Rensegel

265,00 kr.

(1 kundeanmeldelse)

Luksuriøs og blid rensegel med plejende og naturlige ingredienser, der også kan bruges til at fjerne make-up. Gelen bliver helt lys og mælkeagtig når den kombineres med vand. Kommer i smuk genanvendelig glasemballage.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507526 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

En rig oliebaseret rensegel til alle hudtyper. En fugtgivende, lysende og dybderensende rensegel, der fjerner urenheder, men som også kan bruges som makeup fjerner. Rensegelen er vegansk og giver en ren, blød og frisk hud.

Den skånsomme rensegel med arctic bilberry er ideel til daglig ansigtsrensning, den bliver helt lys og mælkeagtig, når den kombineres med vand. Dens gellignende konsistens er skabt med nærende og naturlige ingredienser, der trænger dybt ind og frugter og renser. Ingredienserne er dyrket vildt eller certificerede økologiske ingredienser.

Den luksuriøse rensegel kommer i den fineste – og genanvendelige emballage. Den opbevares i en flot mat glaskrukke, med et metallåg – begge kan sorteres og genanvendes. Glaskrukken kommer i en papemballage, der ligeledes kan genanvendes.

Rensegelen indeholder en kombination af økologisk jojoba- mandel- kokos- arctic bilberry- og solbærfrøolie.

OBS allergener. Forekommer naturligt i æterisk olie

Anvendelse

For det bedste resultat anvendes den dagligt i cirkulære bevægelser på enten tør eller fugtet hud. Benyt den lille træske til at dosere gelen. Den er også sikker at bruge til at fjerne sin øjenmakeup med. Den blide kombination af ingredienser, gør at den også er velegnet til tør- og sensitiv hud.

Se også vores bodyscrub af skønne naturlige ingredienser, der kvikker huden op, eksfolierer og efterlader huden fugtet og med masser af glød.

Flow cosmetics er et finsk firma, der specialiserer sig i hudpleje af naturlige og plejende ingredienser. Deres produkter er gennemførte med omtanke for ingredienser, naturen, produktets effektivitet og emballagen.

1 anmeldelse af Rensegel

  1. SMU

    Meget lækker. Den dufter så frisk og den er super nem at bruge og vaske af igen. Efterlader huden så blødt..

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *