Kategorien indeholder 4 produkter

Viser alle 4 resultater

Active Filters: Clear Filters

Hygiejnebind og tamponer til den moderne kvinde

Simpelt.dk vil gerne være med til at nedbryde tabuet, det kan være at snakke om menstruation. Menstruation er mere omtalt i det 21. århundrede end det 20. århundrede – og det vil vi gerne være med til at fortsætte. Vi vil gerne gøre  det til normen, at de er økologiske eller måske genanvendelige.

Fordele ved økologiske hygiejnebind og tamponer

I modsætning til andre hygiejnebind, som er lavet med et utal af plastikmaterialer, er økologiske hygiejnebind lavet af naturlige og lettere nedbrydelige materialer. Herudover er de fri for store mængder kemikalier og parfume. De fleste kvinder tænker ikke over, hvor sensitivt deres underliv er, eller at man som kvinde optager kemien fra disse produkter via vagina. Derfor bør kvinder også være opmærksomme på, hvad de anvender i forbindelse med deres menstruation. De forkerte hygiejnebind kan skabe irritation i og omkring underlivet. En af fordelene ved økologiske hygiejnebind eller tamponer, er det minimale brug af plastik, der findes i selve bindet eller tamponen. Det betyder, at det er mere åndbart, og derfor er risikoen for hudirritation minimeret betydeligt. Det bliver kun bedre i samme kontekst, at der ikke er kemikalier i de økologiske hygiejnebind, og dermed bliver din krop ikke udsat eller skadet på lang sigt, som den kan risikere ved almindelige hygiejnebind.

Økologi for kvinden og miljøet

Ofte glemmer man, hvad der sker med hygiejnebind og tamponer, efter man er færdig med at menstruere. Selv hvis et normalt bind bliver smidt korrekt ud, kan det tage op til 500 år at kompostere. For et økologisk bind fra Ginger Organic tager det to år at kompostere. Når du fremover beslutter dig for at vælge økologiske hygiejnebind eller tamponer, beskytter du ikke alene dig selv fra mulige hudirritationer eller infektioner. Du beskytter også miljøet.De fleste kvinder har oplevet at have menstruation rigtig mange gange, og hver gang kræver det “beskyttelse”. Her kan det være enten hygiejnebind eller tamponer, genanvendelige bind eller en menstruationskop eller andre alternativer. Det er ligeså forskelligt, hvad der fungerer for forskellige kvinder, som vi er forskellige på alle andre punkter.Simpelt.dk har netop grundet vores forskellige ønsker og behov samlet et bredt udvalg af menstruationsprodukter. Vi har både økologiske hygiejnebind, økologiske tamponer og økologiske trusseindlæg. Vi har herudover også genanvendelige bind og trusseindlæg og mensturationskopper her på webshoppen. Alle produkterne er med til at skabe et bedre underlivsmiljø for kvinder, og mindre unødig engangsemballage i naturen.