Badeværelse / Ansigtspleje / Økologisk hindbærkerneolie

Økologisk hindbærkerneolie

95,00 kr.

Økologisk og koldpresset hindbærkerneolie 10 ml. Olie har en højt indhold af vitamin A og E samt de essentielle fedtsyrer linolsyre og alfa-linolensyre. Absorberes hurtigt, men uden at tilstoppe hudens porer og har en blødgørende og reparerende effekt på huden.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Økologisk hindbærkerneolie 10 ml. koldpresset og udvundet af kernerne fra modne søde hindbær. Olien har en sød, let duft og er ideel til alle hudtyper, men særligt fedtet, rødlig eller irriteret hud vil nyde godt af den.

Økologisk hindbærkerne olie har en højt indhold af vitamin A og E samt de essentielle fedtsyrer linolsyre og alfa-linolensyre. Dette giver olien en beroligende og beskyttende virkning, hvilket gør den god til sensitiv, rødlig eller irriteret hud. Økologisk hindbærkerneolie er også anbefalet til moden hud, da indholdet af A-vitamin stimulerer hudens produktion af kollagen, der bidrager til ensartet hud og udglatter fine linjer.

Oliens høje indhold af linolsyre gør den meget let, den absorberes hurtigt, men uden at tilstoppe hudens porer. Linolsyre medvirker til oliens blødgørende og reparerende effekt på huden, og hjælper huden med at holde på fugten.

Økologisk hindbærkerneolie

Økologisk hindbærkerneolie til: Ansigt, krop og hår

Velegnet til: Alle hudtyper, moden hud, rødme, irriteret hud og tørt hår. 

Egenskaber: Mildt solbeskyttende, beroligende og fugtbevarende

Absorbering: Hurtig

Er du i tvivl omkring hvilken olie, der passer til din hud og dine behov? Læs vores blogindlæg her, hvor vi giver en kort oversigt over de forskellige olier og hvilke hudtyper de passer til. Hindbærkerneolien kan bruges alene eller i kombination med andre olier.

Anvendelse

Opnå en fugtmættet og strålende hud med ansigtspleje fra Naturligolie:

  1. Start med at rense huden. Påfør vores økologiske renseolie og massér den ind i huden. Fjern olie og make-up med en fugtig vaskeklud.
  2. Når ansigtet er renset, fordeles 2-4 dråber økologisk fugtserum i håndfladerne og påføres herefter ud i hele ansigtet.
  3. Som det sidste trin påføres 2-4 dråber økologisk hindbærkerneolie, der forsigtigt masseres ind i huden.

Olien kommer i emballage af glas-, plastik- og gummideleEfter brug er det vigtigt, hvis du ikke genanvender emballagen, at skille den ad, så den kan affaldssorteres korrekt. Glasrøret fra pipetten kan forsigtigt skilles fra plastiktoppen, så de kan komme i hver sin affaldsbeholder. Gummidelen kan også forsigtigt skilles fra plastikdelen af låget, gummidelen skal i restaffald. Husk af tømme og eventuelt skylle glasflasker, før de kommer til glassortering.

Læs mere om olien under “yderligere information”.

Naturligolie er dansk hudpleje med en mission om at skabe et økologisk alternativ til din hud. Siden begyndelsen har Naturligolie været stærkt forankret i økologiske og rene ingredienser med fokus på gennemsigtighed. Det er helt essentielt for dem, at du aldrig skal være i tvivl om, hvad du smører på din hud. De udvælger de mest luksuriøse planteolier fra potente planter, nødder og bær, der beskytter, plejer og nærer huden.

Yderligere information

Hindbærkerneolie

Absorbering – Hurtig
INCI – Rubus Idaeus Seed Oil
Plante – Træ
Vækstdel – Kerne
Oprindelse – Storbritannien
Udvinding – Koldpresning
Duft – Jord
Farve – Gyldengrøn
Område – Ansigt

Varenummer 1507623

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...