Badeværelse / Aftersun stick
Brand:Scence

Aftersun stick

Udsolgt

129,00 kr.

Aftersun stick er en beroligende, nærende og blødgørende naturlig aftersun fugtighedscreme, der afkøler og beroliger huden, hvis du har fået for meget sol. Vegansk og cruelty free. Den er håndlavet i England og kommer i en 100% genanvendelig og komposterbar emballage.

 

Læs mere →

Ikke på lager

Beskrivelse

Aftersun stick med blød mangosmør, der glider over huden med beroligende, helbredende lavendel og kamille æteriske olier.

En beroligende, nærende og blødgørende naturlig aftersun fugtighedscreme, der afkøler og beroliger huden, hvis du har fået for meget sol. Den hydrerende kropsbalsam indeholder jojobaolie, mangosmør og æteriske olier og er rigtig god når huden er helt fugtig efter badet.

Se også solcremen med fysisk filter, for at fuldende solbeskyttelsen

Anvendelse

Varm aftersun’en på din hud i 2-3 sekunder for at enden af stiften begynder at smelte, og smør derefter kroppen – eller de ønskede områder ind. Det er en vidunderlig silkeagtig følelse! Massér ind i  huden bortset fra ansigt og nakke.

Aftersun stick er vegansk og cruelty free. Den er håndlavet i England og kommer i en 100% genanvendelig og komposterbar emballage.

For at frigøre aftersun’en fra emballagen, skal man skubbe den op fra bunden. Den bør benyttes indenfor 24 mdr.

Vegansk aftersun

 • Afkøler og beroliger huden
 • Lavet på jojobaolie og mangosmør
 • Håndlavet
 • Vegansk
 • Komposterbar emballage

Pleje

Pas på dit produkt ved at opbevare det på et køligt, tørt sted. Den naturlige aftersun vil blive blød ved varme temperaturer over 30 grader, men vil blive fast igen, hvis den afkøles.

Dit papirrør kan blive mørkere med de naturlige olier i din balm, når du bruger det. Dette er normalt og påvirker ikke kvaliteten på din aftersun, og vi synes, det er bedre end at bruge en plastbeholder. Du kan sortere det som papaffald eller kompostere emballagen efter brug.

OBS aftersun med æteriske olie og parfume kan være årsag til allergiske reaktioner. Ingredienslister for aftersun stick kan findes under fanebladet “yderligere information”

Scence er et firma fra Cornwall, England, der har specialiseret sig i at producere naturlige og nærende hudplejeprodukter af høj kvalitet. Produkterne er både gode for din krop og for miljøet.

Yderligere information

Ingredienser:

Organic coconut oil, mango butter, sunflower wax, organic jojoba oil, lavender essential oil, peppermint essential oil, roman chamomile essential oil.

Cocus nucifera oil*, mangifera indica seed butter, helianthus annuus seed cera, simmondsia chinensis seed oil*, lavandula angustifolia oil, mentha piperita oil, anthemis nobilis flower oil, limonene**, linalool**

(*organic ingredients, ** naturally occur in essential oils)

Varenummer 1507564

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Solcreme Sol de Ibiza miljøvenlig
  Fra 169,00 kr.

  Solcreme med fysisk solfilter fra Sol de Ibiza – en økologisk solcreme som både er god for dig og havmiljøet. Solcremen indeholder ingen tungmetaller, ingen kemikalier, ingen duftstoffer, ingen konserveringsmidler. Den er desuden certificeret som vegansk solcreme og fedter ikke på huden.

  Vælg muligheder