Håndklæder

Bløde håndklæder i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Vi har forskellige varianter håndklæder, flere farver og designs. Fælles for alle er den høje kvalitet og blødhed.

Filtre
Ok
  Filtre
  show blocks helper
  Aktive filtre
  Filter by Color
  Filter by Size
  Vælg pris

  Min Price:

  Max Price:

Økologiske håndklæder til hverdagsbrug

Der går stort set ikke en dag, hvor du ikke bruger et håndklæde. Om det blot er til at tørre hænder med efter en håndvask eller til hele kroppen efter et langt bad er underordnet. Se vores udvalg af økologiske og bæredygtige håndklæder her hos Simpelt.dk.

Lækre økologiske håndklæder

Der er flere årsager til at skifte over til økologiske og bæredygtige håndklæder, som dem du kan finde her hos Simpelt.dk. Den primære er selvfølgelig det faktum, at de er økologiske og GOTS-certificerede og derfor bedre for miljøet. Det betyder, at vores økologiske håndklæder er fri for unødige kemikalier. 

Økologiske håndklæder er lige så bløde og komfortable som alle andre håndklæder. Hos Simpelt.dk har vi det smarte to go-håndklæde der er nemt at folde sammen og ikke fylder meget i tasken.

Farvesammensætning i sortimentet hos Simpelt.dk er holdt i neutrale naturfarver, som skal repræsentere forbindelsen til naturen i de bæredygtige håndklæder. Med et økologisk håndklæde får du et håndklæde med en lang holdbarhed, som er produceret med omtanke for materialer, naturen og medarbejdere.