Badeværelse / Ansigtspleje / Solcreme med fysisk solfilter

Solcreme med fysisk solfilter

Nedsat

Fra 84,50 kr. 169,00 kr.

Solcreme med fysisk solfilter fra Sol de Ibiza – en økologisk solcreme. Solcremen indeholder ingen tungmetaller, ingen duftstoffer, ingen konserveringsmidler. Den er desuden certificeret som vegansk solcreme og fedter ikke på huden.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Solcreme med fysisk solfilter fra Sol de Ibiza – en økologisk solcreme. Solcremen indeholder ingen tungmetaller, ingen duftstoffer, ingen konserveringsmidler. Den er desuden certificeret som vegansk solcreme og fedter ikke på huden.

Bedste solcreme

Solcremen er sikker og testet til brug på følsom hud. Solcremen er vandfast i 40 minutter og helt uden duft. Den er derfor også velegnet til børn. Det er en reef safe solcreme.

Varianter af solcreme

  • SPF 30 i metalbeholder med 100 ml creme – duftfri og vegansk
  • SPF 50 i pap-stift med 40 gram creme – duftfri og vegansk
  • SPF 50 i metalbeholder med 100 ml creme – duftfri og vegansk

Solcreme med fysisk filter

Sol de Ibiza solcreme med fysisk filter giver sikker solbeskyttelse – både UVA & UVB til hele familien ved hjælp af non-nano zinkoxid som solfilter.

solcreme økologisk Sol de Ibiza

Solcreme med mineralsk solfilter – også kaldet solcreme med fysisk solfilter – bruger derimod to naturlige mineraler som aktive ingredienser:  zinkoxid og titandioxid. Disse mineraler sidder på toppen af ​​din hud og beskytter den ved at reflektere UV-strålerne væk. Disse filtre betragtes som sikre og effektive, og sikrer den bedste solcreme som muligt.

Zinkoxid er det bedste af de to aktive solcreme-ingredienser, fordi det virkelig er en bredspektret blokker. Det beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. Zinkoxid sidder på toppen af ​​din hud og beskytter dig ved at sprede, absorbere og reflektere solens stråler.

Solcreme der beskytter mere end huden

Sol de Ibiza donerer overskud fra produktsalget til Ibiza Preservation Foundation (IPF), der arbejder for at bevare og beskytte Ibiza og Formenteras land og hav.

Hør mere om Sol de Ibiza i videoen her.

Produceret i EU. Emballage: metalbøtte (aluminium), zero waste solcreme.

Solcremen indeholder

Ikke-nano zinkoxid (20%) der er et mineralsk solfilter – også kaldet fysisk solfilter, økologisk kokosnøddeolie (Cocos nucifera oil), vegansk voks (Euphorbia cerifera cera), økologisk Aloe Vera (Aloe barbadensis bladjuice), økologisk solsikkefrøolie (Helianthus annuus frøolie), sød mandelolie (Prunus amygdalus dulcis olie) og økologisk Calendula (Calendula officinalis blomsterekstrakt) – i vores øjne den absolut bedste solcreme med fysisk filter på markedet.

Se den fulde ingrediensliste (inci) under punket “yderligere info” her på siden.

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

SPF30 solcreme, SPF50 sun stick, SPF50 solcreme

Ingredienser

Capryl / capric triglycerid, Cocos nucifera olie (*), zinkoxid (20%), Silica, Euphorbia cerifera cera, Polyhydroxystearinsyre, Tocopherylacetat, Aloe barbadensis bladjuice (*), Helianthus annuus frøolie (*), Prunus amygdalus dulcis olie, Calendula officinalis blomsterekstrakt (*), Oryzanol, Tocopherol, Ascorbylpalmitat, Lecithin, Citronsyre.

(*) Ingredienser fra økologisk landbrug

Varenummer 1507304c
Varenummer 1507304a
Varenummer 1507304b

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.