Håndklæder

Bløde håndklæder i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Vi har forskellige varianter håndklæder, flere farver og designs. Fælles for alle er den høje kvalitet og blødhed.

Filtre
Ok
  Filtre
  show blocks helper
  Aktive filtre
  Filter by Color
  Filter by Size
  Vælg pris

  Min Price:

  Max Price:

 • vaskeklud i økologisk bomuld organic company GOTS certificeret øko kludaskeklud i økologisk bomuld organic company GOTS certificeret øko klud
  175,00 kr.

  Bløde vaskeklude i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Kludende er perfekte til den daglige ansigtspleje og er super blide mod huden. Kommer i 4-pak, i papemballage af genanvendt pap, som kan sorteres som papaffald og findes i flere flotte farver.

  Vælg muligheder
 • håndklæde økologisk bomuld organic company
  445,00 kr.

  Håndklæde i økologisk bomuld er lavet af 100% GOTS-certificeret bomuld og har en frotté-side og en tætvævet side. Det er blødt og lækkert, har en god absorberingsevne og kommer i tre smukke farver – der passer til de fleste badeværelser.

  Vælg muligheder

Økologiske håndklæder til hverdagsbrug

Der går stort set ikke en dag, hvor du ikke bruger et håndklæde. Om det blot er til at tørre hænder med efter en håndvask eller til hele kroppen efter et langt bad er underordnet. Se vores udvalg af økologiske og bæredygtige håndklæder her hos Simpelt.dk.

Lækre økologiske håndklæder

Der er flere årsager til at skifte over til økologiske og bæredygtige håndklæder, som dem du kan finde her hos Simpelt.dk. Den primære er selvfølgelig det faktum, at de er økologiske og GOTS-certificerede og derfor bedre for miljøet. Det betyder, at vores økologiske håndklæder er fri for unødige kemikalier. 

The Organic Company

Produkterne i denne kategori kommer fra The Organic Company. De er et dansk firma, der laver fine økologiske bomuldskollektioner til hjemmet. De har et stort fokus på miljøet i deres produktion, og sørger for at arbejdsforholdene er i orden på de fabrikker de samarbejder med.

Økologiske håndklæder er lige så bløde og komfortable som alle andre håndklæder. Hos Simpelt.dk har vi det smarte to go-håndklæde der er nemt at folde sammen og ikke fylder meget i tasken.

Vores bløde vaskeklude, i GOTS-certificeret bomuld, er skønne til den daglige ansigtspleje og er blide mod huden. De kommer i pakker med 4 stk. i emballage af genanvendt pap.

Håndklæder i økologisk bomuld, er den store version af de bløde vaskeklude. De har en frotté side og en tætvævet side og praktiske stropper, så håndklædet let kan hænge, men så det også nemt kan bindes om kroppen.

De praktiske håndklæder til hår i økologisk bomuld kommer i fine farver. Det har et bånd i siden, som kan holde håndklædet samlet i en turban, så det våde hår holdes på plads.

Farvesammensætning i sortimentet hos Simpelt.dk er holdt i neutrale naturfarver, som skal repræsentere forbindelsen til naturen i de bæredygtige håndklæder. Med et økologisk håndklæde får du et håndklæde med en lang holdbarhed, som er produceret med omtanke for materialer, naturen og medarbejdere.