Badeværelse / Make-up / Glitterlim

Glitterlim

Udsolgt

69,00 kr.

Dermalogisk testet lim fra danske EcoSparkles. Anvendes til at binde bionedbrydeligt glitter til huden. Glitteret kommer i flere forskellige farver, og kan anvendes på både krop og ansigt.

Læs mere →

Ikke på lager

Beskrivelse

Glitterlim fra EcoSparkles anvendes til at binde EcoSparkles bionedbrydelige glitter til huden. Limen er dermatologisk testet (ikke på dyr). Med det bionedbrydelige glitter fra EcoSparkles kan du pynte dig med glitter med god samvittighed. Glitteret kommer i flere forskellige farver, og kan anvendes på både krop, ansigt & i hår. Glitteren er f.eks perfekt til festlige lejligheder, børne-prinsesse-fødselsdage eller udklædningsfester.

Vi anbefaler at afprøve limen et lille sted på huden, inden du benytter det i ansigtet, for at undgå en eventuel reaktion. Limen kan benyttes på øjne og sågar på læberne.

Glitterlimen leveres i en aluminiumsbeholder.

Se også vores miljøvenlige make up fra Korento. Det kommer i papemballage og er lavet med gode og naturlige ingredienser. Her finder du også vores make-up pakker i forskellige størrelser og prisklasser. Vores make-up-kit fest er en skøn samling af make-up, bionedbrydelig glitter og glitterlim – perfekt til fest. Make-up samlingen indeholder highlighter, mineralpudder, cremet rouge og/eller læbestift, en finishing powder og den skønneste bionedbrydelige glitter med lim, til at sætte et festligt præg.

EcoSparkles er et dansk firma, der producerer bionedbrydeligt glitter. EcoSparkles ønsker at mindske plastik-forbruget, og er én af tre firmaer der sælger bionedbrydeligt glitter.

Yderligere information

Vægt 0,020 kg
Ingredienser

Glycerin, Aqua, Sodium Lactate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Sodium Levulinate

Varenummer 1507014

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Genanvendelige rondeller vatrondeller økologisk genbrugelige rondellerIMG_2289
  Fra 109,00 kr.

  Håndsyede og genanvendelige rondeller i GOTS-certificeret økologisk bomuld i medfølgende hånd-syet pose af hør. Posen indeholder 8 rondeller, som kan bruges igen og igen

  Vælg muligheder
 • Miljøvenligt bionedbrydeligt glitter fra EcoSparkles til festival og fest
  59,00 kr.

  Bionedbrydeligt glitter fra danske EcoSparkles. De forskellige farver glitter kan anvendes på både krop og ansigt. Glitteren er f.eks perfekt til festlige lejligheder, børne-prinsesse-fødselsdage eller udklædningsfester. Se glitteret ‘in action’ længere nede på siden

  Ved køb af 4 stk. eller mere, sparer du -5 kr. pr. stk.

  Vælg muligheder
 • true gum tyggegummi plantebaseret plastikfritrue gum tyggegummi plantebaseret plastikfri
  20,00 kr.

  Naturligt tyggegummi fra danske True Gum er både super lækkert, men også langt mere miljøvenligt end konventionelt tyggegummi. Tyggegumiet er vegansk, fri for sukker, plastik og palmeolie – og lavet med plantebaserede ingredienser.

  Ved køb af 4 pakker eller mere, nedsættes prisen til 18 kr. pr. stk.

  Vælg muligheder