Badeværelse / Ansigtspleje / Økologisk ricinusolie

Økologisk ricinusolie

85,00 kr.

Økologisk ricinusolie er koldpresset af amerikanske ricinus frø. Velegnet på huden og i håret, hvor den gør brug af sine fugtbevarende og blødgørende egenskaber. God til meget tør hud, strækmærker, skadet hud/sår og rynker. I håret er den oplagt som balsam eller kur mod tørt hår og hovedbund.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Økologisk ricinusolie 10 ml. koldpresset af amerikanske ricinus frø. Uraffineret ricinusolie er velegnet på huden og i håret, hvor den gør brug af sine fugtbevarende og blødgørende egenskaber. På huden er ricinusolie velegnet til meget tør hud, strækmærker, skadet hud/sår og rynker. I håret er økologisk ricinusolie oplagt som balsam eller kur mod tørt hår og hovedbund.

Ricinusolien er økologisk og koldpresset af ricinus frø. Olien er rig på den karakteristiske ricinusoliesyre, der giver en let klistret hudfornemmelse men en hurtig absorbering. Olien hjælper til fornyelse af skadet og tynd hud, og mod betændelse ved små sår, rifter og forbrændinger. Økologisk ricinusolie er god i blandinger med andre olier og butters, hvor den tilfører smuk glans og svampehæmmende egenskaber.

Ricinusolie til hår, vipper og bryn

  • Økologisk ricinusolie til: Ansigt, hår, bryn & vipper. 
  • Velegnet til: Alle hudtyper, bryn og vipper, tørt/trist hår, flossede negle, læber. 
  • Egenskaber: Svampehæmmende, rensende og giver glans
  • AbsorberingMellem

Er du i tvivl omkring hvilken olie, der passer til din hud og dine behov? Læs vores blogindlæg her, hvor vi giver en kort oversigt over de forskellige olier og hvilke hudtyper de passer til.

Ricinusolien har mange gode egenskaber, den giver en flot glans og anvendes hyppigt i olieblandinger til pleje af bryn, vipper og hår. Olien fremmer hårvækst, og kan derfor bruges af dig, der lider af hårtab men kan også bruges i den daglige hudplejerutine hos dig, der ønsker at fremme vækst af hår bryn og vipper. Olien bør være koldpresset og uraffineret – dette sikrer at den bibeholder alle sine gode næringsstoffer og egenskaber.

Anvendelse

Ricinusolien kan påføres på dine vipper med en genanvendelig rondel efter du har renset din hud. Påfør langs oversiden af øverste vippekant og langs undersiden af nederste vippekant – påføres ikke den våde side af øjenvippekanten. Gnid forsigtigt olien ind i området. Får du lidt olie ind i øjet, så sker der ikke det store udover at det kan sløre synet en smule. Sker dette, kan du blot skylle øjet med vand.

Du kan også med fordel gnubbe lidt olie på dine bryn hver aften.

Du kan bruge ricinusolie i din hårpleje. Udover at være fugtgivende og blødgørende, indeholder ricinusolien phytosteroler, som har nogle stærke anti-inflammatoriske egenskaber. Olien er altså både et boost til din hårvækst, men blødgør også dit hår og modvirker evt. bakterielle tilstande i hovedbunden. Den kan med fordel blandes op med en anden olie, eksempelvis jojobaolie, for at gøre den lettere at fordele.

Affaldssortering

Olien kommer i emballage af glas-, plastik- og gummideleEfter brug er det vigtigt, hvis du ikke genanvender emballagen, at skille den ad, så den kan affaldssorteres korrekt. Glasrøret fra pipetten kan forsigtigt skilles fra plastiktoppen, så de kan komme i hver sin affaldsbeholder. Gummidelen kan også forsigtigt skilles fra plastikdelen af låget, gummidelen skal i restaffald. Husk af tømme og eventuelt skylle glasflasker, før de kommer til glassortering.

Læs mere om olien under “yderligere information”.

Naturligolie er dansk hudpleje med en mission om at skabe et økologisk alternativ til din hud. Siden begyndelsen har Naturligolie været stærkt forankret i økologiske og rene ingredienser med fokus på gennemsigtighed. Det er helt essentielt for dem, at du aldrig skal være i tvivl om, hvad du smører på din hud. De udvælger de mest luksuriøse planteolier fra potente planter, nødder og bær, der beskytter, plejer og nærer huden.

Yderligere information

Ricinusolie

Egenskaber på huden – Fugtgivende, antibakteriel, svampehæmmende, blødgørende
Anvendes til – Akne/bumser, eksem, svamp, betændelse, pigmentpletter, sensitiv og irriteret hud, ar, skadet hud, infektioner
INCI – Ricinus communis
Plante – Ricinus / kristpalme
Vækstdel – Frø
Oprindelse – Amerika
Udvinding – Koldpresning
Duft – Neutral
Farve – Lys hvid-gullig
Område – Ansigt, Hår / Hovedbund

Størrelse

10 ml, 30 ml

Varenummer 1507625
Varenummer 1507625

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.