Kropspleje

Kropspleje af naturlige og plejende ingredienser. Alle produkter er i plastikfri emballage. Hudplejen er til forbrugeren der ønsker en ren og naturlig pleje, som går op i god kvalitet og som gerne vil undgå plastik.

Filtre
Ok

Kropspleje er en del af mange kvinders hverdagsrutiner. Om det er cremer, hudplejeprodukter og diverse olier, så synes vi, at det er vigtigt at vide, hvilke ingredienser du påfører huden, at det er af høj kvalitet og produceret med omtanke for miljøet. Vi har også fokus på, at vores hudplejeprodukter er i en genanvendelig eller nedbrydelig emballage, så vi undgår unødig plastikemballage.

Du kan læse vores blogindlæg om beautyrutiner her

Hudpleje med naturlige produkter

Vi har udvalgt hudpleje der nærer, fugter, renser eller plejer med forskellige ingredienser. Ens for alle er, at det er lavet af naturlige ingredienser, og med fokus på, at din hud ikke udsættes for parfume eller parabener eller anden skidt kemi. Huden er vores største organ, og det kan holde til enormt meget. Men det er vigtigt, at vi plejer den og passer på den. Vi har alle forskellige behov, og det er derfor ikke alt der passer til alle hudtyper.