Badeværelse / Make-up / Cream foundation
Brand:Korento

Cream foundation

315,00 kr.

Cream foundation er en cremet foundation. Den er lavet med luksuriøse økologiske plante- og bærolier, der giver dig en flot diskret glød, uden at få huden til at se fedtet ud og uden at tilstoppe porerne. Den kommer i genanvendt papemballage.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Opnå et fløjlsblødt makeup-look med Korentos cream Foundation. Den giver fuld dækning, med et halvmat finish, og udjævner samtidig hudtonen og udligner fine linjer og ru hud. Denne unikke formel med luksuriøse økologiske plante- og bærolier giver dig en flot diskret glød, uden at få huden til at se fedtet ud og uden at tilstoppe porerne.

Cream foundation er åndbar og giver en smuk naturlig dækning, der får din hud til at sund ud – hele dagen. Brug den også til at dække for eksempel rødme i ansigtet, små hudpletter og pigmenterede hudområder.

Varianter

Cream foundation findes i otte forskellige nuancer, der er skabt ved hjælp af rene Natural Cosmetics-certificerede mineraler. De er opdelt I cool og warm – og der kommer 4 nuancer i hver. Er du i tvivl om konsistens og farvetoner? Se vores make-up prøver, hvor du kan få 5 stk. for 99 kr., og afprøve de forskellige make-up varianter.

Cool

Warm

Anvendelse

  • Varm en lille smule cream foundation op på bagsiden af ​​din hånd eller mellem dine hænder.
  • Påfør den i et tyndt lag på renset og fugtet hud med enten fingrene eller en børste.
  • Fortsæt fra midten af ​​ansigtet til kanterne, så den falmer smukt ud.
  • Brug den også lokalt for at dække for eksempel rødme eller små hudfejl.

Vil du se en samlet oversigt over vores make-up? Læs vores blogindlæg Make-up med omtanke her, hvor vi præsenterer alle produkterne, fortæller hvordan de adskiller sig fra hinanden og uddyber hvordan Korento i emballage og ingrediensliste bestræber sig på at lave make-up med omtanke.

Ingredienser

Cream foundation indeholder en nærende sammensætning af jojobaolie og Korento Berry Active Complex ™. De fleste Korento-produkter indeholder Berry Active Complex ™, der er baseret på vitamin- og antioxidantrige arktiske bær, som indeholder værdifulde fedtsyrer. Hvert bær, der anvendes i denne nærende blanding, har bevist positive virkninger på huden.

Arktiske bær er rene og meget effektive til hudpleje. Dette skyldes den nordlige kolde vinter og korte sommer med midnatssol. De barske forhold sikrer, at planter opbevarer mange værdifulde stoffer, såsom essentielle fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter. De bioaktive forbindelser fra de arktiske bær er særligt effektive til hudpleje.

Ingredienserne i cream foundation er enten vildt dyrket, økologiske og de fleste er Ecocert eller COSMOS godkendte ingredienser. Se den fulde ingrediensliste under fanebladet “yderligere information”

Cream foundation er vegansk, produceret i Finland på Flow Cosmetics’ fabrik i Riihimäki og pakket i genanvendt karton.

Se også vores Foundation serum og Liquid blush fra Korento.

Genbrugsanvisning: Ydere- og indreemballage til papsortering.

Korento er et make-up brand, som Flow Cosmetics har lavet. De specialiserer sig i naturlig make-up af høj kvalitet med nærende ingredienser. Deres produkter er gennemførte, de er med omtanke for miljøet og så bestræber de sig på at benytte emballage, der kan genanvendes.

Yderligere information

Varianter

Cool 01, Cool 02, Cool 03, Cool 04, Warm 01, Warm 02, Warm 03, Warm 04

Ingredienser

INCI: MICA**, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE**, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, HYDROGENATED LECITHIN**, CI 77974**, SILYBUM MARIANUM ETHYL ESTER**, CI 77891**, ORYZA SATIVA BRAN WAX**, ORYZA SATIVA POWDER*, TOCOPHEROL**, VACCINIUM VITIS-IDAEA SEED OIL*, HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OIL*, VACCINIUM MYRTILLUS SEED OIL*, RIBES NIGRUM SEED OIL*, ROSA CANINA SEED EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, LECITHIN*, CI 77492**, CI 77491**, CI 77499**

* Certified or wild grown organic ingredient
** Ecocert or COSMOS approved ingredient

Varenummer 1507537a
Varenummer 1507537b
Varenummer 1507537c
Varenummer 1507537d
Varenummer 1507537e
Varenummer 1507537f
Varenummer 1507537g
Varenummer 1507537h

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...