Deodoranter

Rigtig mange deodoranter indeholder aluminium, hvilket din krop på længere sigt, kan tage skade af. Vi har samlet et udvalg af deodoranter helt uden aluminium, men med naturlige ingredienser – og de virker lige så godt, og kommer i plastikfri emballage.

1 Product

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper
 • Deodorant fra Scence uden plastik
  129,00 kr.

  Med en deodorant fra Scence får du en virkelig god deodorant – helt uden aluminium. Deodoranten er beroligende og blødgørende, har en dejlig konsistens og holdbarheden er virkelig god – også hvis du er aktiv.

  Vælg muligheder

Deodoranter uden aluminium

Vi fører udelukkende deodoranter fra brands med omtanke for miljø og din krop.

Du finder blandt andet deodoranter uden aluminum, der:

 • Kommer i pap-, papir- eller korkemballage
 • Plejer og beskytter huden under dine arme
 • Virker antibakterielt og stopper svedlugten uden brug af aluminium
 • Er både duftfri eller med duft 
 • Ikke er testet på dyr

Deodoranterne indeholder naturlige ingredienser, som i mange tilfælde også er økologiske og dyrket på den mest etisk forsvarlige måde. Undersøgelser har gennem tiden vist, at vi som mennesker optager en hel del aluminium i vores kroppe via eksempelvis deodoranter. For nogle er det ganske ufarligt, imens det for andre kan være skadeligt for helbredet.

Deodoranter med indhold af aluminium blokerer din evne til at svede, hvorimod aluminiumsfri deodorant kun fjerner lugten af sved. Bruger du antiperspirant, bruger den aluminium til at justere kroppens naturlige svedproces ved at blokere sved helt fra begyndelsen. Skal du overgå fra en aluminiumsholdig deodorant, kan du med fordel bruge en detox-bar, i en overgangsperiode, mens du starter på en af vores aluminumsfri deodoranter. 

Hvorfor sveder kroppen?

Når kroppen sveder, gør den det, fordi den prøver at nedkøle kroppen. Det er en helt naturlig proces, som både er god for dig og din krop. Men med deodorant med indhold af aluminium blokerer du kroppens evne til at respirere – og det er knap så godt. Og så kan du risikere, at din krop optager alt for meget aluminium. 

5 fordele ved at bruge deodorant uden aluminium:

 1. Du optager ikke aluminium i kroppen via din deodorant
 2. Deodorant uden aluminium indeholder ofte naturlige antibakterielle ingredienser – der er stor gennemsigtighed i forhold til ingredienser
 3. De deodoranter vi forhandler bliver leveret i bæredygtig emballage og indpakning
 4. Du kan selv vælge mellem duftfri deodorant eller med duft

Hos Simpelt.dk gør vi vores ypperste for at gøre det mere simpelt for dig at være mere bæredygtig. Vi gør også meget ud af at bevise, at bæredygtighed hverken behøver at være kedeligt, grimt eller besværligt. Tværtimod er de bæredygtige produkter, du finder på vores side, flotte, praktiske og meget nemme at bruge. Vi undersøger alle vores produkter, skriver alt vi ved om dem i teksterne, så du kan være sikker på at du ved, hvad du køber.

Det er ikke store ændringer, du skal gøre, før du er mange skridt tættere en mere bæredygtig hverdag. Og ofte fører det første skridt og bevidstheden dig videre, og på den måde kan du og din familie udvikle sig i en mere bæredygtig retning.

Biork krystal deodorant

Vi forhandler også Biork naturlig mineral / krystal-deodorant. Biork krystaldeodorant har en antibakteriel virkning der ikke stopper sveden, men modvirker lugten fra bakterierne. Den er vegansk og fri for aluminiumchlorid og andre toksiner. Deodoranten er god til alle hudtyper – også sensitiv hud, da den har så få ingredienser og er duftfri.

Scence deodorant

Vores aluminium fri deodorant fra Scence er alle håndlavede, veganske og med økologiske ingredienser. De er beroligende og lavet på en blødgørende base af økologisk kokosolie og mangosmør. De indeholder herudover magnesium der neutraliserer lugt og pilerod der absorberer fugt. De opbevares i en pap-tube, der kan komposteres eller sorteres som bioaffald efter brug.

Deodorant-creme

Officina Naturae laver de små smarte deodorant-creme man smører på armhulen med fingeren. De har en god størrelse, til altid at være med i tasken. De indeholder gode naturlige og økologiske ingredienser – blandt andet natron, sheabutter og solsikkeolie. De findes i 5 varianter, både med og uden duft og kommer i en lille metalbeholder.