Hårbørste af bambus

99,00 kr.

Udsolgt

Smuk håndlavet hårbørste af bambus med antistatiske børsteknopper af træ, der simulerer cirkulation og nænsomt masserer hovedbunden. Hårbørsten er vegansk og lavet af bæredygtige materialer.

Læs mere →

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1507536 Kategorier: , , Tags: ,
Brands:EcoLiving

Beskrivelse

Lækker håndlavet hårbørste i FSC®-certificeret-bambus med børsteknopper af træ på en hvid gummi-pude. Hårbørsten af bambus er dermed 100% vegansk og af bæredygtige materialer. Gummi-puden har et hul i bunden for at tillade luftstrøm.

Børsteknopperne er af hornbjælke-træ. De masserer nænsomt hovedbunden og stimulerer cirkulation, så de naturlige olier fra hovedbunden transporteres ud i hårspidserne. Dette gør dit hår meget blødt og smidigt og giver derudover en naturlig smuk glans. Børsteknopperne er antistatiske og perfekt afrundede med en længde på omtrent 1 cm.

Bæredygtig hårbørste af bambus, der har et behageligt afrundet håndtag, der giver et godt greb. Børsten er ca. 21 cm lang.

Bambus som materiale

Bambus er holdbart, stabilt og bæredygtigt. Planten vokser hurtigt, markant hurtigere end træer – nogle bambusarter vokser helt op til 1 meter i døgnet. Bambus giver altså et hurtigt udbytte, og sætter oven i købet selv nye skud, når den bliver fældet. Bambus frigiver derudover 35% mere ilt end almindelige træsorter og bidrager væsentligt til reduktion af drivhusgasser.

Når træsorter høstes, dør både træ og rodnet. Når bambus høstes, bevares rodnettet derimod i live, så nye planter kommer hurtigere i gang.

Se også nogle af vores andre flotte børster med naturlige materialer – fx en håndlavet kropstørbørste eller den håndlavede make-up-børste.

Ønsker du flere produkter i bambus? Se vores bambustandbørster, tandbørstehylster i bambus og sæbeskål i bambus.

Ecoliving er et britisk firma, der producerer husholdningsprodukter med omtanke for miljøet. For hvert produkt de sælger, planter de et træ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *