Badeværelse / Hygiejnebind og tamponer / Økologiske tamponer

Økologiske tamponer

45,00 kr.

Økologiske & bionedbrydelige bomulds-tamponer fra danske GingerOrganic. Skånsomme og allergivenlige tamponerne helt uden kemi, plastik og farvestoffer, og er i et lækkert og simpelt design.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

GingerOrganics økologiske & bionedbrydelige bomulds tamponer er skånsomme og allergivenlige. De økologiske tamponerne er uden kemi, plastik og farvestoffer, og er i et lækkert og simpelt design. Tamponerne er individuelt indpakket i papir og indføringshylsteret af pap skaber en sikker og nem indføring.

UDGÅR FRA SORTIMENT – der fyldes ikke op

Tamponen er bionedbrydelig, men bør ikke skylles ud i toilettet. Tamponerne kommer i en pakken af pap, som er nem at opbevare.

Fordele ved økologiske hygiejneprodukter

I modsætning til andre hygiejneprodukter, som er lavet med af plastikmaterialer, er økologiske hygiejneprodukter lavet af naturlige og lettere nedbrydelige materialer. Herudover er de fri for store mængder kemikalier og parfume.

De fleste kvinder tænker ikke over, hvor sensitivt deres underliv er, eller at man som kvinde optager kemien fra disse produkter via vagina. Derfor bør kvinder også være opmærksomme på, hvad de anvender i forbindelse med deres menstruation. De forkerte hygiejneprodukter kan skabe irritation i og omkring underlivet.

Ofte glemmer man, hvad der sker med hygiejnebind og tamponer, efter man er færdig med at bruge. Et økologisk hygiejnebind fra Ginger Organic tager det to år at kompostere. Når du fremover beslutter dig for at vælge økologiske hygiejnebind, trusseindlæg eller tamponer, beskytter du ikke alene dig selv fra mulige hudirritationer, du beskytter også miljøet.

Se også GingerOrganics økologiske & bionedbrydelige hygiejnebind, trusseindlæg. 

Vi har også genanvendelige alternativer til hygiejneprodukter – Menstruationskop fra Organicup, genanvendelige stofbind i ubleget bomuld og i forskellige varianter og menstruationstrusser, som er behageligt undertøj du har på under din menstruation og som kan bruges igen og igen.

GingerOrganic er en dansk virksomhed, med fokus på bæredygtighed og at give den kvindelige forbruger mulighed for at tage stilling til, hvad man ønsker at udsætte sin krop og miljøet for. GingerOrganics produkter er allesammen økologiske, svanemærkede og allergicertificerede.

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

Super, Normal, Mini

Varenummer 1507043a
Varenummer 1507043b
Varenummer 1507043c

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...