Badeværelse / Mellow Mind sæbebar

Mellow Mind sæbebar

110,00 kr.

Mellow Mind sæbebar er flotte håndlavede sæber med naturlige og plejende ingredienser. De er alle veganske, koldpresset og lavet på en nærende base af olivenolie, kokosolie og sheasmør. Findes i varianter med og uden duft.

Læs mere →

1 × Rejseæske til sæbe- og balsambar - Rund stor høj

På lager: levering 1-3 hverdage

30,00 kr.

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Mellow Mind sæbebar er flotte håndlavede sæber med naturlige og plejende ingredienser. De er alle veganske, koldpresset og lavet på en nærende base af olivenolie, kokosolie og sheasmør. Sæberne håndlaves i små portioner i Danmark, indfarves med naturlige materialer og håndskæres i arkitektoniske blokke – der kan derfor forekomme forskellige i farver og størrelser.

Barerne er lavet af naturlige, koncentrerede ingredienser i en kompakt form. En af fordelene ved en sæbe bar er, at der kan spares virkelig meget vand, da en bar kommer i koncentreret form.

En anden fordel ved de lækre sæbebarer er, at der er mindre affald. Sæbebarens banderole er lavet i papir og du undgår derved unødvendig plastikemballage.

Anvendelse

  1. Fugt baren under varmt vand.
  2. Fordel og masser sæben ind på huden
  3. Skyl derefter med rigeligt rent vand.
  4. Vær opmærksom på, at vandet kan løbe fra sæbebaren, så den kan tørre helt op inden næste brug. Her kan med fordel bruges en loofahsvamp eller vores sæbeskål i bambus, som sæben kan stå på.

En sæbebar holder lige så længe eller endda meget længere end en konventionel sæbe på flaske. Se også de flotte økologiske sæbebarer fra Flow Cosmetics.

Mellow Mind sæbebar varianter

Uden duft

  • Neutral: Duftfri – Vegansk. 100-120g. En neutral koldpresset sæbebar, som skummer mildt og efterlader huden ren og blød. Perfekt til dig med sensitiv hud, eller som bare bedst kan lide sæbe uden duft.
  • Terracotta: Duftfri Vegansk. 100-120g. En koldpresset sæbebar med rødt ler. Sæben skummer mildt og efterlader huden ren og blød. Perfekt til dig med sensitiv hud, eller som bare bedst kan lide sæbe uden duft. Det røde ler kan være med til at balancere huden og rødme eller irritation mindskes. Dertil renser leret blidt i dybden.
  • Sea salt scrub: DuftfriVegansk. 100-120g. En mellemgrov scrub sæbebar med havsalt, birkes og hvid kaolin ler. Denne sæbebar er uden duft, skummer mildt, kan bruges til hænder – og er også god som bodyscrub i badet. Den eksfolierer blidt huden og efterlader den dejlig blød og klar til fugt. Hvid kaolin ler eksfolierer huden blidt og regulerer derved hudens tone. Dertil har den en naturlig detox effekt af huden.

Med duft

  • Beige clay: Med duft Vegansk. 100-120g. En koldpresset sæbebar med beige ler og duft af geranium. Sæben skummer mildt, og giver en ren og silkeblød hud. Denne ler er rig på mineralske salte som blødgør og renser huden. Æterisk geranium olie har en beroligende effekt på huden og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Black charcoal: Med duftVegansk. 100-120g. En koldpresset sæbebar med aktivt kul og duft af pebermynte. Sæben skummer mildt og efterlader huden ren og fugtet. Det aktive kul kan hjælpe med at rense i dybden og understøtte hudens balance. Æterisk pebermynte olie har en dejlig frisk duft. Dertil kan den have en kølende effekt på huden og kan eliminere kløe.
  • Rose clay: Med duft Vegansk. 100-120g. En koldpresset sæbebar med rosa fransk ler og duft af lavendel. Sæben er mild og kan bruges af alle hudtyper. Den franske ler er rig på mineraler som jern, illite, montmorillonit og kalsit. Den stimulere blodcirkulationen og eksfolierer huden blidt og fjerner døde hudceller. Æterisk lavendel olie har en beroligende duft, som kan virke kølende på huden.

OBS sæbebarer med æteriske olie og parfume kan være årsag til allergiske reaktioner. Ingredienslister for hver sæbebar kan findes under fanebladet “yderligere information”

Mellow Mind er et dansk brand. Kvinden bag håndlaver sæber og shampoobarer med omtanke i hele processen. Sæberne og shampooerne laves med naturlige og økologiske ingredienser, og med minimal og gennemført emballage af genbrugspapir.

Yderligere information

Varianter

Neutral, Terracotta, Sea Salt Scrub, Beige clay, Black Charcoal, Rose clay

Ingredienser (Neutral):

Neutral:
Saponified oils of: (olea europae, cocus nucifera, butyrospermum parkii)

Ingredienser (Terracotta):

Terracotta:
Saponified oils of: (olea europae, cocus nucifera, butyrospermum parkii), illite

Ingredienser (Sea salt scrub):

Sea salt scrub:
Saponified oils of: (olea europae, cocus nucifera, butyrospermum parkii), kaolin, papaver somniferum, sodium chloride

Ingredienser (Beige clay):

Beige clay:
Saponified oils of: (olea europae, cocus nucifera, butyrospermum parkii), kaolin, illite, pelargonium graveolens

Ingredienser (Black charcoal):

Black charcoal:
Saponified oils of: (olea europae, cocus nucifera, butyrospermum parkii), powdered activated charcoal, mentha piperita

Ingredienser (Rose clay):

Rose clay:
Saponified oils of: (olea europae (olivenolie), cocus nucifera (kokosolie), butyrosper- mum parkii(sheasmør)), kaolin (pink ler), lavandula angustifolia (lavendel æterisk olie).

Varenummer 1507567f
Varenummer 1507567b
Varenummer 1507567a
Varenummer 1507567c
Varenummer 1507567d
Varenummer 1507567e

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...