Kropspleje

Kropspleje af naturlige og plejende ingredienser. Alle produkter er i plastikfri emballage. Hudplejen er til forbrugeren der ønsker en ren og naturlig pleje, som går op i god kvalitet og som gerne vil undgå plastik.

10 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Kropspleje er en del af mange kvinders hverdagsrutiner. Om det er olier eller hudplejeprodukter, så synes vi, at det er vigtigt at vide, hvilke ingredienser du påfører huden. Det skal være af høj kvalitet og produceret med omtanke for miljøet. Vi har også fokus på, at vores hudplejeprodukter er i en genanvendelig eller nedbrydelig emballage, så vi undgår unødig plastikemballage.

Du kan læse vores blogindlæg om beautyrutiner her

Økologiske olier til kroppen

Vores økologiske olier fra Naturligolie er skøn og nærende hudpleje af høj kvalitet, lavet med rene ingredienser. Det danske brand har et stort fokus på gennemsigtighed, sådan så du som kunde altid ved hvad du smører på din krop. Vi er selv enormt glade for de økologiske olier, der både beskytter, blødgører og plejer huden – og så tilfører de hverdagen lidt luksus og velvære.

Alle olierne kommer med hver deres egenskaber og er lavet til forskellige hudtyper og behov – så læs vores lille oversigt over olien inde under produktet. Er du i tvivl omkring hvilken olie, der passer til din hud og dine behov? Læs vores blogindlæg her, hvor vi giver en kort oversigt over de forskellige olier og hvilke hudtyper de passer til.

 

Hudpleje med naturlige produkter

Vi har udvalgt hudpleje der nærer, fugter, renser eller plejer med forskellige ingredienser. Huden er vores største organ, og det kan holde til enormt meget. Men det er vigtigt, at vi plejer den og passer på den. Vi har alle forskellige behov, og det er derfor ikke alt der passer til alle hudtyper.

Du kan finde lækre scrubs, handsker, pimpsten og kropstørbørster. De fjerner døde hudceller, sætter gang i blodomløbet, opkvikker og giver huden en fornyet flot glød.

Efter eksfoliering har kroppen brug for fugt og næring. Der finder du all-round bodybutter med plejende ingredienser, økologisk bodybalm som stift i papemballage og lækre oliebarer med forskellig virkning og ingredienser.

Duftfri kropspleje

Vi har kropspleje både med og uden duft. Nogle indeholder duft fra naturlige æteriske olier og andre indeholder kemisk fremstillet duft. Vi gør det meget tydeligt i teksten hvad der er med og uden duft – og du kan altid finde ingredienslister for hvert produkt under fanen ‘yderligere information’. Vi ønsker 100% gennemsigtighed, sådan så du som forbruger ved hvad du køber – og mest af alt kan træffe valget selv, og derfor har vi valgt at inkludere produkter med duft. Du kan altid bruge tagget ‘duftfri’, så kommer alle vores produkter med duftfrie varianter op.