Badeværelse / Make-up / Øjenbrynsblyant
Brand:Korento

Øjenbrynsblyant

110,00 kr.

En øjenbrynsblyant er perfekt til hverdag og fest. En øjenbrynsblyant kan give et virkelig flot udtryk og friske udseendet op og markere ansigtets former. Korento øjenbrynsblyant giver smukt formede og markerede øjenbryn.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Øjenbrynsblyant er perfekt til hverdag og fest. En øjenbrynsblyant kan give et virkelig flot udtryk og friske udseendet op og markere ansigtets former. Korento øjenbrynsblyant giver smukt formede og markerede øjenbryn. Fløjlsblød, ubesværet påføring gør alle typer øjenbrynsstile nemme at skabe, fra diskrete, naturlige looks til en mere dramatisk form. Børsten for enden af ​​pennen hjælper med at skabe det ønskede resultat, og er let at blande for at skabe en naturlig effekt. De fire øjenbrynsblyanter er designet til at passe til så mange hårfarver og nuancer som muligt, fra mørk til lys, grå til pastel

Farver af øjenbrynsblyanter

 • Mørk brun er en varm, klassisk mørkebrun. Passer til alle mørkere hårfarver fra mellembrun til mørkebrun, og endda mange rødtonede toner.
 • Medium brun er et neutralt mørkt lys. Fungerer lige så godt med kølige lyse og mørke lyse nuancer, samt lysegrå farver! 
 • Grå-brun er en kølig, mellembrun nuance. Den fungerer bedst med kølige, men også neutrale lyse og mellembrune farver. 
 • Blonde er en neutral, lysebrun nuance. Udover neutrale farver fungerer den også med varme lyse toner, mørke lyse toner og lysebrune – samt mørkegrå farver!

Anvendelse af øjenbrynsblyant

 • Start med at forme brynene ved at børste hårene op med spiralbørsten.
 • Tegn lette, hårlignende strøg ind i brynene, blød strøgene med penslen for at skabe en naturlig effekt.
 • Skab den ønskede form til brynet: gør det længere eller gør det bredere
 • Afslut kanterne og hjørnerne af brynene

Produktion

At skabe en øjenbrynsblyant af høj kvalitet kræver særligt maskineri og udstyr. For at sikre den højest mulige kvalitet har Korento udvalgt en pålidelig italiensk partner, der er specialiseret i produktion af kvalitetsblyanter. Denne innovative italienske producent er forpligtet til bæredygtige produktionsretningslinjer efter strenge kvalitetsprocedurer. Alt råmateriale, der bruges i Korentos øjebrynsblyanter, er sporbart, og blyanterne er lavet af certificerede materialer. 

De lækre øjenbrynsblyanter er veganske og pakket i certificeret pap fra bæredygtigt skovbrug. OBS blyanternes prop og børste er af plastik, og bør sorteres som plastikaffald.

Vil du se en samlet oversigt over vores make-up? Læs vores blogindlæg Make-up med omtanke her, hvor vi præsenterer alle produkterne, fortæller hvordan de adskiller sig fra hinanden og uddyber hvordan Korento i emballage og ingrediensliste bestræber sig på at lave make-up med omtanke.

Korento er et make-up brand, som Flow Cosmetics har lavet. De specialiserer sig i naturlig make-up af høj kvalitet med nærende ingredienser. Deres produkter er gennemførte, de er med omtanke for miljøet og så bestræber de sig på at benytte emballage, der kan genanvendes.

Yderligere information

Ingredienser

Mørk brun

INGREDIENTS: COCOS NUCIFERA OIL, C10-18 TRIGLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA CERA, SILICA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ORYZANOL, GLYCERYL UNDECYLENATE, TOCOPHEROL, CI 77499, CI 77491, CI 77492

Blonde

INGREDIENTS: COCOS NUCIFERA OIL, C10-18 TRIGLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA CERA, SILICA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ORYZANOL, TOCOPHEROL, GLYCERYL UNDECYLENATE, MICA, CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 77491

Grå-brun

INGREDIENTS: COCOS NUCIFERA OIL, C10-18 TRIGLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA CERA, SILICA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ORYZANOL, GLYCERYL UNDECYLENATE, TOCOPHEROL, CI 77891, CI 77499, CI 77492, CI 77491

Medium brun

INGREDIENTS: COCOS NUCIFERA OIL, C10-18 TRIGLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA CERA, SILICA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ORYZANOL, TOCOPHEROL, GLYCERYL UNDECYLENATE, CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 77491, CI 77288

Farver

Blond, Medium brun, Mørk brun, Grå-brun

Varenummer 1507532a-1-1
Varenummer 1507532-1-1
Varenummer 1507532-1-1
Varenummer 1507532b-1-1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Foundation serum korento veganskFoundation serum Korento make-up vegansk olier
  335,00 kr.

  Foundation serum er en flydende foundation, der skaber en strålende ungdommelig glød og udjævner hudtonen. Det hjælper med at udjævne ru hud, fine linjer og samtidig fugtes din hud. Findes i 6 forskellige nuancer.

  Vælg muligheder
 • lip & cheek tint prøve Korento
  15,00 kr.

  Prøvestørrelse af Korentos Lip & cheek tint – Læbestift og blush i én. Den bløde og cremede formel er ekstremt let og hurtig at anvende. Opnå en smuk finish, mens du skaber den mest ungdommelige, naturlige og sunde glød.

  BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

  Vælg muligheder