Badeværelse / Kropspleje / Håndlavet kropstørbørste

Håndlavet kropstørbørste

160,00 kr.

Håndlavet tørbørste fra Iris Hantverk til kroppen i egetræ og hestehår. Børsten eksfolierer den tørre hud, stimulerer blodcirkulationen og forebygger cellulite. Børstens greb er afrundet og ergonomisk, så man nemt kan komme rundt på hele kroppen.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Håndlavet kropstørbørste fra Iris Hantverk. Børsten er produceret i Sverige og lavet af olieret egetræ og hestehår. Selve grebet på tørbørsten er formet ergonomisk, så man nemt kan komme rundt på hele kroppen.

Hvorfor tørbørstning?

Tørbørstning skal foregå på tør hud, og bør være korte strøg mod hjertet. Det anbefales at starte fra tæerne og bevæge sig op. Tørbørstning sætter gang i blodcirkulationen og virker eksfolierende. Det vækker kroppen, giver en skøn prikkende fornemmelse, når blodcirkulationen sættes igang. Herudover forebygger regelmæssig tørbørstning cellulite. Gode effekter ved at tørbørste er bl.a.:

  • Hjælper kroppen af med affaldsstoffer
  • Holder huden i form
  • Godt middel mod cellulite
  • Sætter gang i blodomløbet
  • Fjerner døde hudceller
  • Modvirker og fjerner små indgroede hår (især på benene)
  • Huden bliver renere og friskere, dvs det ikke tørrer ud
  • Sætter godt gang i kredsløbet (især godt ved stress)

Ud over håndlavet kropstørbørste, har vi også ansigtsbørster fra Iris Hantverk, som bidrager til en sund glød og eksfoliering af ansigtet.

Børstehårene stammer fra en svensk importør, som Iris har arbejdet med i over 50 år. Håret kommer fra det nordøstlige Kina og Mongoliet fra en region kaldet Hebei. Det meste af håret kommer fra husdyr, der skæres på gården, og håret sælges derefter til dem, der behandler dyrehår. Noget hår stammer også fra dyr, der skal slagtes af naturlige årsager. 

Ønsker du mere inspiration til en less waste beautyrutine? Læs vores blogindlæg her.

Iris Hantverk er et svensk firma, der med sine 17 ansatte, håndlaver deres børster. Børsterne er af høj kvalitet, og af 100% naturlige materialer.

Yderligere information

Vægt 0,150 kg
Størrelse 17 × 7 × 4 cm
Varenummer 1507041

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...