Badeværelse / Make-up / Liquid blush
Brand:Korento

Liquid blush

260,00 kr.

Liquid blush er en flydende blush. Den er lavet med økologiske plante- og bærolier der giver plejende egenskaber og også gør den til et serum. Opnå et smukt, strålende og frisk naturligt look med blot et par dråber.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Liquid blush er kombineret med de plejende egenskaber fra en serum. Korento Liquid blush påføres nemt på huden, giver en let naturlig farve på kinderne og holder længe.

Den har en ultratynd formel med økologiske plante- og bærolier, der giver dig mulighed for at nyde din flaske i rigtig lang tid, og så er den velegnet til alle hudtyper. Opnå et ensartet, strålende og frisk naturligt look med blot et par dråber.

OBS indeholder duft fra naturlige æteriske olier.

Er du usikker på, hvilken, der passer til dig? Se vores make-up prøver, hvor du kan købe 5 prøver for 50 kr., og afprøve lidt forskellige produkter

Den indeholder farvepigmenter af høj kvalitet, der blandes smukt ind i huden, hvilket gør resultatet naturligt. Liquid blush kan påføres tyndt på huden, eller den kan påføres i flere lag for at opnå et mere intens slutresultat. Liquid blush findes i to varianter, coral pumpkin og raspberry pink

Anvendelse

 • Ryst din liquid blush før brug.
 • Dryp en lille dråbe ud på fingeren eller på en børste
 • Påfør i cirkulære bevægelser på det ønskede område.

Ingredienser

Ingredienserne i liquid blush er enten vildt dyrket, økologiske og de fleste er Ecocert eller COSMOS godkendte ingredienser. Den indeholder en nærende sammensætning af jojobaolie, tyttebærolie og  Korento Berry Active Complex ™. De fleste Korento-produkter indeholder Berry Active Complex ™, der er baseret på vitamin- og antioxidantrige arktiske bær, som indeholder værdifulde fedtsyrer. Hvert bær, der anvendes i denne nærende blanding, har bevist positive virkninger på huden.

Arktiske bær er rene og meget effektive til hudpleje. Dette skyldes den nordlige kolde vinter og korte sommer med midnatssol. De barske forhold sikrer, at planter opbevarer mange værdifulde stoffer, såsom essentielle fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter. De bioaktive forbindelser fra de arktiske bær er særligt effektive til hudpleje. Den lækre flydende blush indeholder naturlige æteriske olier.

OBS produkter med æteriske olie og parfume kan være årsag til allergiske reaktioner. Ingredienslister for hver variant kan findes under fanebladet “yderligere information”

Vil du se en samlet oversigt over vores make-up? Læs vores blogindlæg Make-up med omtanke her, hvor vi præsenterer alle produkterne, fortæller hvordan de adskiller sig fra hinanden og uddyber hvordan Korento i emballage og ingrediensliste bestræber sig på at lave make-up med omtanke.

Liquid blush er vegansk, produceret i Finland på Flow Cosmetics’ fabrik i Riihimäki og pakket i certificeret pap fra bæredygtigt skovbrug. OBS Pipette-delen indeholder plastikdele.

Genbrugsanvisning: Yderemballage til papsortering, glasflaske og pipetteglasdel til glassorteting, plastpipettedel til plastsortering.

Korento er et make-up brand, som Flow Cosmetics har lavet. De specialiserer sig i naturlig make-up af høj kvalitet med nærende ingredienser. Deres produkter er gennemførte, de er med omtanke for miljøet og så bestræber de sig på at benytte emballage, der kan genanvendes.

Yderligere information

Ingredienser

Mct Olie (Kokosolie), Jojobaolie ,, Glimmer Mineral, Hydrogeneret Lecithin (Pigmentovertræk), St.John's Wort Ester, Zinkoxid (Ikke-Nano), Titandioxid (Ikke-Nano), Rød Jernoxid, Linserolie, Blåbærolie, havtornolie, havtornolie A-vitamin, hybenekstrakt, solsikkeolie, rosmarinbladekstrakt, Nerol æterisk olie, orange æterisk olie, gul jernoxid, sort jernoxid.

Citral, linalool og limonen er naturlige komponenter i neroli og orange olie. Disse stoffer er ikke tilsat separat til produktet, men rapporteres separat, selvom de er en del af en naturlig æterisk olie.

INCI: CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE **, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OLIE *, MICA **, HYDROGENERET LECITHIN **, SILYBUM MARIANUM ETHYL ESTER **, CI 77891 **, CI 77491 **, VACCINIUM VITIS-IDAEA SEAD MYRTILLUS SEED OLIE *, HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OLIE *, RIBES NIGRUM SEED OLIE *, TOCOPHEROL **, ROSA CANINA FRØ UDTRÆK *, HELIANTHUS ANNUUS SEED OLIE *, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRAKT * CIRKAL EXTRAK * * , LINALOOL ***, LIMONENE ***

* Certificeret eller vildvokset økologisk
** Ecocert eller COSMOS godkendt
*** Forekommer naturligt i æterisk olie

Farver

Pumpkin, Raspberry

Varenummer 1507532a
Varenummer 1507532b

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Foundation serum korento veganskFoundation serum Korento make-up vegansk olier
  335,00 kr.

  Foundation serum er en flydende foundation, der skaber en strålende ungdommelig glød og udjævner hudtonen. Det hjælper med at udjævne ru hud, fine linjer og samtidig fugtes din hud. Findes i 6 forskellige nuancer.

  Vælg muligheder
 • lip & cheek tint prøve Korento
  15,00 kr.

  Prøvestørrelse af Korentos Lip & cheek tint – Læbestift og blush i én. Den bløde og cremede formel er ekstremt let og hurtig at anvende. Opnå en smuk finish, mens du skaber den mest ungdommelige, naturlige og sunde glød.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

  Vælg muligheder