Badeværelse / Make-up / Prøve cream foundation
Brand:Korento

Prøve cream foundation

15,00 kr.

Prøvestørrelse af Cream foundation fra Korento. Denne unikke formel med luksuriøse økologiske plante- og bærolier giver dig en flot diskret glød, uden at få huden til at se fedtet ud og uden at tilstoppe porerne.

BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Prøve cream foundation er en prøvestørelse af Korentos Cream foundation. Den giver fuld dækning, med et halvmat finish, og udjævner samtidig hudtonen og udligner fine linjer og ru hud. Denne unikke formel med luksuriøse økologiske plante- og bærolier giver dig en flot diskret glød, uden at få huden til at se fedtet ud og uden at tilstoppe porerne.

Prøve cream foundation er åndbar og giver en smuk naturlig dækning, der får din hud til at sund ud – hele dagen. Brug den også til at dække for eksempel rødme i ansigtet, små hudpletter og pigmenterede hudområder. Fås i otte forskellige nuancer, der er skabt ved hjælp af rene Natural Cosmetics-certificerede mineraler. Find Cream foundation i den normale størrelse her.

Vi har prøver af al make-uppen fra Korento. Hvis du er i tvivl, kan du købe en prøve før du køber produktet i den normale størrelse. BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

OBS Prøverne kommer i plastik og aluminiumspakninger. 

Anvendelse

  • Varm en lille smule cream foundation op på bagsiden af ​​din hånd eller mellem dine hænder.
  • Påfør den i et tyndt lag på renset og fugtet hud med enten fingrene eller med en børste.
  • Fortsæt fra midten af ​​ansigtet til kanterne, så den falmer smukt ud.
  • Brug den også lokalt for at dække for eksempel rødme eller små hudfejl.

Varianter

Cream foundation findes I 8 varianter. De er opdelt I Cool og Warm – og der kommer 4 nuancer i hver.

 

Ingredienser

Cream foundation indeholder en nærende sammensætning af jojobaolie og Korento Berry Active Complex ™. De fleste Korento-produkter indeholder Berry Active Complex ™, der er baseret på vitamin- og antioxidantrige arktiske bær, som indeholder værdifulde fedtsyrer. Hvert bær, der anvendes i denne nærende blanding, har bevist positive virkninger på huden.

Arktiske bær er rene og meget effektive til hudpleje. Dette skyldes den nordlige kolde vinter og korte sommer med midnatssol. De barske forhold sikrer, at planter opbevarer mange værdifulde stoffer, såsom essentielle fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter. De bioaktive forbindelser fra de arktiske bær er særligt effektive til hudpleje. OBS produkter med æteriske olie og parfume kan være årsag til allergiske reaktioner. Ingredienslister for hver variant kan findes under fanebladet “yderligere information”

Vil du se en samlet oversigt over vores make-up? Læs vores blogindlæg Make-up med omtanke her, hvor vi præsenterer alle produkterne, fortæller hvordan de adskiller sig fra hinanden og uddyber hvordan Korento i emballage og ingrediensliste bestræber sig på at lave make-up med omtanke.

Prøve cream foundation er vegansk og produceret i Finland på Flow Cosmetics’ fabrik i Riihimäki.

Se også vores prøver for Foundation serum og Soft velvet primer.

Korento er et make-up brand, som Flow Cosmetics har lavet. De specialiserer sig i naturlig make-up af høj kvalitet med nærende ingredienser. Deres produkter er gennemførte, de er med omtanke for miljøet og så bestræber de sig på at benytte emballage, der kan genanvendes.

Yderligere information

Varianter

Cool 01, Cool 02, Cool 03, Cool 04, Warm 01, Warm 02, Warm 03, Warm 04

Ingredienser:

INCI: MICA**, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE**, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, HYDROGENATED LECITHIN**, CI 77974**, SILYBUM MARIANUM ETHYL ESTER**, CI 77891**, ORYZA SATIVA BRAN WAX**, ORYZA SATIVA POWDER*, TOCOPHEROL**, VACCINIUM VITIS-IDAEA SEED OIL*, HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OIL*, VACCINIUM MYRTILLUS SEED OIL*, RIBES NIGRUM SEED OIL*, ROSA CANINA SEED EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, LECITHIN*, CI 77492**, CI 77491**, CI 77499**

* Certified or wild grown organic ingredient
** Ecocert or COSMOS approved ingredient

Varenummer 1507582b
Varenummer 1507582h
Varenummer 1507582g
Varenummer 1507582f
Varenummer 1507582e
Varenummer 1507582d
Varenummer 1507582c
Varenummer 1507582a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...