Badeværelse / Ansigtspleje / Økologisk fugtserum

Økologisk fugtserum

Udsolgt

171,50 kr. 245,00 kr.

Økologisk fugtserum giver dig et fugtboost og sørger for, at fugten fra din anden hudpleje kan trænge ind i huden.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Økologisk fugtserum indeholder hyaluronsyre. Det er velegnet til alle hudtyper, også sensitiv og irriteret hud. Fugtserummet indeholder fugtbindende hyaluronsyre og økologisk vindruevand, der giver huden et markant fugtboost, øger elasticiteten og mindsker rødme. Resulterer i en hydreret, ensartet og spændstig hud. Økologisk fugtserum har en let konsistens, der trænger hurtigt ind i huden. Den består af 100% naturlige ingredienser og har et højt indhold af økologi på 94,1%.

  • Egenskaber på huden: Fugtgivende, øger elasticitet, udligner fine linjer, mindsker rødme
  • Velegnet til: Alle hudtyper, tørhed, rødme, fine linjer
  • Effekt: Hyaluronsyre og økologisk vindruevand giver huden et fugtboost, der mærkes øjeblikkeligt. Resulterer i en mere fugtmættet, jævn og spændstig hud over tid.

Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre kan lyde afskrækkende, men det er ikke farligt. Vi har det faktisk allerede i kroppen, og det har en vigtig rolle i at binde fugt til huden. Hyaluronsyre udgøres af sukkermolekyler, der dannes naturligt i kroppen. Syren binder sig fast i huden, hvilket er med til at holde huden fast og smidig.

Hyaluronsyre er i sig ikke fugtgivende, men derimod fugtbindende. Derfor egner hyaluronsyren sig faktisk bedre i et serum end i en creme. Et serum påføres nemlig inden anden hudpleje og kan således fremme hudens forudsætninger, for at modtage den efterfølgende pleje. I et serum kan hyaluronsyre derfor gøre huden klar til at modtage den ansigtsolie eller ansigtscreme, man efterfølgende påfører. Du behøver altså ikke at erstatte din aktuelle ansigtspleje med produkter, der indeholder hyaluronsyre. Tværtimod kan du optimere virkningen af din foretrukne creme eller olie ved blot at supplere din hudpleje med et serum med hyaluronsyre.

Hyaluronsyre oprindelse

Hyaluronsyre fra Naturligolie er økologisk, plantebaseret og vegansk. Den er udvundet af korn og soya ved naturlig fermentering og gennem fysiske rensningsprocesser. For at man kan udvinde syren til topisk brug udtrækkes den fra planten som såkaldt sodium hyaluronate. I denne form opnår hyaluronsyren en bedre evne til at trænge ind i hudens porer og ned i hudens dybere lag. Det sodium hyaluronate du finder i Økologisk Fugtserum er verificeret og godkendt af både Ecocert, Cosmos og Natrue.

I den økologiske fugtserum indgår der både højmolekyler og lavmolekyler hyaluron. Højmolekylær hyaluronsyre (sodium hyaluronate high) trænger ned i de dybere hudlag, hvorfra den fremmer hudens struktur og fugtniveau over tid, og på denne mindsker fine linjer og rynker. Lavmolekylær hyaluronsyre (sodium hyaluronate low) indkapsler fugt øjeblikkeligt og giver huden et fugtmættet finish. Der er derfor både kort- og langsigtede fordele ved at anvende vores serum med hyaluronsyre.

Hvorfor er hyaluronsyre godt?

Når kroppen ældes falder mængden af naturlig produceret hyaluronsyre i kroppen – faktisk kan det falde med hele 50%. Heldigvis kan du anvende hyaluron i din hudpleje og på denne måde selv modvirke hudens fugttab. Ved at påføre hyaluronsyre topisk på huden kan du undgå, at huden mister sin spændstighed. Med økologisk fugtserum, der indeholder den perfekte mængde hyaluronsyre, kan du booste din huds fugtbindende evne på daglig basis. Serummet øger muligheden for at din hud bedst muligt kan optage den fugt du tilfører den, og du vil derfor opnå større udbytte af din fugtgivende hudpleje.

Anvendelse af økologisk fugtserum

Efter rens påføres 2-4 dråber fugtserum i ansigtet. Den lette konsistens absorberes straks i huden, og herefter påføres din foretrukne ansigtspleje fx. ansigtsolie. Økologisk fugtserum kan anvendes hver dag både morgen og aften.

Effekt:
  • Giver huden et markant fugtboost
  • Fylder huden ud og giver et “plump” udseende
  • Forbedrer hudens struktur og fugtniveau over tid
  • Lindrer og reducerer rødme
  • Bidrager til en ensartet hudtone
Økologisk Fugtserum er baseret på skånsomme ingredienser, der gør det muligt at anvende den ved alle hudtyper og alle aldersgrupper. Du kan også anvende hyaluronsyre i din hudpleje som gravid. Det kan  faktisk være en særligt kærkommen komponent af din hudplejerutine under din graviditet, da den støtter din hud i at holde på fugten. Du kan også roligt anvende hyaluronsyre i din hudpleje, mens du ammer.

Affaldssortering

Olien kommer i emballage af glas-, plastik- og gummideleEfter brug er det vigtigt, hvis du ikke genanvender emballagen, at skille den ad, så den kan affaldssorteres korrekt. Glasrøret fra pipetten kan forsigtigt skilles fra plastiktoppen, så de kan komme i hver sin affaldsbeholder. Gummidelen kan også forsigtigt skilles fra plastikdelen af låget, gummidelen skal i restaffald. Husk af tømme og eventuelt skylle glasflasker, før de kommer til glassortering.

Læs mere om olien under “yderligere information”.

Naturligolie er dansk hudpleje med en mission om at skabe et økologisk alternativ til din hud. Det er helt essentielt for dem, at du aldrig skal være i tvivl om, hvad du smører på din hud. De udvælger planteolier fra potente planter, nødder og bær, der beskytter, plejer og nærer huden.

Yderligere information

Fugtserum ingredienser

Alle Ingredienser

Økologisk Vindruevand
Mild og fugtgivende, virker lindrende og mindsker rødme

Højmolekylær Hyaluronsyre
Trænger ned i hudens dybere lag og forbedrer hudens struktur og fugtniveau over tid. Minimerer rynker og fine linjer.

Lavmolekylær hyaluronsyre
Indkapsler fugt og giver øjeblikkeligt huden et fugtmættet udseende.

Hydrolite5green
Fugtgivende ingrediens udvundet af sukker, der booster virkningen fra de øvrige ingredienser og forlænger holdbarheden.

Levulinic Acid
Plantebaseret ingrediens med antibakterielle egenskaber, der forlænger holdbarheden.

Størrelse

10 ml, 30 ml

Varenummer 1507637b

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.