Make-up

Make-up kan sagtens være lavet med fokus på naturligt indhold og emballage der kan genanvendes. Vores udvalg af miljøvenlig make-up og redskaber går ikke på kompromis med indhold, funktion eller emballage.

17 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Miljøvenlig make-up – lavet med omtanke

Korento make-up

Korento er et make-up brand, som Flow Cosmetics har lavet. De specialiserer sig i naturlig makeup af høj kvalitet med nærende ingredienser. Deres produkter er gennemførte, de er med omtanke for miljøet og så bestræber de sig på at benytte emballage, der kan genanvendes.

Se inspirationsbilleder her

Vi forhandler Korento makeup fordi det er gennemført og holdbart. Der er mange forskellige muligheder med de forskellige produkter og forskellige variationer, så du kan bruge lige de produkter, der passer bedst til dig.

Vil du se en samlet oversigt over vores make-up? Læs vores blogindlæg her hvor vi præsenterer alle produkterne og fortæller hvordan de adskiller sig fra hinanden.

Vi ønsker at forhandle så miljøvenlig makeup som muligt. Vi har fokuseret på, at emballagen så vidt muligt er lavet af genanvendelige materialer, der kan affaldssorteres. Der er nogle få produkter hvor emballagen indeholder plastikdele. Dog har vi også ønsket, at emballagen skulle have et smukt, æstetisk udtryk, som man ønsker at have stående fremme, og som man føler er flot og lækkert.

Læbestift uden plastikemballage

De smukke løbestifter fra La’papier er lavet i papiremballage, og du undgår dermed al engangsemballage. Læbestiften kommer i mange farve-varianter og som læbepomade. Papiret trækkes af i takt med, at stiftes bruges, og til sidst bruges op.

Bionedbrydeligt glitter

Vores udvalg af bionedbrydelig glimmer er perfekt til glimmer-elskere. Det kan bruges på krop, som ansigts glimmer, til håret, som dekoration og er også perfekt til en børne-prinsessefest. Glimmeret er lavet på en base fra cellulose fra eukalyptustræer. Træerne kommer fra europæiske plantager, med bæredygtig, ansvarlig vækst og høst af planterne. Herudover indeholder det glimmer, shellac & FDA-godkendte kosmetiske pigmenter. Shellac er et naturligt materiale, der produceres som bi-produkt, som opstår under parringsprocessen fra en bestemt bille fra Indien. Glimmeren erstatter aluminium, og tilfører en blød og skinnende effekt.

Make-up børster

Vi forhandler også forskellige makeup børster. Børsterne fra Korento er lavet af syntetiske hår, bambus og genanvendt aluminium. Børsterne findes til flere forskellige produkter, og er både bløde og smukke, og super lette at arbejde med. Make-up børsten fra Iris Hantverk er lavet af gedehår og birketræ og er altså ikke vegansk, som de andre. Børsten er perfekt til pudder, rouge og foundation.

Make-up prøver

Det kan være svært at beslutte, om man ønsker et make-up produkt, hvis man ikke har mærket og afprøvet det. Det er både vigtigt, at konsistens, farve og holdbarhed passer til ens præferencer.

Derfor har vi valgt at forhandle make-up prøver på alle produkterne fra Korento. Prøverne koster 15 kr./stk. og 5 stk. for 50 kr., så du let kan prøve lidt forskelligt af. Bemærk at prøverne er pakket i plastik/aluminiumsposer. 

Make-up kit

Vi har samlet forskellige make-up kits, hvor du får lidt forskellige make-up produkter og makeup børster. Der er både make-up kit til hverdag med forskellige basic make-up og et fest make-up kit med glimmer og masser shine. Vi har også samlet en produktpakke med alle børsterne fra Korento, hvis du ønsker at købe alle børsterne. På alle kits sparer du 20% fra produkternes samlede pris. Se de forskellige kits her

Make-up uden duft

Det meste make-up fra Korento er uden tilsat duft. Nogle af de flydende produkter er med tilsatte økologiske og naturlige æteriske olier. Ønsker du at vælge make-up uden duft, oplyses det i alle produktteksterne, hvis der er duft i.