Kategorien indeholder 2 produkter

Viser alle 2 resultater

Active Filters: Clear Filters

Luksushåndklæder til hverdagsbrug

Der går stort set ikke en dag, hvor du ikke bruger et håndklæde. Om det blot er til at tørre hænder med efter en håndvask eller til hele kroppen efter et langt bad er underordnet. For det vigtigste er, hvor blødt og absorberende dit håndklæde er og hvad det er lavet af. se vores udvalg af økologiske og bæredygtige håndklæder her hos Simpelt.dk.

Lækre økologiske håndklæder

Der er flere årsager til at skifte over til økologiske og bæredygtige håndklæder, som dem du kan finde her hos Simpelt.dk. Den primære er selvfølgelig det faktum, at de er økologiske og GOTS-certificerede og derfor bedre for miljøet. Det betyder, at vores økologiske håndklæder er fri for unødige kemikalier. Det påvirker ikke kvaliteten af dine håndklæder, tværtimod.

Økologiske håndklæder er lige så bløde og komfortable som alle andre håndklæder. Fordi de er lavet uden unødige kemikalier kan de også være bedre for personer med sensitiv hud. Elsker du at tage på stranden eller i fitnesscenter? Hos Simpelt.dk har vi det smarte to go-håndklæde der er nemt at folde sammen og ikke fylder meget i tasken.

Endnu en fordel ved vores økologiske håndklæder er absorberingsevnen, som er mindst lige så god som almindelige håndklæder. Det betyder ikke, at du får et tungere håndklæde, fordi det suger alt vandet. Tværtimod. Blødheden i håndklæderne stammer også fra det GOTS-certificerede bomuld, som fås i flere forskellige farver.

Farvesammensætning i sortimentet hos Simpelt.dk er holdt i neutrale naturfarver, som skal repræsentere forbindelsen til naturen i de bæredygtige håndklæder. Det danske firma The Organic Company, som står bag de lækre håndklæder i vores sortiment, fås i farverne stone grey, morning grey og evening grey, og du kan købe dem alle i vores webshop.

Når du køber håndklæder fra The Organic Company her hos Simpelt.dk, som selvfølgelig er GOTS-certificerede, er du også med til at understrege vigtigheden af arbejdsforholdene for producenterne af dit købte produkt, hvilket i sidste ende også vidner om omtanke for miljøet.

Håndklædet på gulvet eller på krogen

Håndklæder bliver vasket en hel del gange, og nogle gange også lidt for meget. Det slider på håndklædet, og derfor også på absorberingsevnen i håndklædet, og det skal udskiftes hurtigere end normalt. Med et økologisk håndklæde får du et håndklæde med en lang holdbarhed. Herudover bør man overveje hvordan, man vasker håndklædet. 

Her hos Simpelt.dk har vi fokus på bæredygtighed, men også funktionaliteten i vores produkter, og håndklæderne er ingen undtagelse.