Badeværelse / Hudpleje / Økologisk renseolie

Økologisk renseolie

Fra 80,00 kr.

Økologisk renseolie er en blid men effektiv rensolie, der renser urenheder og make-up rester, og efterlader huden fugtet og ren.

Læs mere →

1 × Genanvendelige rondeller
Farve på pose

In Stock

Fra 109,00 kr.

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Økologisk renseolie er en skånsom alt-i-en ansigtsrens til alle hudtyper. Den fjerner al slags makeup, snavs og overskydende fedt fra din hud. Olien virker beroligende og beskyttende, har antibakterielle egenskaber og regulerer din naturlige fedtproduktion. Du efterlades med ren hud og en silkeblød fornemmelse. Kan købes i flasker med 30 ml. eller 100 ml.

Økologisk renseolie

  • Egenskaber på huden: Virker beroligende og beskyttende. Antibakterielle egenskaber og regulerer din naturlige fedtproduktion
  • Anvendes til: Normal, Tør, Fedtet, Kombineret, Sensitiv

Er du i tvivl omkring hvilken olie, der passer til din hud og dine behov? Læs vores blogindlæg her, hvor vi giver en kort oversigt over de forskellige olier og hvilke hudtyper de passer til.

Økologisk renseolie er en mellem-fed olie, der er nem at arbejde med på huden. Olien har en forholdsvis lang absorberingstid og vil derfor ikke trænge ind i huden, før den igen fjernes. Det er en effektiv og skånsom rens, der fjerner al slags makeup – også vandfast mascara. Økologisk renseolie tiltrækker og binder snavs og overskydende fedt fra din hud. Herudover bidrager den til at regulere din naturlige fedtproduktion. Netop derfor kan alle hudtyper anvende vores renseolie, også fedtet og kombineret hud. Renseolien indeholder ikke parfume og består af 100% naturlige ingredienser, og derfor kan den trygt anvendes af gravide.

Indhold økologisk renseolie

Olien er sammensat af abrikoskerneolie, jojobaolie, ricinusolie og E-vitamin. Det giver olien et højt indhold af omega-3, -6 og -9 fedtsyrer samt E-vitamin. Indholdet af fedtsyrerne gør, at den virker beroligende og styrker hudens smidighed. Hertil har den antibakterielle egenskaber, og du undgår at udtørre din hud, da fedtsyrerne samtidig tilføjer en fugtgivende virkning.

Læs mere om olien under “yderligere information”.

Anvendelse

Brug 2-3 pipetter eller et enkelt pump og massér olien nænsomt ind i huden med cirkulære og opadgående bevægelser. Gør dette i cirka 1 minut eller indtil makeup og snavs er opløst. Fjern herefter olien med en varm, fugtig vaskeklud, ansigtssvamp af cellulose eller rondel. Vil du rense mere i dybden, kan det være ideelt at rense to gange. Slut af med fugt og olie efter hudtype og behov.

Affaldssortering

Olien kommer i emballage af glas-, plastik- og gummideleEfter brug er det vigtigt, hvis du ikke genanvender emballagen, at skille den ad, så den kan affaldssorteres korrekt. Glasrøret fra pipetten kan forsigtigt skilles fra plastiktoppen, så de kan komme i hver sin affaldsbeholder. Gummidelen kan også forsigtigt skilles fra plastikdelen af låget, gummidelen skal i restaffald. Husk af tømme og eventuelt skylle glasflasker, før de kommer til glassortering.

Naturligolie er dansk hudpleje med en mission om at skabe et økologisk alternativ til din hud. Siden begyndelsen har Naturligolie været stærkt forankret i økologiske og rene ingredienser med fokus på gennemsigtighed. Det er helt essentielt for dem, at du aldrig skal være i tvivl om, hvad du smører på din hud. De udvælger de mest luksuriøse planteolier fra potente planter, nødder og bær, der beskytter, plejer og nærer huden.

Yderligere information

Renseolie

Anvendes til
Alle hudtyper

Absorbering
Mellem

Opskrift (alle ingredienser)
Økologisk Abrikoskerne 50,0% (Italien)
Økologisk Jojoba – 45,0 % (Peru)
Økologisk Ricinus – 4,9 % (USA)
E-vitamin (naturlig) – 0,1 % (Tyskland)

INCI
Prunus Armeniaca Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, D-mixed Tocopherol.

Duft
Neutral

Hudtype
Normal, Tør, Fedtet, Kombineret, Sensitiv

Type
Ansigtsolie, Blandingsolie

Område
Ansigt

Uddybning ingredienser

Økologisk Jojobaolie
Virker sebumregulerende og balancerende.

Økologisk Abrikoskerneolie
Blødgører og beskytter.

Økologisk Ricinusolie
Virker antibakteriel, blødgører og beskytter huden.

E-vitamin
Naturlig antioxidant som beskytter huden og forlænger produktets holdbarhed

Størrelse

30 ml., 100 ml.

Varenummer 1507641b
Varenummer 1507641a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...