Badeværelse / Ansigtspleje / Håndlavet ansigtsbørste

Håndlavet ansigtsbørste

Nedsat

63,00 kr. 90,00 kr.

Håndlavet ansigtsbørste med egetræsskaft. Børsterne findes i 2 varianter: en blød tørbørste og en kraftigere vådbørste. Begge varianter hjælper med eksfoliering af huden og sætter gang i blodcirkulationen.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Håndlavet ansigtsbørste fra Iris Hantverk. Børsten er produceret i Sverige og kommer i to varianter:

Vådbørste

Lavet af olieret egetræ og hestehår. Børsten bør kun benyttes våd, da hårene er kraftige. Børstens kraftigere hår giver en grundig og dyb eksfoliering af ansigtet, og kan med fordel være en del af en aftenrutine, inden påføring af fugtighedsgivende creme eller olie. Børstningen med håndlavet ansigtsbørste kan medføre kortvarig rødme og prikken, grundet børstningens effekt på blodcirkulationen.

Ansigtsbørste

Da ansigtsbørsten er håndlavet, kan den fælde en smule i starten. Dette kan afhjælpes ved at nulre de løse hår fra børsten inden opstart.

Børstehårene til denne ansigtsbørste stammer fra en svensk importør, som Iris har arbejdet med i over 50 år. Håret kommer fra det nordøstlige Kina og Mongoliet fra en region kaldet Hebei. Det meste af håret kommer fra husdyr, der skæres på gården, og håret sælges derefter til dem, der behandler dyrehår. Noget hår stammer også fra dyr, der skal slagtes af naturlige årsager. 

Iris Hantverk er et svensk firma, der med sine 17 ansatte, håndlaver deres børster. Vi mener at det giver børsterne en høj kvalitet og gør hvert enkelt produkt unikt.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 17,5 × 4,5 × 3 cm
Variant

Tørbørste, Vådbørste

Varenummer 1507040b

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...