Badeværelse / Ansigtspleje / Genanvendelige rondeller

Genanvendelige rondeller

Nedsat
(4 kundeanmeldelser)

Fra 76,30 kr. 109,00 kr.

Håndsyede og genanvendelige rondeller i GOTS-certificeret økologisk bomuld i medfølgende hånd-syet pose af hør. Posen indeholder 8 rondeller, som kan bruges igen og igen

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Genanvendelige og håndlavede rondeller af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Rondellerne kan anvendes som en erstatning til engangsvatrondeller.

De bløde genbrugelige rondeller er dobbeltlagede, hvilket gør dem tykke og holdbare. Rondellerne kommer i en håndsyet stribet pose i hør, indeholdende 8 genanvendelige rondeller, så der er en ekstra til den ugentlige vaskedag. Posen kan benyttes som vaskepose eller opbevaring af rondellerne. Det er også muligt at købe genbrugs rondeller uden tilhørende pose.

Genanvendelige vatrondeller

genanvendelig rondeller økologisk GOTS-certificeret bomuld

Det anbefales at lægge genanvendelige rondeller i blød i 12 timer inden brug, da dette øger sugeevnen. Vaskes og i-blød-lægges rondellerne ikke inden brug, vil de kunne fnulre lidt. En genanvendelig vatrondel kan vaskes på op til 40 grader.

Rondellerne bliver syet af en portugisisk kvinde, mens poserne syes af en litauisk kvinde.

Vi anbefaler bl.a. vores økologiske renseolie, som en skånsomt fjerner make-up rester og snavs.

Der kan opstå misfarvning af genanvendelig vatrondeller ved brug til fjernelse af make-up, ligesom at både pose og rondeller kan krympe efter vask. Dette er helt normalt, og rondellerne er præcis lige så gode som før.

TIP: når du har brugt din rondel, kan du skylle den igennem med rent vand. På den måde skylles overskudsfarve af med det samme, og trækker ikke i samme grad ind i stoffet, før de vaskes. 

Ønsker man mere end 8 genanvendelige vatrondeller, kan man med fordel købe 2 i stofpose, og bruge den ene til rene rondeller, og den anden til de brugte. Man kan også købe en pakke løse rondeller uden pose for at supplere.

Vil du læse mere om en less waste beauty-rutine? Så kan du læse vores indlæg om dette her. Du kan også læse mere om GOTS-certificeringen og bomuld som materiale her.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 7 × 7 cm
Farve på pose

Uden pose, Stribet

Varenummer 1507048d
Varenummer 1507048c

4 anmeldelser af Genanvendelige rondeller

 1. Mathilde

  De virker ligeså godt – hvis ikke bedre end – normale vatrondeller. Den store fordel er, at jeg ikke har skulle ændre noget i min hverdag, men bare skifte mine normale vatrondeller ud. Jeg var dog lidt skeptisk, om de kunne blive rene efter man fx fjernede make-up – MEN DET GØR DE. Skønt at der medfølger en pose, som man både kan opbevare og vaske dem i – jeg købte en af hver farve, så jeg kan kende forskel på beskidte og rene. Det gør det i hvert fald meget nemmere for mig. Bløde og rare.

 2. Mia

  Vidunderligt bløde og virker helt perfekt – meget bedre end engangs.
  Enough said!

 3. Tine

  De skrumper meget og mister form blot ved 40 graders vask. Desuden bliver de hurtigt misfarvede/grålige, også selvom der forsøges at vaske på 60 grader i stedet for 40. Lidt træls, at de bliver så grimme at se på og bliver så “kompakte”.

 4. Line

  Jeg er glad for produktet, og de fungerer rigtig godt 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...