Badeværelse / Hygiejnebind og tamponer / Økologiske hygiejnebind

Økologiske hygiejnebind

45,00 kr.

Udsolgt

Bionedbrydelige & skånsomme hygiejnebind af økologisk bomuld fra GingerOrganic. Skånsomme og allergivenlige hygiejnebind – helt er uden kemi, plastik og farvestoffer, og er i et lækkert, ultratyndt og simpelt design.

Læs mere →

Ryd

Beskrivelse

GingerOrganic økologiske & bionedbrydelige bomulds hygiejnebind er skånsomme og allergivenlige hygiejnebind. Bindet er uden kemi, plastik og farvestoffer, og er i et lækkert, ultratyndt og simpelt design. Bindet er individuelt indpakket i biofolie udvundet af majsstivelse. På undersiden er der barrierefilm af selvsamme biofolie, som sammen med bindets vinger, sikrer bindet.

Bindet er bionedbrydeligt, men bør ikke skylles ud i toilettet.

Pakken er af pap, og indeholder 10 bind.

Fordele ved økologiske hygiejneprodukter

I modsætning til andre hygiejneprodukter, som er lavet med af plastikmaterialer, er økologiske hygiejneprodukter lavet af naturlige og lettere nedbrydelige materialer. Herudover er de fri for store mængder kemikalier og parfume.

De fleste kvinder tænker ikke over, hvor sensitivt deres underliv er, eller at man som kvinde optager kemien fra disse produkter via vagina. Derfor bør kvinder også være opmærksomme på, hvad de anvender i forbindelse med deres menstruation. De forkerte hygiejneprodukter kan skabe irritation i og omkring underlivet.

Ofte glemmer man, hvad der sker med hygiejnebind og tamponer, efter man er færdig med at bruge. Et økologisk hygiejnebind fra Ginger Organic tager det to år at kompostere. Når du fremover beslutter dig for at vælge økologiske hygiejnebind, trusseindlæg eller tamponer, beskytter du ikke alene dig selv fra mulige hudirritationer, du beskytter også miljøet.

Vi har også genanvendelige alternativer til hygiejneprodukter – Menstruationskop fra Organicup, genanvendelige stofbind i ubleget bomuld og i forskellige varianter og menstruationstrusser, som er behageligt undertøj du har på under din menstruation og som kan bruges igen og igen.

Se også GingerOrganic økologiske & bionedbrydelige tamponer, trusseindlæg eller vores menstruationskop fra Fair Squared.

GingerOrganic er en dansk virksomhed, med fokus på bæredygtighed og at give den kvindelige forbruger mulighed for at tage stilling til, hvad man ønsker at udsætte sin krop og miljøet for. GingerOrganics produkter er allesammen økologiske, svanemærkede og allergicertificerede.

Yderligere information

Vægt N/A
Varianter

Dagbind, Natbind

Varenummer 1507045b
Varenummer 1507045a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...