 flotte forskellige nuancer. Påfør med vores veganske kabukibørste.

  Vælg muligheder
 • prøve foundation serum veganskserum foundation prøve
  29,00 kr.

  Prøvestørrelse af Korentos Foundation serum. Foundation serum tilført berry-vitamin er en vidunderligt hjælp til strålende hud fuld af glød. Den har en ultratynd formel, der fungerer som BB-serum og samtidig fugter og reparerer hudoverfladen.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 99 KR. 

  Vælg muligheder
 • Korento prøve veganskkorento highlighter prøve vegansk
  29,00 kr.

  Prøvestørrelse af highlighteren fra Korento. Den giver en smuk blød glød med rosenkvarts og arktiske bær vitaminer. Den nærende struktur er lavet af en blanding af naturlige voksarter, naturlige olier af høj kvalitet og Korento Berry Active Complex™

Badeværelset er et sted, hvor man kan finde rigtig mange miljøvenlige alternativer til det vi bruger i hverdagen. Vi har samlet en masse kvalitetsprodukter, simple miljøvenlige alternativer, der kan hjælpe dig mod en mere bæredygtig hverdag.

Miljøvenlige alternativer til badeværelset

Kategorien indeholder bl.a. shampoobarer. Shampoobarer er en kompakt form for shampoo, hvor du undgår plastikflasken. Herudover er alle vores shampoobarer bl.a. fri for SLS og palmeolie. Alle shampoobarer indeholder plejende og nærende ingredienser til hud og hår.

Vi har tandbørster af bambus og tandpasta i pastilform. Begge dele hjælper dig med at mindske engangs-plastik forbrug.

Kategorien indeholder forskellige produkter til kropspleje og ansigtspleje. Alle med fokus på, at de er lavet af naturlige ingredienser, uden emballage eller i emballage af genanvendelige materialer. Vi har bl.a. oliebarer, tørbørster og sæbebarer.

Vi har også alt til miljøvenlig og plastikfri barbering. Vi har bl.a. en safety razor i et enkelt design i 4 farver, hvor det eneste der skal udskiftes er barberbladet.

Vi har også et genanvendeligt alternativ til vatrondeller. En genbrugelig rondel kan bruges igen og igen, for den er lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Bomuldsrondellen kan bruges som vanligt, vaskes i vaskemaskinen og derefter bruges igen og igen.

Kategorien indeholder også miljøvenlige og bæredygtige menstruationsprodukter. Vi har både et udvalg af menstruationskop, genanvendelige hygiejnebind, og engangsmenstruationsprodukter af økologisk bomuld med emballage helt uden plastik.