Badeværelse / Make-up / Eyeliner blyant
Brand:Korento

Eyeliner blyant

100,00 kr.

Eyeliner blyant er perfekt til hverdag og fest. En eyeliner kan give et virkelig flot udtryk og findes i flere farver. Denne eyeliner har en blød påføring og er rig på pigmenter.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Eyeliner blyant er perfekt til hverdag og fest. En eyeliner kan give et virkelig flot udtryk og findes i flere farver. Denne eyeliner har en blød påføring og er rig på pigmenter. Det gør Korentos eyeliner til et perfekt valg til både præcise linjer og dramatiske øjenmakeup-looks. Den nærende formel inkluderer økologisk certificeret kokosolie og carnaubavoks. Eyeliner blyanterne fås i to  farver.

 • Sort: er en klassisk, sort mat nuance, der vil skabe et intenst look, fra dag til nat.
 • Brun: er en neutral, mat chokoladebrun, der er perfekt til hverdagsmakeup såvel som æteriske, bløde aftenlooks.

Anvendelse af eyeliner blyant

Brug din eyeliner blyant som en traditionel eyeliner, eller slip din indre makeupartist løs! Prøv disse ideer:

 • Tegn en klassisk streg, der fremhæver formen på dine øjne, eller dup lidt farve ind i din vippekant for at styrke dit look i dagtimerne.
 • For et mere æterisk look, udtvær eller blend linjen med en børste, finger eller en vatpind.
 • Hvis du vil prøve noget helt nyt, så brug eyelineren til at farve øjenkrogen, hele øjenlåget, eller tegn en unik detalje for at løfte dit makeup-look til et andet niveau. Blyanternes naturlige farvepigmenter spredes jævnt, så brug gerne fantasien!

Produktion

At skabe en eyeliner blyant af høj kvalitet kræver særligt maskineri og udstyr. For at sikre den højest mulige kvalitet har Korento udvalgt en pålidelig italiensk partner, der er specialiseret i produktion af kvalitetsblyanter. Denne innovative italienske producent er forpligtet til bæredygtige produktionsretningslinjer efter strenge kvalitetsprocedurer. Alt råmateriale, der bruges i Korentos eyeliner, er sporbart, og blyanterne er lavet af certificerede materialer. 

Den lækre økologiske eyeliner er vegansk og pakket i certificeret pap fra bæredygtigt skovbrug. OBS blyantens prop er af plastik, og bør sorteres som plastikaffald.

Vil du se en samlet oversigt over vores make-up? Læs vores blogindlæg Make-up med omtanke her, hvor vi præsenterer alle produkterne, fortæller hvordan de adskiller sig fra hinanden og uddyber hvordan Korento i emballage og ingrediensliste bestræber sig på at lave make-up med omtanke.

Korento er et make-up brand, som Flow Cosmetics har lavet. De specialiserer sig i naturlig make-up af høj kvalitet med nærende ingredienser. Deres produkter er gennemførte, de er med omtanke for miljøet og så bestræber de sig på at benytte emballage, der kan genanvendes.

Yderligere information

Ingredienser

Sort
INGREDIENTS: OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, COCOS NUCIFERA OIL, C10-18 TRIGLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA CERA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, SILICA, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ORYZANOL, GLYCERYL UNDECYLENATE, TOCOPHEROL, CI 77499

Brun
INGREDIENTS: OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, COCOS NUCIFERA OIL, C10-18 TRIGLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA CERA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, SILICA, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ORYZANOL, GLYCERYL UNDECYLENATE, TOCOPHEROL, CI 77499, CI 77491, CI 77492

Farver

Sort, Brun

Varenummer 1507532a-1
Varenummer 1507532b-1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • lip & cheek tint prøve Korento
  15,00 kr.

  Prøvestørrelse af Korentos Lip & cheek tint – Læbestift og blush i én. Den bløde og cremede formel er ekstremt let og hurtig at anvende. Opnå en smuk finish, mens du skaber den mest ungdommelige, naturlige og sunde glød.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

  Vælg muligheder
 • Foundation serum korento veganskFoundation serum Korento make-up vegansk olier
  335,00 kr.

  Foundation serum er en flydende foundation, der skaber en strålende ungdommelig glød og udjævner hudtonen. Det hjælper med at udjævne ru hud, fine linjer og samtidig fugtes din hud. Findes i 6 forskellige nuancer.

  Vælg muligheder