Badeværelse / Balsambar Lundegaardens

Balsambar Lundegaardens

(1 kundeanmeldelse)

80,00 kr.

Balsambarerne fra Lundegaardens er håndlavede og fyldt med plejende ingredienser. Findes i flere varianter til forskellige hårtyper – med og uden duft.

Læs mere →

1 × Rejseæske til sæbe- og balsambar - Rund stor høj

På lager: levering 1-3 hverdage

30,00 kr.

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Balsambar Lundegaardens er håndlavede og naturlige balsambarer. Barerne er fyldt med nærende og plejende ingredienser til håret.

Balsambaren er rig på økologisk kakaosmør, der tilfører hår og hovedbund en masse vitaminer og mineraler. De nærer tørt og trist hår, der efterlades blødt, skinnende og velplejet.

Balsambaren strækker til mindst 80 vaske af mellemlangt hår. Balsam baren kommer i en papkasse

Varianter

Neutral: Duftfri. Indeholder ingen duft eller parfume. Kan anvendes af alle hårtyper.

Havtorn/Mandarin: Med duft. Denne balsam bar, er tilsat en skøn koldpresset havtornolie, der tilfører hår og hovedbund en masse vitaminer og mineraler. Det høje indhold af æterisk mandarinolie, tilfører håret styrkende C-vitamin og giver baren den skønneste duftnote af orange

Vilde bær: Med duft. Solid balsambar tilsat en skøn koldpresset hindbær- og kirsebærkerneolie. Baren har den dejligste duft af friske vilde bær med et strejf af kakao. Kan anvendes af alle hårtyper.

Urter: Med duft. Solid balsambar tilsat brændenælde, lavendel, timian & mango smør. Særligt velegnet til tørt hår, der behøver fugt fra de nærende olier. Håret efterlades blødt og velplejet. Baren har den dejligste duftnote af urter med et strejf af kakao.

Anvendelse af balsam bar

  • Fugt baren under varmt vand.
  • Påføres i håret med hænderne, eller ved at gnide baren i håret.
  • Masser håret i ca. 1-2 minutter, og skyl derefter med rent vand.

Er du ikke sikker på, hvilken balsambar du vil prøve? Vi har også balsambuds fra BIRK.

NB! Din balsam bar bør ikke komme i kontakt med øjne. Ved kontakt med øjne, skyl med rigeligt vand. Stop brug hvis irritation opstår. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Holdbarhed efter åbning 12 mdr.

OBS balsambarer med æteriske olie og parfume kan være årsag til allergiske reaktioner. Ingredienslister for hver balsambar kan findes under fanebladet “yderligere information”

Vil du læse mere om shampoo- og balsambarer generelt? Vi har skrevet et blogindlæg, hvor vi går lidt mere i dybden om, hvorfor det er så god en idé.

Lundegaardens er en lille virksomhed på den danske ø Sejerø, hvor en kvinde håndlaver alle produkterne selv. Ingredienserne er naturlige og økologiske og alle produkterne laves med omtanke for naturen og kroppen.

Yderligere information

Vægt 0,065 kg
Variant

Neutral, Havtorn/Mandarin, Vilde bær, Urter

Ingredienser (Neutral)

Neutral:
Theobroma cacao*, BTMS ( Behentrimonium Methosulfate/Cetearyl Alcohol ),Cetyl Alcohol, Cocus nucifera*.

*** Naturligt indhold i æterisk olie
** allergene free
* Økologisk

Ingredienser (Havtorn/Mandarin)

Havtorn/Mandarin:
Theobroma cacao*, BTMS ( Behentrimonium Methosulfate/Cetearyl Alcohol ) ,Cetyl alcohol, Cocus nucifera*, Hippophae Rhamnoides oil, Citrus Nobilis Peel Oil*, Limonene, Linalool

*** Naturligt indhold i æterisk olie
** allergene free
* Økologisk

Ingredienser (Vilde bær)

Vilde bær:
heobroma cacao *, BTMS ( Behentrimonium Methosulfate/Cetearyl Alcohol ), Cetyl Alcohol, Cocus nucifera*, Mangifera indica, Rubus Idaeus seed Oil, Prunus avium seed Oil, Parfum**, CI17200.

*** Naturligt indhold i æterisk olie
** allergene free
* Økologisk

Ingredienser (Urter)

Urter:
Theobroma cacao butter *, BTMS ( Behentrimonium Methosulfate/Cetearyl Alcohol ), Cetyl Alcohol, Cocus nucifera oil*, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter*, Lavandula angustifolia (Lavender) Flower Oil*, Thymus Vulgaris (Thyme) oil*, Urtica Dioica (Nettle) powder **, Lavandula angustifolia flower, Linalool***, Limonene***, Geraniol***.

*** Naturligt indhold i æterisk olie
** allergene free
* Økologisk

Varenummer 1507441a
Varenummer 1507441b
Varenummer 1507441c
Varenummer 1507441d

1 anmeldelse af Balsambar Lundegaardens

  1. Tolou

    Jeg har købt den med Havtorn-mandarin. Første balsambar jeg prøver og jeg synes den er nem at bruge. Jeg har brugt den 5-6 gange i spidserne af mit hår efter hårvask og det kan slet ikke ses at den er blevet brugt. Så jeg tror den kommer til at holde længe!
    Jeg ville ønske duften var lidt kraftigere (men det er jo smag og behag 😊)

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...