Badeværelse / Kropspleje / Økologisk kropsolie

Økologisk kropsolie

Fra 175,00 kr.

Koldpresset økologisk kropsolie. Især velegnet til tør, ru og sensitiv hud. Helt uden parfume. Blandingsolie med blandt andet jojobaolie, hybenkerneolie og E-vitamin. Virker både beskyttende og blødgørende.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Økologisk kropsolie til tør, ru eller sensitiv hud. Olien virker beskyttende og blødgørende på hele kroppen. Det naturlige indhold af vitaminer og essentielle fedtsyrere, i olien, tilfører smidighed og styrke til huden, samtidig med at virke beroligende ved kløe og irritation. Olien er koldpresset og helt uden parfume, den trænger hurtigt ind i huden uden at virke fedtende, og så sikrer den at huden er godt fugtet hele dagen.

Økologisk olie til: Kroppen

Anvendes til: Tør, ru og sensitiv hud på hele kroppen

Egenskaber: Fugtbevarende, blødgørende og kløestillende

Absorbering: Hurtig

Er du i tvivl omkring hvilken olie, der passer til din hud og dine behov? Læs vores blogindlæg her, hvor vi giver en kort oversigt over de forskellige olier og hvilke hudtyper de passer til.

Olien kommer i en glasflaske med pipette, der beskytter olien mod UV-stråler. Olien findes i 100 ml. og 235 ml. Olien er helt uden parfume. Se også vores økologiske ansigtsolie.

Anvendelse

Kropsolien påføres hver dag på let fugtig hud, gerne lige efter badet. Fordel og massér olien ind i huden indtil den er absorberet. Kropslien kan også anvendes på tørre hårspidser, flossende negle, som massageolie, som badeolie i karbadet og til hjemmelavede body scrubs.

Økologisk kropsolie uden parfume

Den økologisk kropsolie er en blandingsolie, og indeholder jojobaolie, tidselfrøolie, abrikoskerneolie, ricinusolie, hybenkerneolie og E-vitamin. Den har en mild duft af nødder og en gylden farve.

 • Økologisk Jojobaolie
  Virker sebumregulerende, balancerende og fugtforseglende.
 • Økologisk Tidselfrøolie
  Tilfører essentielle fedtsyrer og bidrager til hurtig absorbering i huden.
 • Økologisk Abrikoskerneolie
  Rig på oliesyre og virker fugtgivende og blødgørende.
 • Økologisk Ricinusolie
  Renser, blødgører og beskytter huden.
 • Økologisk Hybenkerneolie
  Styrker, regenererer og bidrager til ensartet hudtone.
 • E-vitamin (naturlig antioxidant)
  Beskytter huden og forlænger holdbarhed for produktet.

Affaldssortering

Olien kommer i emballage af glas-, plastik- og gummideleEfter brug er det vigtigt, hvis du ikke genanvender emballagen, at skille den ad, så den kan affaldssorteres korrekt. Glasrøret fra pipetten kan forsigtigt skilles fra plastiktoppen, så de kan komme i hver sin affaldsbeholder. Gummidelen kan også forsigtigt skilles fra plastikdelen af låget, gummidelen skal i restaffald. Husk af tømme og eventuelt skylle glasflasker, før de kommer til glassortering.

Læs mere om olien under “yderligere information”.

Naturligolie er dansk hudpleje med en mission om at skabe et økologisk alternativ til din hud. Siden begyndelsen har Naturligolie været stærkt forankret i økologiske og rene ingredienser med fokus på gennemsigtighed. Det er helt essentielt for dem, at du aldrig skal være i tvivl om, hvad du smører på din hud. De udvælger de mest luksuriøse planteolier fra potente planter, nødder og bær, der beskytter, plejer og nærer huden.

Yderligere information

Økologisk Kropsolie

Anvendes til – Tør, ru og sensitiv hud på hele kroppen.
Absorbering – Hurtig
Opskrift (alle ingredienser)
Jojoba* 129,0 ML (Peru)
Tidselfrø* 59,0 ML (USA)
Abrikoskerne* 26,0 ML (Italien)
Ricinus* 13,9,0 ML (USA)
Hybenkerne* 7,0 ML (Chile)
E-vitamin 0,1 ML (Tyskland)
*100% økologisk olie
INCI – Simmondsia Chinensis Seed Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Prunus armeniaca Kernel Oil, Ricinus communis Seed Oil, Rosa canina Fruit Oil, D-mixed Tocopherol.
Udvinding – Koldpresning
Duft – Mild nøddet
Farve – Gylden
Behov – Anti-age, Graviditet, Rødme, Tørhed
Type – Blandingsolie
Område – Krop
Størrelse – 30 ml.

Størrelse

30 ml., 100 ml., 235 ml.

Varenummer 1507642c
Varenummer 1507642a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...