Hudpleje redskaber

Hudpleje er ikke bare cremer og olier. Hudpleje er også tørsbørster, skrubbehandsker og genanvendlige rondeller. Vi har samlet en masse miljøvenlige hudpleje-redskaber, som plejer huden, og er lavet helt uden plastik.

10 Products

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper

Hudplejeredskaber er en dejlig hjælp i hudplejerutinen i hverdagen. Hudpleje kan være en skøn velvære i hverdagen. Mange redskaber til hudpleje er desværre ofte af plastik eller en blanding af materialer, så de ikke kan genanvendes. Vi har samlet hudplejeredskaber der giver dig og din hud alt muligt godt, men samtidig er lavet af bæredygtige materialer.

Tørbørstning

Vi har smukke håndlavede tørbørster til krop og ansigt. De stimulerer blodcirkulation og virker eksfolierende. Helt generelt er det en skøn pleje af huden, der fjerner døde hudceller og efterlader huden helt frisk og opkvikket.  Her er vores gode grunde til at tørbørste:

 • Hjælper kroppen af med affaldsstoffer
 • Godt middel mod cellulitis
 • Sætter gang i blodomløbet
 • Fjerner døde hudceller
 • Modvirker og fjerner små indgroede hår
 • Huden bliver renere og friskere
 • Mindsker og udglatter fine rynker
 • Forebygge hævelse i ansigt og rander under øjne

Læs mere om tørbørstning her

Vi har også forskellige redskaber til at skrubbe huden godt og grundigt i badet, der både giver glød og øger blodcirkulationen. Vi har pimpsten til fødderne, et naturlig produkt fra vulkansk lave, der effektivt fjerner døde hudceller fra fødder, albuer og andre steder med hård hud. Håndlavet skrubbehandske af økologisk bomuld, der vil give en blid men effektiv skrub af huden, sætte blodomløbet igang, og efterlade huden frisk og med en smuk glød. Efter mange års brug kan handsken komposteres.

Ansigtssvampe af cellulose

Vi har genanvendelige og alsidige svampe af træbaseret cellulose, der er blide mod huden. De er perfekte til den daglige ansigtsvask, til baby, til brug i badet mm. De er effektive til til at rense huden om morgenen, for at sætte gang i blodcirkulationen, og vaske ansigtet. Efter brug føles huden dejlig blød og ren.