Kategorien indeholder 3 produkter

Viser alle 3 resultater

Active Filters: Clear Filters

Deodorant uden aluminium

En god deodorant kommer sjældent uden en lang ingrediensliste – eller hvad? Rigtig mange deodoranter indeholder stoffet aluminium, og det er som regel et stof, man gerne vil undgå, hvis man prøver at undgå unødig kemi i hverdagen.

Der er kommet meget større fokus på at producere deodoranter uden aluminium, som faktisk virker mindst lige så godt. Hos Simpelt.dk finder du et bredt udvalg af deodorant uden aluminium.. Vi gør altid vores bedste for at finde ansvarlige, bæredygtige og lækre produkter, som gør din hverdag nemmere, mere simpel og mere miljøvenlig. Kig dig lidt omkring på vores udvalg. Klikker du dig ind under hver enkelte produkt, kan du læse mere om de forskellige deodoranters egenskaber, ingredienser og mere.

Hos Simpelt.dk finder du udelukkende naturlige deodoranter

Er du på udkig efter en helt naturlig deodorant, er du landet det helt rigtige sted. Vi fører udelukkende deodoranter fra brands med hjertet det rigtige sted med omtanke for miljø og din krop.

Du finder blandt andet deodoranter uden aluminum, der:

  • Kommer i pap-, papir- eller korkemballage
  • Plejer og beskytter huden under dine arme
  • Virker antibakterielt og stopper svedlugten uden brug af aluminium
  • Er både duftfri eller med duft 
  • Ikke er testet på dyr

Deodoranterne indeholder naturlige ingredienser, som i mange tilfælde også er økologiske og dyrket på den mest etisk forsvarlige måde. Undersøgelser har gennem tiden vist, at vi som mennesker optager en hel del aluminium i vores kroppe via eksempelvis deodoranter. For nogle er det ganske ufarligt, imens det for andre kan være skadeligt for helbredet.

Deodoranter med indhold af aluminium blokerer din evne til at svede, hvorimod aluminiumsfri deodorant kun fjerner lugten af sved. Bruger du antiperspirant, bruger den aluminium til at justere kroppens naturlige svedproces ved at blokere sved helt fra begyndelsen.

Hvorfor sveder kroppen?

Når kroppen sveder, gør den det, fordi den prøver at nedkøle kroppen. Det er en helt naturlig proces, som både er god for dig og din krop. Men med deodorant med indhold af aluminium blokerer du kroppens evne til at respirere – og det er knap så godt. Og så kan du risikere, at din krop optager alt for meget aluminium. 

5 fordele ved at bruge deodorant uden aluminium:

  1. Du optager langt mindre aluminium i kroppen
  2. Du kan blot påføre deodoranten uden aluminium under armene, efter du har været i bad – sammenlignet med antiperspirants strengere krav
  3. Deodorant uden aluminium indeholder ofte naturlige antibakterielle ingredienser – der er stor gennemsigtighed i forhold til ingredienser
  4. De deodoranter vi forhandler bliver leveret i bæredygtig emballage og indpakning
  5. Du kan selv vælge mellem duftfri deodorant eller med duft

Hos Simpelt.dk har vi én mission: At gøre det simpelt for dig at leve bæredygtigt. Det bliver mere og mere moderne at leve på en mere bæredygtig måde, men der bliver desværre fortsat sat lighedstegn mellem bæredygtighed og besværlighed. Og det er på ingen måde sandt, at det skal være besværligt, kompliceret eller kedeligt at leve bæredygtigt.

Det kan tværtimod være både sjovt, lækkert og givende. Hos Simpelt.dk forhandler vi derfor flotte og bæredygtige produkter til overkommelige priser. Vi sørger for at udvælge brands med stor omhu og forsigtighed, ligesom vi afsender vores ordrer i bæredygtig emballage.