Badeværelse / Håndklæder / Håndklæde i økologisk bomuld

Håndklæde i økologisk bomuld

445,00 kr.

Håndklæde i økologisk bomuld er lavet af 100% GOTS-certificeret bomuld og har en frotté-side og en tætvævet side. Det er blødt og lækkert, har en god absorberingsevne og kommer i tre smukke farver – der passer til de fleste badeværelser.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Håndklæde i GOTS-certificeret økologisk bomuld fra Organic Company. Håndklædet er lækkert og blødt, og lavet med stropper, så du kan vikle det om dig, og sætte det fast. Det er en perfekt størrelse og har en super absorberingsevne.

Håndklædet har forskellige strukturer på for og bagside. Frotté på den ene, og tæt vævet på den anden – praktisk til brug. Håndklædet måler 70×160 cm.

Økologisk håndklæde

  • Lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Blød og lækker kvalitet
  • God absorberingsevne
  • Har smarte stropper, så det kan vikles om kroppen
  • Måler 70×160 cm

håndklæde økologisk bomuld GOTS-certificeret organic company

The Organic Company er et dansk firma, der har udviklet flere økologiske bomulds-kollektioner af tekstiler til hjemmet. The Organic Company har fokus på miljøet og at de fabrikker de samarbejder med, er fri for kemikalier, tungmetaller og at arbejdsforholdende er i orden. Produkterne produceres primært i Indien og Tyrkiet.

Yderligere information

Størrelse 120 × 70 cm
Farve

Stone, Dark grey, Clay

Varenummer 1507489b
Varenummer 1507489a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...