Badeværelse / Make-up / Foundation serum
Brand:Korento

Foundation serum

335,00 kr.

Foundation serum er en flydende foundation, der skaber en strålende ungdommelig glød og udjævner hudtonen. Det hjælper med at udjævne ru hud, fine linjer og samtidig fugtes din hud. Findes i 6 forskellige nuancer.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Foundation serum tilført berry-vitamin er en vidunderligt hjælp til strålende hud fuld af glød. Den har en ultratynd formel, der fungerer som BB-serum og samtidig fugter og reparerer hudoverfladen. Dette foundation serum hjælper med at udjævne ru hud og fine linjer.

Opnå en jævn og smuk naturlig hud. Lysreflekterende pigmenter skaber en strålende ungdommelig glød og udligner hudtonen. Udjævner din hudfarve med selv den mindste mængde. Foundation serum er egnet til tør, overfladetør, ru og aldrende hud.

OBS indeholder duft fra naturlige æteriske olier.

Foundation serum findes i 6 forskelllige nuancer. Er du i tvivl om nuancer og konsistens er lige dig? Se vores udvalg af prøver, og afprøv forskellige make-up prøver.

Anvendelse

  • Ryst flasken før brug.
  • Påfør et par dråber på huden, efter du har påført soft velvet primer, i cirkulære bevægelser.
  • Påfør produktet med enten fingrene eller en børste for bedste resultat.

Se også vores perfecting mineral base, liquid blush og soft velvet primer fra Korento.

Ingredienser

Foundation serum indeholder en nærende sammensætning af jojobaolie, havtornolie og  Korento Berry Active Complex ™. De fleste Korento-produkter indeholder Berry Active Complex ™, der er baseret på vitamin- og antioxidantrige arktiske bær, som indeholder værdifulde fedtsyrer. Hvert bær, der anvendes i denne nærende blanding, har bevist positive virkninger på huden. Arktiske bær er rene og meget effektive til hudpleje.

Dette skyldes den nordlige kolde vinter og korte sommer med midnatssol. De barske forhold sikrer, at planter opbevarer mange værdifulde stoffer, såsom essentielle fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter. De bioaktive forbindelser fra de arktiske bær er særligt effektive til hudpleje.

OBS produkter med æteriske olie og parfume kan være årsag til allergiske reaktioner. Ingredienserne i foundation serum er enten vildt dyrket, økologiske og de fleste er Ecocert eller COSMOS godkendte ingredienser. Ingredienslister for hver variant kan findes under fanebladet “yderligere information”

Vil du se en samlet oversigt over vores make-up? Læs vores blogindlæg Make-up med omtanke hvor vi præsenterer alle produkterne, fortæller hvordan de adskiller sig fra hinanden og uddyber hvordan Korento i emballage og ingrediensliste bestræber sig på at lave make-up med omtanke.

Korento Foundation serum er vegansk, produceret i Finland på Flow Cosmetics’ fabrik i Riihimäki og pakket i certificeret pap fra bæredygtigt dyrket skovbrug.

Genbrugsinstruktioner: Yderemballage til papsortering, glasflaske og pipetteglasdel til glassortering, plastpipettedel til plastsortering.

Korento er et make-up brand, som Flow Cosmetics har lavet. De specialiserer sig i naturlig make-up af høj kvalitet med nærende ingredienser. Deres produkter er gennemførte, de er med omtanke for miljøet og så bestræber de sig på at benytte emballage, der kan genanvendes.

Yderligere information

Varianter

Cool 0.5, Cool 01, Cool 02, Warm 01, Warm 1.5, Warm 02

Ingredienser

INCI: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE**, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, SILYBUM MARIANUM ETHYL ESTER**, MICA**, HYDROGENATED LECITHIN**, CI 77974**, CI 77891**, VACCINIUM VITIS-IDAEA SEED OIL*, HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OIL*, VACCINIUM MYRTILLUS SEED OIL*, RIBES NIGRUM SEED OIL*, TOCOPHEROL**, ROSA CANINA SEED EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, CITRUS AURANTIUM FLOWER OIL**, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED*, CI 77492**, CI 77491**, CI77499**, CITRAL***, LINALOOL***, LIMONENE***

* Certified or wild grown organic ingredient
** Ecocert or COSMOS approved ingredient
*** Occurs naturally in essential oil

Varenummer 1507534a
Varenummer 1507534f
Varenummer 1507534e
Varenummer 1507534d
Varenummer 1507534c
Varenummer 1507534b

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...