Barbersæbeskål

(1 kundeanmeldelse)

320,00 kr.

Minimalistisk barbersæbeskål i cement. Sæbeskålens låg er udformet, så  barberbørsten kan opbevares herpå. Skålen leveres med 1. stk. barbersæbe

Læs mere →

På lager

Varenummer (SKU): 1507035 Kategorier: ,

Beskrivelse

Minimalistisk barbersæbeskål i cement fra Iris Hantverk, der produceres i Sverige. Skålen benyttes til opbevaring af barbersæbe. Skålens låg er udformet således at vores barberbørste kan opbevares herpå.

Skålen leveres med 1 stk. barbersæbe (værdi kr. 80,00).

Iris Hantverk er et svensk firma, der med sine 17 ansatte, håndlaver deres børster og andre produkter. Det giver varerne en høj kvalitet og gør hvert enkelt produkt unikt.

OBS! Barberskålen er lavet af cement som tilsættes en meget lille mængde polymer (der er et plastikmateriale) for at opnå den rette tekstur. Dette produkt er derfor ikke plastikfrit.

Yderligere information

Vægt430 kg
Størrelse9 × 9 × 5.5 cm

1 anmeldelse af Barbersæbeskål

 1. Leif

  Barbersæbeskålen hænger uløseligt sammen med sæben. Når sæben skummer op er der plads til skummet, så det bliver i skålen, og skålen er med til at skjule den “grimme” sæbe på badeværelset. Genialt, at man kan opbevare sin børste på låget, så børsten tørrer til næste barbering, på en god måde. Super god kvalitet. Pænt og praktisk.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:

Du kunne også være interesseret i...

 • Barberbørste

  229,00 kr.
 • Barbersæbe

  80,00 kr.
  5.00 ud af 5
 • Plastikfri shaver

  320,00 kr.
  5.00 ud af 5