Wonder balm

170,00 kr.

30 ml. wonder balm baseret på økologisk bivoks, eukalyptus og tea tree olie. Lindrer kløende hud, forkølelsessår samt sprukne og tørre læber. Kommer i glaskrukker med metallåg, der kan genanvendes.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507530 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Wonder balm baseret på økologisk bivoks med eukalyptus og tea tree olie, til lindring af af hoste, forkølelsessår, overbelastning, sprukne og tørre læber og insektbid.

Wonder balmen indeholder økologisk bivoks, der nærer og blødgør huden, økologisk sesamolie og antiseptiske æteriske olier, der berolier kløende hud. Den effektive og alsidige wonder balm er baseret på de stærke æteriske olier som eukalyptus, lavendel, tea tree og sandeltræ grundet deres lindring og aromaterapeutiske egenskaber.

Wonder balmen er velegnet som et multifunktionelt hudplejeprodukt både til sommer og vinter. Den har en stærk, frisk og kølig aroma af eukalyptus og tea tree med beroligende lavendel.

OBS allergener. Forekommer naturligt i æterisk olie

Den lækre balm kommer i en smuk mat glaskrukke med metallåg, som enten kan genbruges i hjemmet, eller affaldssorteres og genanvendes. Glaskrukken er pakket i papemballage, der også kan genanvendes

Anvendelse

Hvis du har overbelastning i bihulerne, kan du anvende wonder balmen på brystet eller under næsen. Varmen fra din hud får de æteriske olier til at fordampe til luftvejene, hvor de vil lindre hoste og tilstoppet næse.

Wonder balmen er særligt god til at lindre kløe og irritation forårsaget af bid eller insektstik, da lavendel er effektiv mod hudirritationer og milde lokale betændelser. For at lindre kløende hud skal du påføre wonder balm direkte på de kløende områder, men undgå kontakt med øjnene.

Du kan også benytte wonder balmen som læbepomade eller til at blødgøre ar og lindre små snit eller sår.

Flow Cosmetics anbefaler ikke wonder balmen til børn under 6 år grundet de stærke æteriske olier der findes i produktet.

Økologisk finsk bivoks plejer, beskytter og gør huden dejlig blød. Den økologiske sesamolie hjælper med at holde huden smidig og giver huden antioxidantbeskyttelse. Sesam er naturligt rig på vitaminer B og E samt zink. Ingredienserne er dyrket vildt eller certificerede økologiske ingredienser.

Se også vores rensegel, ansigtsmasker og bodyscrubs fra Flow Cosmetics, der alle indeholder naturlige og nærende ingredienser, og kommer i fin genanvendelig emballage.

Flow cosmetics er et finsk firma, der specialiserer sig i hudpleje af naturlige og plejende ingredienser. Deres produkter er gennemførte med omtanke for ingredienser, naturen, produktets effektivitet og emballagen.

Yderligere information

Ingredienser

SESAMUM INDICUM SEED OIL*, CERA ALBA*, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL*, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER OIL*, SANTALUM SPICATA WOOD OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, LINALOOL**, LIMONENE**, GERANIOL**

* Wild grown or certified organic ingredient

**From natural essential oil

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • fartrade abrikosolie fair squaredfairtrade abrikosolie fair squared
  99,00 kr.

  100 ml. fairtrade abrikosolie fra Fair squared, udvundet af kernen i abrikosfrugten. Abrikosolien fugter, nærer og holder huden smidig. Olien optages let i huden, uden at efterlade den fedtet.  Den er rig på Vitamin A og E, og benyttes derfor ofte inden for hår- og hudpleje.

 • Oliebar krop
  Fra 185,00 kr.

  Oliebar til krop findes i 3 varianter, og er håndlavede af 100% naturlige ingredienser. Giver fugt, beskytter huden og sparer dig for plastemballage og unødige ingredienser i hudplejen.

  Vælg muligheder
 • Tørbørste Iris Hantverk kropsbørste naturlig Udsolgt
  129,00 kr.

  Håndlavet tørbørste fra Iris Hantverk til kroppen i egetræ og hestehår. Børsten eksfolierer den tørre hud, stimulerer blodcirkulationen og forebygger celulitis. Ergonomisk greb, så man nemt kan komme rundt på hele kroppen.

  Læs mere
 • Kropssæbe sæbebar sæbe bar naturlig sæbe Flow cosmeticsKropssæbe sæbebar sæbe bar naturlig sæbe Flow cosmetics
  112,00 kr.

  Økologisk sæbebar af naturlige og plejende ingredienser. Sæbebaren kan både bruges som kropssæbe, håndsæbe og shampoobar. Disse sæbe barer har lang holdbarhed, kommer helt uden plastikemballage og indeholder kun naturlige og nærende ingredienser.

  Vælg muligheder