Badeværelse / Ansigtspleje / Økologisk jojobaolie

Økologisk jojobaolie

165,00 kr.

Økologisk jojobaolie kan bl.a. bruges som hudpleje, hårpleje eller make-up fjerner. Olien er koldpresset og efterlader huden blød og smidig.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Økologisk jojobaolie er en multifunktionel olie, der kan bruges til både ansigt, krop og hår. Olien beskytter din hudbarriere og skaber balance i hudens egen fedtproduktion. Den giver din hud et gyldent skær og trænger hurtigt ind i huden. Jojobaolien er økologisk og koldpresset, og den er udvundet af frø fra peruvianske jojobafrugter. Det er egentlig en voks (op til hele 50% af jojobafrøet består af voks, som er rig på både E-vitamin og provitamin A.), men bliver alligevel betegnet som en olie, grundet dens lette og flydende konsistens.

Du kan både bruge olien alene og i en blanding med andre olier. I kombination med nogle af de federe olier medvirker jojobaolien, at de trænger hurtigere og dybere ind. Olien kommer i flaske á 100 ml.

Velegnet til: Alle hudtyper, uren hud/ akne, make-up rens, tørt hår, skæg

Bruges på: Ansigt, krop, hår

Egenskaber: Skaber balance i hudens eget fedtlag og opretholder fugtniveau uden at virke fedtet. 

Absorbering: Hurtig

Kort om økologisk jojobaolie

  • Multifunktionel olie: Mange forskellige anvendelsesmuligheder
  • Jojobaolie ligner hudens naturlige sebum og er derfor let for huden at optage
  • Virksom, fugtgivende hudpleje – særligt skånsom over for udtørret hud
  • Fungerer som naturlig makeupfjerner
  • Kan bruges som blødgørende hårkur

Er du i tvivl omkring hvilken olie, der passer til din hud og dine behov? Læs vores blogindlæg her, hvor vi giver en kort oversigt over de forskellige olier og hvilke hudtyper de passer til.

Hvorfor er jojobaolie så godt?

Jojobaolie er en af de olier, der trænger bedst og hurtigst ind i huden og kan bruges af alle hudtyper. Det skyldes, at det er den olie, der minder mest om hudens eget fedtlag – også kaldet sebum. Den går samtidig ind og regulerer hudens egen fedtproduktion, og derfor er den også god til fedtet og uren hud.

Grundet jojobaoliens lighed med vores huds naturlige fedt er den god som multifunktionel olie. Du kan både bruge den i ansigtet og på kroppen – alene eller i en blanding med andre olier. Du kan også bruge den til tørre læber og som makeupfjerner. Herudover er den ideel i samspil med de federe olier, da den hjælper dem med at trænge hurtigere og dybere ind i huden.

Læs mere om olien under “yderligere information”.

Anvendelse

Brug jojobaolie som blødgørende krops- og ansigtsolie

Jojobaolien udgør en nærende og blødgørende kropsolie af høj kvalitet. Jojobaolien er i stand til at trænge igennem det øverste hudlag og ned i de dybere. Jojobaolie er fyldt med A-, E- og D-vitamin, antioxidanter og fedtsyrer, som alt sammen kan penetrere dybt ind i huden og efterlade den næret og blødgjort. Hvis du benytter olien på kroppen, så smør dig ind efter et varmt bad, mens huden stadig er fugtigt – således optages olien endnu bedre end på tør hud.

Fjern makeup og rens din hud med jojobaolie

Hvis ikke man fjerner sin makeup ordentligt risikerer man at porerne stopper til og at dette medfører urenheder og irritation. Brug nogle genanvendelige rondeller til at gnide olien ind i huden. Brug nogle minutter på at massere olien godt ind og rens herefter ansigtet med en fugtet og varm vaskeklud. Udover at olien opløser makeup og snavs, så tilfører den også din hud masser af fugt og næring.

Blødgør dit hår med jojobaolie

Jojobaoliens mange anvendelsesmuligheder er ikke udelukkende forbeholdt huden – jojobaolie kan med fordel også benyttes i håret. Jojoba har en blødgørende virkning på håret og har ifølge undersøgelser også en positiv effekt på hårets modstandsdygtighed. Jojobaolien beskytter hårstråene mod at spalte og hjælper til at modarbejde proteintab i håret, som følge af kemiske behandlinger.

Man kan enten benytte jojobaolien rent i håret eller tilføre den til en balsam eller hårkur. Benytter du jojobaolien rent, så skal den anvendes som en kur, der får lov til at sidde i håret i 15-20 minutter inden du vasker dit hår.

Affaldssortering

Olien kommer i emballage af glas-, plastik- og gummideleEfter brug er det vigtigt, hvis du ikke genanvender emballagen, at skille den ad, så den kan affaldssorteres korrekt. Glasrøret fra pipetten kan forsigtigt skilles fra plastiktoppen, så de kan komme i hver sin affaldsbeholder. Gummidelen kan også forsigtigt skilles fra plastikdelen af låget, gummidelen skal i restaffald. Husk af tømme og eventuelt skylle glasflasker, før de kommer til glassortering.

Naturligolie er dansk hudpleje med en mission om at skabe et økologisk alternativ til din hud. Siden begyndelsen har Naturligolie været stærkt forankret i økologiske og rene ingredienser med fokus på gennemsigtighed. Det er helt essentielt for dem, at du aldrig skal være i tvivl om, hvad du smører på din hud. De udvælger de mest luksuriøse planteolier fra potente planter, nødder og bær, der beskytter, plejer og nærer huden.

Yderligere information

Indhold

100 ml

Jojobaolie

ndeholder
E-vitamin, Omega-3 fedtsyrer, Omega-6 fedtsyrer, Omega-9 fedtsyrer

INCI
Simmondsia chinensis

Plante
Busk

Vækstdel
Nød

Oprindelse
Peru

Udvinding
Koldpresning

Duft
Neutral

Farve
Gylden, gullig

Behov
Graviditet, Tørhed, Uren hud

Hudtype
Normal, Tør, Fedtet, Kombineret, Sensitiv

Type
Ansigtsolie, Vegetabilsk

Varenummer 1507310

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.