Ansigtsmasker

Vi har samlet en masse lækre og miljøvenlige ansigtsmasker. Ansigtsmaskerne findes i genanvendelig emballage og er lavet af naturlige ingredienser – alle med fokus på at tilføre huden det bedste.

1 Product

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Naturlig ansigtsmaske

Vi har samlet forskellige ansigtsmasker – alle lavet på naturlige ingredienser uden unødig kemi. Ansigtsmaskerne findes i forskellige varianter, til forskellige hudtyper. Ingredienserne er bæredygtigt dyrket og produceret med omtanke for naturen og din hud. Ansigtsmasker er en luksuriøs selvforkælelse, til rolige hyggestunder, når din hud skal have det ekstra godt. Vi har udvalgt ansigtsmasker, med gode og lækre ingredienser, der eksfolierer, opkvikker og giver huden en smuk fornyet glød.

Ansigtmasker i miljøvenlig emballage

Ansigtsmaskerne kommer ikke i plastikemballage – for det er helt unødvendigt. Vi har samlet nogle fantastiske masker, alle i emballage af materialer der kan genanvendes eller bruges i hjemmet, når de er tømt.

Peel off maskerne fra Puremetics kommer i fin papemballage, så pulvermaskerne er godt opbevaret.

Ansigtsmaskerne fra Flow Cosmetics kommer i dekorative matte glaskrukker med metallåg, der let kan genanvendes efter brug – måske som smykkeæske eller til en hjemmelavet ansigtsscrub.

Flow Cosmetics

Vores ansigtsmasker fra Flow Cosmetics er med vildt dyrkede eller certificerede økologiske ingredienser. Vaskbar ansigtsmaske, der findes i tre forskellige versioner, med forskellige ingredienser og virkning. De kommer i flotte matte glaskrukker, der kan genanvendes efter brug. De to veganske pulvermasker, skal benyttes med en hudpleje olie.

Lingonberry bright er vegansk og en kombineret og plejende ansigtsmaske, der er velegnet til tør og følsomhud.

Strawberry milk er vegansk, og en 2-i-1 ansigtsmaske og peeling, der indeholder dyb fugtgivende hyaluronsyre.

3-i-1 detox er en dybrensende, eksfolierende og plejende ansigtsmaske til fedtet hud. Den indeholder aktivt kulpulver og fugtgivende rå honning.

Peel off masker

De veganske peel off masker fra Puremetics er en dejlig hjælp til træt hud. De efterlader huden ren, næret og med en fornyet smuk glød. Ansigtsmaskerne er i pulverform, som blandes op med vand, og derefter anvendes som peel-off ansigtsmaske. De findes i fire varianter, med forskellige lækre ingredienser. De kommer i fin papemballage, er plastfrie, PeTA Cruelty-free og veganske.

Benyt en vaskeklud til at fjerne rester af din ansigtsmaske, og tilfør herefter huden fugt ved at bruge en oliebar til ansigtet eller en økologisk olie