Make-up

Make-up kan sagtens være lavet med fokus på naturligt indhold og emballage der kan genanvendes. Vores udvalg af miljøvenlig make-up og redskaber går ikke på kompromis med indhold, funktion eller emballage.

32 Products

Filtre
Ok
 • Øjenbrynsblyant øjenbrynsfarve økologisk flow cosmetics blyant make-up
  110,00 kr.

  En øjenbrynsblyant er perfekt til hverdag og fest. En øjenbrynsblyant kan give et virkelig flot udtryk og friske udseendet op og markere ansigtets former. Korento øjenbrynsblyant giver smukt formede og markerede øjenbryn.

  Vælg muligheder
 • Eyeliner økologisk flow cosmetics blyant make-up
  100,00 kr.

  Eyeliner blyant er perfekt til hverdag og fest. En eyeliner kan give et virkelig flot udtryk og findes i flere farver. Denne eyeliner har en blød påføring og er rig på pigmenter.

  Vælg muligheder
 • make-up kit cream foundation, foundation børste, cremet rouge, cremet læbestiftlip & cheek tint Korento plastikfri vegansk
  580,00 kr.

  Make-up-kit mellem er en pakke med basic make-up produkter til den basale hverdagsmake-up eller som et godt grundlag for fest-make-up’en. Denne samling giver et dækkende og naturligt look.

  Når du køber det samlede make-up kit mellem, sparer du 20% fra make-up produkternes samlede pris.

 • fest make-up kit bionedbrydelig glitter, highlighter, finishing powder, naturlig make-uphighlighter korento vegansk
  899,00 kr.

  Make-up-kit fest er en skøn samling make-up og bionedbrydelig glitter – perfekt til fest. 

  Du sparer over 20% på varernes samlede værdi, når du køber den samlede pakke fest-make-up.

  Læs mere
 • cream foundation Korento veganskcream foundation korento make-up vegansk
  315,00 kr.

  Cream foundation er en cremet foundation. Den er lavet med luksuriøse økologiske plante- og bærolier, der giver dig en flot diskret glød, uden at få huden til at se fedtet ud og uden at tilstoppe porerne. Den kommer i genanvendt papemballage.

  Vælg muligheder
 • korento vegansk mattifying mineral base
  260,00 kr.

  Mattifying mineral base giver dig en glat, jævn og naturlig mat make-up base. Det lette blandbare matte mineralpulver udjævner naturligt hudens overflade nemt med et par lette penselstrøg. Vegansk og tilstopper ikke porerne. Komme i pap emballage og i 14 flotte forskellige nuancer. Påfør med vores veganske kabukibørste.

  Vælg muligheder
 • prøve foundation serum veganskserum foundation prøve
  15,00 kr.

  Prøvestørrelse af Korentos Foundation serum. Foundation serum tilført berry-vitamin er en vidunderligt hjælp til strålende hud fuld af glød. Den har en ultratynd formel, der fungerer som BB-serum og samtidig fugter og reparerer hudoverfladen.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

  Vælg muligheder
 • Korento prøve veganskkorento highlighter prøve vegansk
  15,00 kr.

  Prøvestørrelse af highlighteren fra Korento. Den giver en smuk blød glød med rosenkvarts og arktiske bær vitaminer. Den nærende struktur er lavet af en blanding af naturlige voksarter, naturlige olier af høj kvalitet og Korento Berry Active Complex™

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

 • Korento prøve botanical finishing powderkorento finishing powder vegansk
  15,00 kr.

  Prøvestørrelse af Botanical finishing powder fra Korento. Det er et naturlig gennemsigtigt løst pulver, der kan dæmpe den uønskede glans i ansigtet. Pulveret er lavet af 100% økologisk rispulver og vil fuldføre make-upbasen.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

 • Make-up børster Korento vegansk bambusMake-up børster Korento vegansk bambus
  Fra 105,00 kr.

  Flotte veganske make-up børster med håndtag af bambus og genanvendt aluminium. De kan bruges med både flydende og kompakte formler og virker perfekt med produkterne fra Korento. De bløde børster findes i seks forskellige varianter, så der er til ethvert behov.

  Vælg muligheder
 • lip & cheek tint prøve Korento
  15,00 kr.

  Prøvestørrelse af Korentos Lip & cheek tint – Læbestift og blush i én. Den bløde og cremede formel er ekstremt let og hurtig at anvende. Opnå en smuk finish, mens du skaber den mest ungdommelige, naturlige og sunde glød.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

  Vælg muligheder
 • Korento prøve veganskcream foundation vegansk Korento plastikfri
  15,00 kr.

  Prøvestørrelse af Cream foundation fra Korento. Denne unikke formel med luksuriøse økologiske plante- og bærolier giver dig en flot diskret glød, uden at få huden til at se fedtet ud og uden at tilstoppe porerne.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

  Vælg muligheder
 • magnifying mineral base Korento veganskmake-up korento vegansk pap
  15,00 kr.

