Kropspleje

Kropspleje af naturlige og plejende ingredienser. Alle produkter er i plastikfri emballage. Hudplejen er til forbrugeren der ønsker en ren og naturlig pleje, som går op i god kvalitet og som gerne vil undgå plastik.

Filtre
Ok

Kropspleje er en del af mange kvinders hverdagsrutiner. Om det er olier eller hudplejeprodukter, så synes vi, at det er vigtigt at vide, hvilke ingredienser du påfører huden. Det skal være af høj kvalitet og produceret med omtanke for miljøet. Vi har også fokus på, at vores hudplejeprodukter er i en genanvendelig eller nedbrydelig emballage, så vi undgår unødig plastikemballage.

Du kan læse vores blogindlæg om beautyrutiner her

Hudpleje med naturlige produkter

Vi har udvalgt hudpleje der nærer, fugter, renser eller plejer med forskellige ingredienser. Ens for alle er, at det er lavet af naturlige ingredienser, og med fokus på, at din hud ikke udsættes for skidt kemi. Huden er vores største organ, og det kan holde til enormt meget. Men det er vigtigt, at vi plejer den og passer på den. Vi har alle forskellige behov, og det er derfor ikke alt der passer til alle hudtyper.

Du kan finde lækre scrubs, handsker, pimpsten og kropstørbørster. De fjerner døde hudceller, sætter gang i blodomløbet, opkvikker og giver huden en fornyet flot glød.

Efter eksfoliering har kroppen brug for fugt og næring. Der finder du all-round bodybutter med plejende ingredienser, økologisk bodybalm som stift i papemballage og lækre oliebarer med forskellig virkning og ingredienser.

Vores fairtrade olier kommer i glasemballage. Olierne har forskellige egenskaber, men alle er rige på gode vitaminer og vigtige fedtsyrer. De booster hudens elasticitet og er ekstra fugtgivende – også til håret. De er perfekte efter badet, eller som en skånsom make-up fjerner sammen med vores genanvendelige rondeller.

Duftfri kropspleje

Vi har kropspleje både med og uden duft. Nogle indeholder duft fra naturlige æteriske olier og andre indeholder kemisk fremstillet duft. Vi gør det meget tydeligt i teksten hvad der er med og uden duft – og du kan altid finde ingredienslister for hvert produkt under fanen ‘yderligere information’. Vi ønsker 100% gennemsigtighed, sådan så du som forbruger ved hvad du køber – og mest af alt kan træffe valget selv, og derfor har vi valgt at inkludere produkter med duft. Du kan altid bruge tagget ‘duftfri’, så kommer alle vores produkter med duftfrie varianter op.