Badeværelse / Make-up / Prøve foundation serum
Brand:Korento

Prøve foundation serum

15,00 kr.

Prøvestørrelse af Korentos Foundation serum. Foundation serum tilført berry-vitamin er en vidunderligt hjælp til strålende hud fuld af glød. Den har en ultratynd formel, der fungerer som BB-serum og samtidig fugter og reparerer hudoverfladen.

BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Prøve foundation serum er en lille prøvestørrelse af Korentos Foundation serum. Foundation serum tilført berry-vitamin er en vidunderligt hjælp til strålende hud fuld af glød. Den har en ultratynd formel, der fungerer som BB-serum og samtidig fugter og reparerer hudoverfladen. Denne foundation serum hjælper med at udjævne ru hud og fine linjer.

Opnå en jævn og smuk naturlig hud. Lysreflekterende pigmenter skaber en strålende ungdommelig glød og udligner hudtonen. Udjævner din hudfarve med selv den mindste mængde. Foundation serum er egnet til tør, overfladetør, ru og aldrende hud.

OBS indeholder duft fra naturlige æteriske olier.

Find Foundation serum I den normale størrelse her.

Vi har prøver af al make-uppen fra Korento. Hvis du er i tvivl, kan du købe en prøve før du køber produktet i den normale størrelse. BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR.  

OBS Prøverne kommer i plastik og aluminiumspakninger. 

Anvendelse

  • Påfør et par dråber på huden, efter du har påført soft velvet primer, i cirkulære bevægelser.
  • Påfør produktet med enten fingrene eller en børste for bedste resultat.

Foundation serum findes i 6 forskelllige nuancer.

Ingredienser

Prøve foundation serum indeholder en nærende sammensætning af jojobaolie, havtornolie og  Korento Berry Active Complex ™. De fleste Korento-produkter indeholder Berry Active Complex ™, der er baseret på vitamin- og antioxidantrige arktiske bær, som indeholder værdifulde fedtsyrer. Hvert bær, der anvendes i denne nærende blanding, har bevist positive virkninger på huden.

Arktiske bær er rene og meget effektive til hudpleje. Dette skyldes den nordlige kolde vinter og korte sommer med midnatssol. De barske forhold sikrer, at planter opbevarer mange værdifulde stoffer, såsom essentielle fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter. De bioaktive forbindelser fra de arktiske bær er særligt effektive til hudpleje.

OBS produkter med æteriske olie og parfume kan være årsag til allergiske reaktioner. Ingredienslister for hver variant kan findes under fanebladet “yderligere information”

Vil du se en samlet oversigt over vores make-up? Læs vores blogindlæg Make-up med omtanke her, hvor vi præsenterer alle produkterne, fortæller hvordan de adskiller sig fra hinanden og uddyber hvordan Korento i emballage og ingrediensliste bestræber sig på at lave make-up med omtanke.

Se også vores prøver for Perfecting mineral base, Liquid blush og Soft velvet primer fra Korento.

Korento Foundation serum er vegansk og produceret i Finland på Flow Cosmetics’ fabrik i Riihimäki.

Korento er et make-up brand, som Flow Cosmetics har lavet. De specialiserer sig i naturlig make-up af høj kvalitet med nærende ingredienser. Deres produkter er gennemførte, de er med omtanke for miljøet og så bestræber de sig på at benytte emballage, der kan genanvendes.

Yderligere information

Varianter

Cool 0.5, Cool 01, Cool 02, Warm 01, Warm 1.5, Warm 02

Ingredienser:

INCI: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE**, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, SILYBUM MARIANUM ETHYL ESTER**, MICA**, HYDROGENATED LECITHIN**, CI 77974**, CI 77891**, VACCINIUM VITIS-IDAEA SEED OIL*, HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OIL*, VACCINIUM MYRTILLUS SEED OIL*, RIBES NIGRUM SEED OIL*, TOCOPHEROL**, ROSA CANINA SEED EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, CITRUS AURANTIUM FLOWER OIL**, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED*, CI 77492**, CI 77491**, CI77499**, CITRAL***, LINALOOL***, LIMONENE***

* Certified or wild grown organic ingredient
** Ecocert or COSMOS approved ingredient
*** Occurs naturally in essential oil

Varenummer 1507584e
Varenummer 1507584f
Varenummer 1507584d
Varenummer 1507584c
Varenummer 1507584b
Varenummer 1507584a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...