Hårpynt

Hårpynt er en skøn måde at give looket et pift – og elastikker er en nødvendighed i mange kvinders hverdag. Vi har samlet nogle elastikker og andet hårpynt af bæredygtige materialer.

4 Products

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper

  Aktive filtre

  Filter by Color

  Filter by Size

  Vælg pris


  Min Price:

  Max Price:

Elastikker af naturgummi og scrunchies og hårbånd af genanvendte rest-tekstiler er et miljøvenligt valg af hårpynt. Elastikker er til tider en nødvendighed, når man har langt hår. Vi har samlet lidt forskellige muligheder i denne kategori – nogle er helt sorte og enkle, andre er en smuk unik accessory, der vil pynte og give lidt farve. Alle er de lavet af bæredygtige materialer, og kan bruges mange mange gange.

Scrunchies af sari-rester

De smukke elastikker og hårbånd af genanvendt deadstock stof, er en unik accessorie. De laves af upcycled vintage silke sarees fra Indien med en elastik af naturgummi indeni. Sari’erne som ellers er “affald” genbruges og får et nyt liv. Hver sari rækker til nogle få elastikker og hårbånd, og de er derfor alle unikke og specielle. Elastikkerne er håndsyet, de laves af danske 3birdshandmade, der selv håndplukker materialerne fra grossister i Indien.  Vi synes det er vidunderligt at stof, der tidligere har gjort andre glade, nu kan få et nyt smukt liv og pynte og glæde andre.

Du kan læse mere om deadstock-materialer her i blogindlægget.

GOTS-certificeret økologisk bomuld

Vi forhandler også elastikker af naturgummi og økologisk bomuld. De simple elastikker er certificeret med fair rubber, fairtrade cotton program og GOTS-certificeret økologisk bomuld. Elastikkerne er ikke bare mere robuste og komfortable, de slider heller ikke på håret som almindelige hårelastikker gør. De sidder rundt om et stykke pap, så vi undgår for meget unødig emballage.

GOTS-certificeringen kan kun gives til produkter, der er lavet af fibre såsom garn, stof, tøj og boligtekstiler. Standarden dækker over dyrkning, forarbejdning, fremstilling, emballering, mærkning, handel og distribution. GOTS-certificeringen er altså en mærkningsordning, der ser på hele produktets rejse fra start til slut, og er derfor ret omfattende.