Badeværelse / Ansigtspleje / Økologisk ansigtsolie

Økologisk ansigtsolie

Udsolgt

171,50 kr. 245,00 kr.

Økologisk ansigtsolie er en sammensat hudpleje af flere forskellige plejende olier. Olien er en simpel og effektiv hudpleje til hverdagen. Helt fri for parfume, men fyldt med uraffineret og koldpresset olie.

Få gratis ansigtsbørste til badet med ved køb af Ansigtsolie 30 ml.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Økologisk ansigtsolie til både tør, sensitiv og moden hudtype. Tilfører huden en smuk glød og udglatter fine linjer med essentielle fedtsyrer og naturlige vitaminer. Huden efterlades strålende, ensartet og silkeblød – og hverken fedtet eller tilstoppet. Olien har ikke tilsat parfume.

Ansigtsolie kan både bruges til at pleje huden, til at beskytte den mod udefrakommende faktorer og til at indkapsle næringsstoffer i huden. Flasken indeholder 30 ml. olie.

  • Velegnet til: Tør hud, sensitiv hud, moden hud, fine linjer træt hud
  • Egenskaber: Tilfører glød, blødgører og udglatter huden
  • Absorbering: Hurtig

Hvad er en ansigtsolie, og hvorfor bruge det?

En ansigtsolie er en plejende og beskyttende olie, du kan bruge både alene og som del af en hudplejerutine. Modsat cremer har ansigtsolie den fordel, at det minder om hudens naturlige sebum, og det gør olien genkendelig for huden. Olien har derved let ved at trænge ind i hudens øverste lag, hvor den afgiver alle de nærringsstoffer, som den bærer på. Ansigtsolier kan bære på mange indholdsstoffer, der er gavnlige for din hud, herunder vitaminer, essentielle fedtsyrer og antioxidanter.

  • Alt afhængigt af din hudtype kan du sagtens anvende ansigtsolie alene. Olien kan også spille en væsentlig rolle i samspil med andre produkter.
  • Ansigtsolie har evnen til at indkapsle alle de næringsrige stoffer, som din fugtighedscreme eller serum indeholder.
  • Som et afsluttende trin i din hudplejerutine vil din ansigtsolie sørge for, at alle næringsstofferne fra samtlige hudplejeprodukter indkapsles i huden.
  • Den økologiske ansigtsolie fra Naturligolie er økologisk og vegansk. Den er baseret på rene og uforarbejdede råvarer og er altid koldpressede for at sikre, at der bibeholdes så mange næringsstoffer som muligt.

Ansigtsolie er uundværlig, når det kommer til at beskytte huden mod udefrakommende faktorer. Olien lægger sig nemlig som et tyndt, beskyttende lag over huden, også når den er trængt helt ind og ikke kan mærkes længere. Her beskytter olien din hud mod skrappe vejrforhold, såsom frost, blæst og hed, og mange økologiske ansigtsolier hjælper også din hud til at modstå frie radikaler.

Læs mere om olien under “yderligere information”.

Anvendelse af økologisk ansigtsolie

Ansigtsolie trænger bedst ind i en ren og fugtmættet hud. Start derfor din rutine med en nyvasket hud efterfulgt af rigelige mængder fugt fra mist, lige efter badet eller Økologisk fugtserum. Dup eller massér derefter nænsomt ansigtsolien ind i huden. Start med 2-3 dråber og tilpas løbende efter hudens behov. Ansigtsolien kan anvendes hver dag, både morgen og aften.

Nogle fravælger ansigtsolie, fordi de oplever at den fedter på huden og har svært ved at trænge ind. Dette skyldes, i størstedelen af tilfældene, at olien anvendes forkert. Der er tre ting du bør være opmærksom på, når du påfører din ansigtsolie:

  1. Mængde. Olie er et rent produkt, der ikke er tyndet op med vand ligesom fx cremer, og derfor skal du bruge en ganske lille mængde til hele dit ansigt. Dette er vigtigt at huske, da man ellers nemt risikerer at huden har svært ved at absorbere al olien. 2-5 dråber er ofte tilstrækkeligt. Start altid med at påføre lidt – du kan altid påføre mere.
  2. Forbered huden. Dette gør du nemt og hurtigt ved at fugte din hud, fx med en mist, inden påføring af olien. Du vil opleve at ansigtsolien trænger hurtigere og langt nemmere ind på fugtig hud. Dette gør sig faktisk gældende på hele kroppen, hvorfor du også med fordel kan påføre din kropsolie lige når du er kommet ud af badet.
  3. Arbejd olien ind i huden. Brug nogle minutter på at massere olien godt ind i huden med fingrene eller en gua sha. Massagen hjælper olien til at trænge hurtigere ind i huden og så har massagen også den positive sidegevinst, at den sætter gang i blodomløbet.

Affaldssortering

Olien kommer i emballage af glas-, plastik- og gummideleEfter brug er det vigtigt, hvis du ikke genanvender emballagen, at skille den ad, så den kan affaldssorteres korrekt. Glasrøret fra pipetten kan forsigtigt skilles fra plastiktoppen, så de kan komme i hver sin affaldsbeholder. Gummidelen kan også forsigtigt skilles fra plastikdelen af låget, gummidelen skal i restaffald. Husk af tømme og eventuelt skylle glasflasker, før de kommer til glassortering.

Naturligolie er dansk hudpleje med en mission om at skabe et økologisk alternativ til din hud. Det er helt essentielt for dem, at du aldrig skal være i tvivl om, hvad du smører på din hud. De udvælger planteolier fra potente planter, nødder og bær, der beskytter, plejer og nærer huden.

Yderligere information

Ansigtsolie overblik

Anvendes til
Tør, sensitiv og moden hud. Idéel imod rødme, ar, pigmentpletter, rødme, ujævn hudtone samt fine linjer og rynker.

Absorbering
Hurtig

INCI
Rosa Canina Fruit Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Rubus Idaeus Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Hippohae Rhamnoides Fruit Oil, Ricinus communis Seed Oil, D-mixed Tocopherol.

Duft
Karakteristisk sød

Farve
Dyb rød

Hudtype
Normal, Tør, Kombineret, Sensitiv

Type
Ansigtsolie, Blandingsolie

Område
Ansigt

Ingredienser uddybelse

ALLE INGREDIENSER I GLØD:
Økologisk Hybenkerneolie
Styrker, regenererer og bidrager til ensartet hudtone.

Økologisk Jojobaolie
Virker sebumregulerende og balancerende.

Økologisk Tidselfrøolie
Tilfører essentielle fedtsyrer og bidrager til hurtig absorbering i huden.

Økologisk Hindbærkerneolie
Beskytter huden imod rødme og irritation.

Økologisk Havtornolie
Giver glød og næring til huden.

Økologisk Ricinusolie
Renser, blødgører og beskytter huden.

Økologisk Granatæbleolie
Virker beroligende og genopbyggende.

E-VITAMIN (naturlig antioxidant)
Beskytter huden og forlænger holdbarhed for produktet.

Størrelse

10 ml., 30 ml.

Varenummer 1507639b

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...