Tilbud

Økologisk børnesæbe

Fra 59,00 kr.47,20 kr.

Økologisk, håndlavet sæbe. Lavet med 100% naturlige ingredienser. Sæben er fri for parfume, hormonforstyrrende stoffer og konserveringsmidler. Sæberne er formet som et tog eller et får, og er super sjove at lege med i badet for børn.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507088 Kategorier: , ,
Brands:Bada

Beskrivelse

Økologisk børnesæbe af 100% naturlige ingredienser af høj kvalitet – helt uden parfume, konserveringsmidler og hormonforstyrrende stoffer.

Sæberne kan bruges som både krops- og håndsæbe, og er formet som et tog eller et får, og er sjovt for børn at lege med i badet. Sæben giver en cremet og tæt skum og dufter af ren sæbe.

Sæberne er håndlavet og lavet af forsæbet koldpresset, økologisk dansk rapsolie fra Grønnegaard på Stevns og økologisk kokosolie. Sæben tilfører huden en masse fugt med disse ingredienser og efterlader huden blød.

Sæben fremstilles i en proces der kaldes koldforsæbning – en metode som mennesker har brugt i tusinde år. Koldforsæbning gør sæben blød, cremet og skånsom mod huden, da en del uforsæbet olie forbliver i sæben.

For endnu blødere babyhud, kan man bruge mandelolie i eller efter badet direkte på våd hud. Lad olien trænge ind og tør efter med håndklædet, og huden efterlades blød og fugtet.

Skal din baby have en lille omgang baby-spa, kan mange babyer rigtig godt lide at blive “børstet” på kroppen stille og roligt med en blid ansigtstørbørste inden badet. Det stimulerer nerverne i huden og er en hyggelig måde at have kontakt med barnet.

Pssst – sæben kan også bruges af voksne …

BADA er en dansk firma der vægter kvalitet, godt håndværk og bæredygtighed i deres produkter. Alle produkter er håndlavede, vegetabilske og økologiske.

Yderligere information

VægtN/A
StørrelseN/A
Variant

Tog, Får

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk børnesæbe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...