Make-up prøver

Her finder du make-up prøverne på vores miljøvenlige make-up. Make-uppen er af høj kvalitet med fokus på miljøet og med nærende ingredienser. Prøverne kommer i plastik og aluminiumspakninger. 

BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

7 Products

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper
 • prøve foundation serum veganskserum foundation prøve
  15,00 kr.

  Prøvestørrelse af Korentos Foundation serum. Foundation serum tilført berry-vitamin er en vidunderligt hjælp til strålende hud fuld af glød. Den har en ultratynd formel, der fungerer som BB-serum og samtidig fugter og reparerer hudoverfladen.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

  Vælg muligheder
 • Korento prøve veganskkorento highlighter prøve vegansk Udsolgt
  15,00 kr.

  Prøvestørrelse af highlighteren fra Korento. Den giver en smuk blød glød med rosenkvarts og arktiske bær vitaminer. Den nærende struktur er lavet af en blanding af naturlige voksarter, naturlige olier af høj kvalitet og Korento Berry Active Complex™

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

  Læs mere
 • lip & cheek tint prøve Korento
  15,00 kr.

  Prøvestørrelse af Korentos Lip & cheek tint – Læbestift og blush i én. Den bløde og cremede formel er ekstremt let og hurtig at anvende. Opnå en smuk finish, mens du skaber den mest ungdommelige, naturlige og sunde glød.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

  Vælg muligheder
 • Korento prøve veganskcream foundation vegansk Korento plastikfri
  15,00 kr.

  Prøvestørrelse af Cream foundation fra Korento. Denne unikke formel med luksuriøse økologiske plante- og bærolier giver dig en flot diskret glød, uden at få huden til at se fedtet ud og uden at tilstoppe porerne.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

  Vælg muligheder
 • magnifying mineral base Korento veganskmake-up korento vegansk pap
  15,00 kr.

  Prøvestørrelse af mattifying mineral base fra Korento. Det giver dig en glat, jævn og naturlig mat make-up base. Det lette blandbare matte mineralpulver udjævner nemt og naturligt hudens overflade med et par lette penselstrøg.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

  Vælg muligheder
 • perfecting mineral base vegansk Korentokorento mineral base
  15,00 kr.

  En lille prøvestørrelse af Korentos Perfecting mineral base. En fint formalet, helt naturlig formel med lysreflekterende mineralpigmenter, der skaber en naturlig glød. Mineralerne udligner hudfarve, rødme og andre små mangler.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

  Vælg muligheder
 • Korento prøve veganskvegansk Korento liquid blush
  15,00 kr.

  Prøvestørrelse af korentos liquid blush. Blushen er kombineret med de plejende egenskaber fra en serum. Den påføres nemt på huden, giver en smuk let naturlig farve på kinderne og holder længe.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

  Vælg muligheder

Miljøvenlig make-up – lavet med omtanke

Korento make-up

Korento er et make-up brand, som Flow Cosmetics har lavet. De specialiserer sig i naturlig makeup af høj kvalitet med nærende ingredienser. Deres produkter er gennemførte, de er med omtanke for miljøet og så bestræber de sig på at benytte emballage, der kan genanvendes.

Vi forhandler Korento makeup fordi det er gennemført og holdbart. Der er mange forskellige muligheder med de forskellige produkter og forskellige variationer, så du kan bruge lige de produkter, der passer bedst til dig.

Vil du se en samlet oversigt over vores make-up? Læs vores blogindlæg her hvor vi præsenterer alle produkterne og fortæller hvordan de adskiller sig fra hinanden.

Vi ønsker at forhandle så miljøvenlig makeup som muligt. Vi har fokuseret på, at emballagen så vidt muligt er lavet af genanvendelige materialer, der kan affaldssorteres. Der er nogle få produkter hvor emballagen indeholder plastikdele. Dog har vi også ønsket, at emballagen skulle have et smukt, æstetisk udtryk, som man ønsker at have stående fremme, og som man føler er flot og lækkert.

Se al make-uppen i den normale størrelse her

Make-up prøver

Det kan være svært at beslutte, om man ønsker et make-up produkt, hvis man ikke har mærket og afprøvet det. Det er både vigtigt, at konsistens, farve og holdbarhed passer til ens præferencer. Derfor har vi valgt at forhandle make-up prøver på alle produkterne fra Korento. Prøverne koster 15 kr./stk. og 5 stk. for 50 kr., så du let kan prøve lidt forskelligt af. Bemærk at prøverne er pakket i plastik/aluminiumsposer. 

Så kan du forhåbentlig finde din favorit, inden du køber det store produkt, så vi undgår ærgerlige fejlkøb.

Make-up uden duft

Det meste make-up fra Korento er uden tilsat duft. Nogle af de flydende produkter er med tilsatte økologiske og naturlige æteriske olier. Ønsker du at vælge make-up uden duft, oplyses det i alle produktteksterne, hvis der er duft i. Find alle ingredienslister under fanen ‘yderligere information’