Badeværelse / Kropspleje / Håndlavet skrubbehandske i økologisk bomuld
Brand:Lavinia

Håndlavet skrubbehandske i økologisk bomuld

80,00 kr.

Håndlavet skrubbehandske i bomuld er strikket af kvinder i Kolkata. Handsken er perfekt til at skrubbe kroppen i badet. Garnet giver en blid men effektiv skrub af huden, sætter blodomløbet igang, og efterlader huden dejlig frisk og med en smuk glød.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Håndlavet skrubbehandske i økologisk bomuld lavet af kvinder i byen Kolkata, Indien. Kvinderne er en del af projektet “Toockies”, hvor kvinder kommer i arbejdet. Kvindernes arbejde er levebrød for mere end 50 familier, giver kvinderne en stemme, styrke og penge til familien, uddannelse til børn og mange andre vigtige ting. Hvert produkt fra Toockies-projektet bærer en signatur fra en af projektets kvinder.

Håndlavet skrubbehandske

  • Håndlavet af kvinder i Kolkata, Indien
  • Af økologisk bomuld
  • En del af “Toockies” projektet, hvor kvinder kommer i arbejde
  • Giver en blid skrub af huden
  • Efterlader huden frisk med en flot glød

En håndlavet skrubbehandske i økologisk bomuld er strikket af en af kvinderne i projektet, og er et perfekt baderedskab. Tag handsken på, og skrub hele kroppen. Garnet giver en blid men effektiv skrub af huden, sætter blodomløbet igang, og efterlader huden frisk og med en smuk glød.

Efter brug kan du vride vandet ud af handsken, og sørg for at lade handsken hænge et sted, så den kan tørre mellem hver brug. Efter mange års brug, når den er klar til at blive bortskaffet, skal du bare smide dem på din kompostbunke; den er 100% biologisk nedbrydelig og komposterbar.

Efter brug kan du med fordel benytte en oliebar til kroppen med naturlige ingredienser til at fugte og nære huden.

Se også vores naturlige sandsten til helt naturlig peeling af ansigtet

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.