Badeværelse / Ansigtspleje / Økologisk abrikoskerneolie

Økologisk abrikoskerneolie

55,00 kr.

Økologisk abrikoskerneolie er en fed olie, der er særligt velegnet til tør og sart, kløende hud. Olien er koldpresset og uden tilsat duft

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Økologisk abrikoskerneolie er en koldpresset og uraffineret olie. Abrikoskerneolie er rig på oliesyre (omega 3), som er blødgørende og fugtgivende på især tør hud. Abrikoskerneolie er specielt velegnet til moden hud, til strækmærker eller tør og kløende hud. Olien er også velegnet til gravide, og kan smøres på maven, hvor huden ofte er lidt ekstra belastet og kan klø.

Den økologiske abrikoskerneolie er koldpresset af kerner fra italienske modne abrikosfrugter. Den oliesyre-rige olie giver en fed og fugtbevarende fornemmelse på din hud. Det er derfor olien netop også er særlig ideel til tør og trist hud, ru eller skadet hud, samt en kløende eller sart hud. Også velegnet til babyhud. Abrikoskerneolie kan anvendes alene og i blandinger.

Økologisk abrikoskerneolie til sart og tør hud

  • Egenskaber på huden: Blødgørende, fugtgivende, regenererende
  • Anvendes til: Tør hud, moden hud, trist hud, ru hud, kløende hud, baby
  • Bruges på: Kroppen
  • Absorbering: Mellem

Er du i tvivl omkring hvilken olie, der passer til din hud og dine behov? Læs vores blogindlæg her, hvor vi giver en kort oversigt over de forskellige olier og hvilke hudtyper de passer til.

Olien kommer i en glasflaske med pipette, der beskytter olien mod UV-stråler. Olien indeholder 10 ml. Olien er helt uden parfume.

Anvendelse

Abrikoskerneolien absorberes langsomt og efterlader huden gennemfugtet, blød og smidig.

Oplever du problemer med sprukken hud og læber? Prøv wonder balm, som virkelig kan gøre mirakler.

Affaldssortering

Olien kommer i emballage af glas-, plastik- og gummideleEfter brug er det vigtigt, hvis du ikke genanvender emballagen, at skille den ad, så den kan affaldssorteres korrekt. Glasrøret fra pipetten kan forsigtigt skilles fra plastiktoppen, så de kan komme i hver sin affaldsbeholder. Gummidelen kan også forsigtigt skilles fra plastikdelen af låget, gummidelen skal i restaffald. Husk af tømme og eventuelt skylle glasflasker, før de kommer til glassortering.

Læs mere om olien under “yderligere information”.

Naturligolie er dansk hudpleje med en mission om at skabe et økologisk alternativ til din hud. Siden begyndelsen har Naturligolie været stærkt forankret i økologiske og rene ingredienser med fokus på gennemsigtighed. Det er helt essentielt for dem, at du aldrig skal være i tvivl om, hvad du smører på din hud. De udvælger de mest luksuriøse planteolier fra potente planter, nødder og bær, der beskytter, plejer og nærer huden.

Yderligere information

Abrikoskerneolie

Penetrering – Mellem
Indeholder – E-vitamin, Omega-6 fedtsyre, Omega-9 fedtsyre
INCI – Prunus Armeniaca
Plante – Abrikostræ
Vækstdel – Kerne
Oprindelse – Italien
Udvindingsmetode – Koldpresning
Duft – Neutral
Farve – Gylden
Hudtype – Tør, Sensitiv
Område – Ansigt, Krop

Varenummer 1507635

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.