Badeværelse / Kropspleje / Sandsten neglefil
Brand:Lavinia

Sandsten neglefil

(1 kundeanmeldelse)

50,00 kr.

Denne smarte sandstens neglefil er en naturlig og effektiv neglefil. Sandstenen er en Orsa-sandsten der udhugges i Dalarne i Sverige og kan opbevares i den medfølgende korkpose. Neglefilen filer blidt neglene og efterlader neglen blød og uden skarpe kanter.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Sandsten neglefil er en smart, naturlig og effektiv neglefil. Sandstenen er en Orsa-sandsten der udhugges i Dalarne i Sverige.

Neglefilen filer blidt neglene og efterlader neglen blød og uden skarpe kanter. Sandstenen vil for altid have den slibende effekt.

  • Sandstenen stammer fra Dalarna i det centrale Sverige
  • Filer blidt neglene
  • Efterlader neglen blød uden skarpe kanter
  • Kommer i korkpose

Den naturlige sandsten neglefil kommer i en korkpose, så du kan have den i tasken eller toilettasken, uden den slider på omkringliggende. Stenen kan vaskes og skoldes om nødvendigt.

Sandstenen stammer fra Dalarna i det centrale Sverige. Stenen består af siliciumbundet kvarts og er 360 millioner år gammel. Sandsten bruges primært som byggesten, møllesten eller slibesten grundet stenens usædvanlige slidstyrke og langvarige holdbarhed.

Sandsten neglefil kan vaskes og skoldes om nødvendigt.

Yderligere information

Vægt 0,020 kg
Varenummer 1507212

1 anmeldelse af Sandsten neglefil

  1. Line

    Er man typen der holder neglene ved lige hver dag, er den sikkert fin. Mine negle bliver ofte lidt lange inden jeg får dem filet ned og det synes jeg ikke denne er god til desværre.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...