IMG_2289
Simpelt.dk genanvendelige rondeller vatrondeller bambus økologisk
IMG_2289

Genanvendelige rondeller

(4 kundeanmeldelser)

Fra 99,00 kr.

Håndlavede, genanvendelige rondeller i 70% bambusfleece, 30% økologisk bomuld i medfølgende håndlavet linnedpose. Posen indeholder 8 rondeller.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507048 Kategorier: ,
Brands:Simpelt.dk

Beskrivelse

Genanvendelige, håndlavede rondeller af 70% bambusfleece & 30% økologisk bomuld. Kan anvendes som erstatning til engangsvatrondeller.

De bløde rondeller er dobbeltlagede, hvilket gør dem tykke og holdbare. Rondellerne kommer i en håndsyet linnedpose, mørk, lys eller stribet, indeholdende 8 rondeller, så der er en ekstra til den ugentlige vaskedag. Posen kan benyttes som vaskepose eller opbevaring af rondellerne. Det er også muligt at købe rondellerne uden tilhørende pose.

Det anbefales at lægge rondellerne i blød i 12 timer inden brug, da dette øger sugeevnen. Vaskes og i-blød-lægges rondellerne ikke inden brug, vil de kunne fnulre. Rondellerne kan vaskes på op til 40 grader.

Rondellerne bliver syet af en portugisisk kvinde, mens poserne syes af en litauisk kvinde.

Vi anbefaler vores fairtrade mandelolie som en skånsom make-up-fjerner, der samtidig fugter huden.

Der kan opstå misfarvning af rondellerne ved brug til fjernelse af make-up, ligesom at både pose og rondeller kan krympe efter vask. Dette er helt normalt, og rondellerne er præcis lige så gode som før. 

Ønsker man mere end 8 rondeller, kan man med fordel købe 1 af hver farve pose, og bruge den ene til rene rondeller, og den anden til de brugte. Man kan også købe en pakke løse rondeller uden pose for at supplere.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 7 × 7 cm
Farve på pose

Lys, Mørk, Uden pose, Stribet

4 anmeldelser af Genanvendelige rondeller

 1. Mathilde

  De virker ligeså godt – hvis ikke bedre end – normale vatrondeller. Den store fordel er, at jeg ikke har skulle ændre noget i min hverdag, men bare skifte mine normale vatrondeller ud. Jeg var dog lidt skeptisk, om de kunne blive rene efter man fx fjernede make-up – MEN DET GØR DE. Skønt at der medfølger en pose, som man både kan opbevare og vaske dem i – jeg købte en af hver farve, så jeg kan kende forskel på beskidte og rene. Det gør det i hvert fald meget nemmere for mig. Bløde og rare.

 2. Mia

  Vidunderligt bløde og virker helt perfekt – meget bedre end engangs.
  Enough said!

 3. Tine

  De skrumper meget og mister form blot ved 40 graders vask. Desuden bliver de hurtigt misfarvede/grålige, også selvom der forsøges at vaske på 60 grader i stedet for 40. Lidt træls, at de bliver så grimme at se på og bliver så “kompakte”.

 4. Line

  Jeg er glad for produktet, og de fungerer rigtig godt 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...