Badeværelse / Bambustoiletpapir
Brands:Pandoo

Bambustoiletpapir

69,00 kr.

(1 kundeanmeldelse)

Lækkert og blødt 3-lags bambustoiletpapir. Bambus er en vedvarende ressource, som vokser meget hurtigere end almindelige træsorter og som frigiver 35% mere ilt.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Beskrivelse

Lækkert og blødt 3-lags bambustoiletpapir. Bambus er en vedvarende ressource, som vokser meget hurtigere end almindelige træsorter og som frigiver 35% mere ilt.

Bambus gror hurtigt uden brug af pesticider, kunstig gødning eller herbicider, ligesom at planten recirkulerer store mængder CO2.

 • Blødt 3-lags toiletpapir
 • Klimaneutralt
 • Rullen er fremstillet af genanvendt pap
 • Pakken indeholder 8 ruller 3-lags toiletpapir
 • Kommer i emballage af genanvendt papir

Pandoo bambustoiletpapir er klimaneutralt og rullen er fremstillet af genanvendt pap. Pakken indeholder 8 ruller 3-lags toiletpapir, som leveres i en papirs-indpakning fremstillet af genanvendeligt papir.

Se også vores udvalg af andre produkter fra Pandoo.
Bl.a. bambusservietter

Yderligere information

Vægt 1 kg
Indhold

8 ruller

Inci

100 % bambus

Varenummer 1507093

1 anmeldelse af Bambustoiletpapir

 1. Marianne

  Dejligt toilet papir.
  Man har ikke lyst til andet, når man begynder at brug disse. Elsker at det er godt for os og naturen samt at de er pakket i papir og ikke plastik. Ville bare ønske at de også kom i almindelige dagligvarer butikker.
  De koster flere penge end normalt toilet papir, dog er det jo spørgsmålet med om man vil bruge sine penge på noget bedre, i næsten alle retninger.
  Så eneste ting er prisen, da vi ikke har mange penge. Men da det er forståligt med et sådanne produkt, som man ikke kan købe andre steder i Danmark uden plastik.
  4,5 stjerner
  Ps. Siden vi startet med at brug dette toilet papir, har vi købt det hver gang der skulle gen-opfyldes.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...