Badeværelse / Make-up / Prøve highlighter
Brand:Korento

Prøve highlighter

Udsolgt

15,00 kr.

Prøvestørrelse af highlighteren fra Korento. Den giver en smuk blød glød med rosenkvarts og arktiske bær vitaminer. Den nærende struktur er lavet af en blanding af naturlige voksarter, naturlige olier af høj kvalitet og Korento Berry Active Complex™

BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

Læs mere →

Ikke på lager

Beskrivelse

Denne lille prøve highlighter, er en prøvestørrelse af highlighteren fra Korento. Den giver en smuk blød glød med rosenkvarts og arktiske bær vitaminer. Ægte rosenkvarts og de naturlige lysreflekterende pigmenter skaber en sofistikeret rosenguldglød i ansigtet. Den nærende struktur er lavet af en blanding af naturlige voksarter, naturlige olier af høj kvalitet og Korento Berry Active Complex™

Find highlighteren I normal størrelse her.

Vi har prøver af al make-uppen fra Korento. Hvis du er i tvivl, kan du købe en prøve før du køber produktet i den normale størrelse. BLAND 5 STK. MAKE-UP PRØVER FOR 50 KR. 

OBS Prøverne kommer i plastik og aluminiumspakninger. 

Anvendelse

  • Påfør den fine highlighter over ansigtets højeste punkter; kindbenene, under brynet, næsebroen og amorbuen.
  • Du kan også påføre lidt på dine skuldre og kraveben.
  • Når du vil opnå den mest naturlige og svage glans, skal du anvende highlighteren under din make-up base.
  • Den kan også bruges som en cremet øjenskygge alene eller ved at blande den med Lip & Cheek Tint.

Ingredienser

Prøve highlighter fra Korento indeholder en nærende sammensætning af ricinusolie, kakaosmør Korento Berry Active Complex ™. De fleste Korento-produkter indeholder Berry Active Complex ™, der er baseret på vitamin- og antioxidantrige arktiske bær, som indeholder værdifulde fedtsyrer. Hvert bær, der anvendes i denne nærende blanding, har bevist positive virkninger på huden.

Arktiske bær er rene og meget effektive til hudpleje. Dette skyldes den nordlige kolde vinter og korte sommer med midnatssol. De barske forhold sikrer, at planter opbevarer mange værdifulde stoffer, såsom essentielle fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter. De bioaktive forbindelser fra de arktiske bær er særligt effektive til hudpleje.

OBS produkter med æteriske olie og parfume kan være årsag til allergiske reaktioner. Ingrediensliste for highlighteren kan findes under fanebladet “yderligere information”

Vil du se en samlet oversigt over vores make-up? Læs vores blogindlæg Make-up med omtanke her, hvor vi præsenterer alle produkterne, fortæller hvordan de adskiller sig fra hinanden og uddyber hvordan Korento i emballage og ingrediensliste bestræber sig på at lave make-up med omtanke.

Se også vores prøver for Korentos Soft velvet primer og Foundation serum.

Prøve highlighter er vegansk og bliver produceret i Finland på Flow Cosmetics’ fabrik i Riihimäki.

Korento er et make-up brand, som Flow Cosmetics har lavet. De specialiserer sig i naturlig make-up af høj kvalitet med nærende ingredienser. Deres produkter er gennemførte, de er med omtanke for miljøet og så bestræber de sig på at benytte emballage, der kan genanvendes.

Yderligere information

Ingredienser:

INCI: RICINUS COMMUNIS SEED OIL*, MICA**, HYDROGENATED LECITHIN**, CI77891**, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE**, DICAPRYLYL CARBONATE**, CELLULOSE**, HELIANTHUS ANNUUS SEED WAX**, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER*, VEGETABLE OIL**, ORYZA SATIVA BRAN OIL**, ORYZA SATIVA BRAN WAX**, RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX**, VACCINIUM VITIS-IDAEA SEED OIL*, HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OIL*, ROSA CANINA SEED EXTRACT*, VACCINIUM MYRTILLUS SEED OIL*, RIBES NIGRUM SEED OIL*, QUARTZ**, TOCOPHEROL**, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL**, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, CI77491**, COPERNICIA CERIFERA WAX*, ASCORBYL PALMITATE**

* Wild grown or certified organic ingredient
** Ecocert or COSMOS approved ingredient

Varenummer 1507578

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...