Ansigtspleje

Ansigtspleje er ikke bare vigtigt, men også en dejlig velvære i hverdagen. Vi har samlet produkter der plejer huden med skønne naturlige ingredienser, pakket i bæredygtig emballage og uden skadelig kemi.

8 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Miljøvenlig ansigtspleje

Ansigtspleje er en del af mange kvinders hverdagsrutiner. Om det er ansigtscremer, hudplejeprodukter og diverse olier, så synes vi, at det er vigtigt at vide, hvilke ingredienser du påfører huden, at det er af høj kvalitet og produceret med omtanke for miljøet. Vi har også fokus på, at vores hudplejeprodukter er i en genanvendelig eller nedbrydelig emballage, så vi undgår unødig plastikemballage.

Du kan læse vores blogindlæg om beautyrutiner her

Hudpleje med naturlige produkter

Vi har udvalgt hudpleje der nærer, fugter, renser eller plejer med forskellige ingredienser. Ens for alle er, at det er lavet af naturlige ingredienser, og med fokus på, at din hud ikke udsættes for parfume eller parabener eller anden skidt kemi. Huden er vores største organ, og det kan holde til enormt meget. Men det er vigtigt, at vi plejer den og passer på den. Vi har alle forskellige behov, og det er derfor ikke alt der passer til alle hudtyper.

Genanvendelige vatrondeller

Et godt sted at starte sin bæredygtige hudplejerutine, er ved at skrifte til genanvendelige vatrondeller. Vores er syet af økologisk bomuld – og altså ikke vat – og er super sensitive for huden. De genanvendelige rondeller kan nemt vaskes igen og igen i vaskemaskinen sammen med andet tøj, og man undgår dermed spild – altså er de zero waste.

Økologiske ansigtsolier

Naturligolie laver plejende luksuriøse olier til ansigtet af rene ingredienser. Olierne er af høj kvalitet, beskytter, nærer og plejer huden. De tilfører den daglige ansigtspleje lidt luksus og velvære, og er blevet et must hjemme hos os. Alle olierne kommer med hver deres egenskaber og er lavet til bestemte hudtyper, samt behov. Læs vores lille oversigt over olien inde på produktet. Du kan både finde de økologiske olier til kroppen, ansigtet og håret.

Er du i tvivl omkring hvilken olie, der passer til din hud og dine behov? Læs vores blogindlæg her, hvor vi giver en kort oversigt over de forskellige olier og hvilke hudtyper de passer til.

 

Ansigtsmasker

Vi har nogle lækre, luksuriøse ansigtsmasker, lavet af plejende, økologiske og naturlige ingredienser. Ansigtsmaskerne er lavet med bæredygtig emballage, der kan genanvendes eller komposteres. Ansigtsmasker kan være en dejlig luksus eller blot en del af hverdagens hudplejerutine. Du finder både luksuriøse pulvermasker fra Flow Cosmetics i glaskrukker og Peel off masker i papemballage.

Oliebar til ansigtet

De populære oliebarer fra Luonkos til ansigtet er et skønt 4-i-1 produkt, der renser huden, fjerner make-up, balancerer og plejer huden. Barerne er faste oliebarer, der smelter let når du gnider dem mellem hænderne, olien kan herefter smøres ud i ansigtet eller på kroppen. Oliebar til ansigtet er alle veganske, håndlavede og med naturlige ingredienser. De findes både uden duft og med naturlige æteriske olier. De kommer i papemballage, og er et skønt miljøvenligt alternativ til cremer i plastemballage.

Vi har oliebarer til ansigtet og kroppen, og flere varianter af hver med hver sin egenskab. Fælles for dem aller er, at de efterlader huden blød og fugtet.