Balsambarer

Balsambarer er en fast balsam. Balsam blødgører håret og tilfører fugt og nærig til håret. Med en balsambar undgår man engangsemballage – ofte af plast, og man får en kompakt, holdbar balsam.

 

2 Products

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper
 • Simpelt balsambarSimpelt balsambar
  130,00 kr.

  Simpelt balsambar er en fast balsam. Balsammen kan benyttes i håret efter vask med shampoo, og tilfører ekstra pleje og beskyttelse til håret. Balsambaren er drøj i brug, og holder til mange hårvaske.

  Simpelt balsambar kan også bruges som en nærende og plejende hårmaske, der plejer både hår og hovedbund.

  Spar 10% på Simpelt shampoobar og balsambar, når det købes samlet

 • Rejseæske blikæske til shampoobar eller sæbebarIMG_2552 Nedsat
  Fra 17,50 kr. 25,00 kr.

  Skal du have din sæbe eller shampoobar med på farten? Så anbefaler vi en blikæske til opbevaring. Se vores udvalg af forskellige størrelser

  Vælg muligheder

Undgå plastikemballage med en balsambar

En balsambar er en kompakt balsam. Ligesom med en sæbebar eller en shampoobar. Vi forhandler flere forskellige varianter af kompakte balsambarer, alle håndlavede, med plejende ingredienser. Vores udvalg af balsambarer har et minimum af emballage eller ingen emballage, og du kan derfor spare unødig plastikemballage. Herudover kan man spare ressourcer ved en kompakt balsambar, da der ikke bruges ressourcer på at fragte flasker med flydende balsam, som primært består af vand.

Du kan læse mere om den faste balsam- og shampoobar her

Balsambar fra Lundegaardens

Balsambar Lundegaardens er håndlavede balsambarer. Barerne er fyldt med nærende og plejende ingredienser til håret.

Balsambar Lundegaardens er rig på økologisk kakaosmør, der tilfører hår og hovedbund en masse vitaminer og mineraler. De nærer tørt og trist hår, der efterlades blødt, skinnende og velplejet. Balsambaren strækker til mindst 80 vaske af mellemlangt hår.

Små balsambarer fra Birk

Disse små balsambarer er plejende, håndlavede og efterlader håret blødt og gennemfugtet. De små balsam”buds” er velegnede til trængede lokker og passer til fint, skandinavisk og behandlet hår. Balsamen indeholder keratin og troldning, B5 og vitamin E, der er plejende og regenererende ingredienser for håret. Balsambarerne har en mild duft af venus. Da alle barerne er håndlavet, kommer de i forskellige former og kan have varierende udseende.