Balsambarer

Balsambarer er en fast balsam. Balsam blødgører håret og tilfører fugt og nærig til håret. Med en balsambar undgår man engangsemballage – ofte af plast, og man får en kompakt, holdbar balsam. Alle vores varianter er håndlavede af naturlige ingredienser.

2 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Undgå plastikemballage med en balsambar

En balsambar er en kompakt balsam. Ligesom med en sæbebar eller en shampoobar. Vi forhandler flere forskellige varianter af kompakte balsambarer, alle håndlavede, med naturlige og plejende ingredienser. Vores udvalg af balsambarer har et minimum af emballage eller ingen emballage, og du kan derfor spare unødig plastikemballage. Herudover kan man spare ressourcer ved en kompakt balsambar, da der ikke bruges ressourcer på at fragte flasker med flydende balsam, som primært består af vand.

Du kan læse mere om den faste balsam- og shampoobar her

Balsambar fra Solidu

Solidu balsambar er nogle skønne og naturlige balsambarer. Barerne er lavet af naturlige, koncentrerede ingredienser i en kompakt form. En af fordelene ved en bar er nemlig, at der kan spares virkelig meget vand, da en bar kommer i koncentreret form. Herudover indeholder Solidu balsambar ingen mikroplast eller silikoner.

En anden fordel ved de skønne balsambarer er, at der er mindre affald. Disse balsambarer kommer i en komposterbar emballage, der kan nedbrydes i havekomposten efter 45 dage.

Balsambar fra Lundegaardens

Balsambar Lundegaardens er håndlavede og naturlige balsambarer. Barerne er fyldt med nærende og plejende ingredienser til håret.

Balsambaren er fremstillet uden parabener, sulfater og andre skadelige kemikalier. Balsambar Lundegaardens er rig på økologisk kakaosmør, der tilfører hår og hovedbund en masse vitaminer og mineraler. De nærer tørt og trist hår, der efterlades blødt, skinnende og velplejet. Balsambaren strækker til mindst 80 vaske af mellemlangt hår.

Små balsambarer fra Birk

Disse små balsambarer er plejende, håndlavede og efterlader håret blødt og gennemfugtet. De små balsam”buds” er velegnede til trængede lokker og passer til fint, skandinavisk og behandlet hår. Balsamen indeholder keratin og troldning, B5 og vitamin E, der er plejende og regenererende ingredienser for håret. Balsambarerne har en mild duft af venus. Da alle barerne er håndlavet, kommer de i forskellige former og kan have varierende udseende.