  Prøvestørrelse af mattifying mineral base fra Korento. Det giver dig en glat, jævn og naturlig mat make-up base. Det lette blandbare matte mineralpulver udjævner nemt og naturligt hudens overflade med et par lette penselstrøg.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

  Vælg muligheder
 • make-up kit lille pudder børste, flydende blush, mineralpudderKorento liquid blush vegansk
  550,00 kr.

  Make-up kit lille er en lille samling basic-make-up produkter. Pakken består af en pudder, pudderbørste og flydende blush.

  Når du køber produktpakken sparer du 20% på den lækre make-up samlede værdi

 • Korento vegansk soft velvet primerKorento vegansk soft velvet primer Udsolgt
  15,00 kr.

  En lille prøvestørrelse af Korentos Soft velvet primer. Den udligner hudtonen og er velegnet til alle hudtyper. Primeren er uden farve, men udglatter hudens overflade, så den føles dejlig glat, og fuld af glød.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

  Læs mere
 • Korento liquid blush veganskliquid blush korento make-up vegansk
  260,00 kr.

  Liquid blush er en flydende blush. Den er lavet med økologiske plante- og bærolier der giver plejende egenskaber og også gør den til et serum. Opnå et smukt, strålende og frisk naturligt look med blot et par dråber.

  Vælg muligheder

Miljøvenlig make-up – lavet med omtanke

Korento make-up

Korento er et make-up brand, som Flow Cosmetics har lavet. De specialiserer sig i naturlig makeup af høj kvalitet med nærende ingredienser. Deres produkter er gennemførte, de er med omtanke for miljøet og så bestræber de sig på at benytte emballage, der kan genanvendes.

Se inspirationsbilleder her

Vi forhandler Korento makeup fordi det er gennemført og holdbart. Der er mange forskellige muligheder med de forskellige produkter og forskellige variationer, så du kan bruge lige de produkter, der passer bedst til dig.

Vil du se en samlet oversigt over vores make-up? Læs vores blogindlæg her hvor vi præsenterer alle produkterne og fortæller hvordan de adskiller sig fra hinanden.

Vi ønsker at forhandle så miljøvenlig makeup som muligt. Vi har fokuseret på, at emballagen så vidt muligt er lavet af genanvendelige materialer, der kan affaldssorteres. Der er nogle få produkter hvor emballagen indeholder plastikdele. Dog har vi også ønsket, at emballagen skulle have et smukt, æstetisk udtryk, som man ønsker at have stående fremme, og som man føler er flot og lækkert.

Læbestift uden plastikemballage

De smukke løbestifter fra La’papier er lavet i papiremballage, og du undgår dermed al engangsemballage. Læbestiften kommer i mange farve-varianter og som læbepomade. Papiret trækkes af i takt med, at stiftes bruges, og til sidst bruges op.

Bionedbrydeligt glitter

Vores udvalg af bionedbrydelig glimmer er perfekt til glimmer-elskere. Det kan bruges på krop, som ansigts glimmer, til håret, som dekoration og er også perfekt til en børne-prinsessefest. Glimmeret er lavet på en base fra cellulose fra eukalyptustræer. Træerne kommer fra europæiske plantager, med bæredygtig, ansvarlig vækst og høst af planterne. Herudover indeholder det glimmer, shellac & FDA-godkendte kosmetiske pigmenter. Shellac er et naturligt materiale, der produceres som bi-produkt, som opstår under parringsprocessen fra en bestemt bille fra Indien. Glimmeren erstatter aluminium, og tilfører en blød og skinnende effekt.

Make-up børster

Vi forhandler også forskellige makeup børster. Børsterne fra Korento er lavet af syntetiske hår, bambus og genanvendt aluminium. Børsterne findes til flere forskellige produkter, og er både bløde og smukke, og super lette at arbejde med. Make-up børsten fra Iris Hantverk er lavet af gedehår og birketræ og er altså ikke vegansk, som de andre. Børsten er perfekt til pudder, rouge og foundation.

Make-up prøver

Det kan være svært at beslutte, om man ønsker et make-up produkt, hvis man ikke har mærket og afprøvet det. Det er både vigtigt, at konsistens, farve og holdbarhed passer til ens præferencer.

Derfor har vi valgt at forhandle make-up prøver på alle produkterne fra Korento. Prøverne koster 15 kr./stk. og 5 stk. for 50 kr., så du let kan prøve lidt forskelligt af. Bemærk at prøverne er pakket i plastik/aluminiumsposer. 

Make-up kit

Vi har samlet forskellige make-up kits, hvor du får lidt forskellige make-up produkter og makeup børster. Der er både make-up kit til hverdag med forskellige basic make-up og et fest make-up kit med glimmer og masser shine. Vi har også samlet en produktpakke med alle børsterne fra Korento, hvis du ønsker at købe alle børsterne. På alle kits sparer du 20% fra produkternes samlede pris. Se de forskellige kits her

Make-up uden duft

Det meste make-up fra Korento er uden tilsat duft. Nogle af de flydende produkter er med tilsatte økologiske og naturlige æteriske olier. Ønsker du at vælge make-up uden duft, oplyses det i alle produktteksterne, hvis der er duft i.